40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

The Isle of Cats:  Boat pack (Macskák szigete: Hajócsomag) (angol)
The Isle of Cats: Boat pack (Macskák szigete: Hajócsomag) (angol)
9 590 Ft

The Isle of Cats: Boat pack (Macskák szigete: Hajócsomag) (angol)

The Isle of Cats:  Boat pack (Macskák szigete: Hajócsomag) (angol)
The Isle of Cats:  Boat pack (Macskák szigete: Hajócsomag) (angol)
The Isle of Cats:  Boat pack (Macskák szigete: Hajócsomag) (angol)
Macskák szigete: Hajócsomag kiegészítő 6 új hajót vezet be a Macskák szigete alapjátékba, amelyek mindegyike egyedi formájú és új elrendezésű. Akár a normál, családi vagy a szóló módban játszol, ezek az új hajók megkövetelik, hogy újraértékeld a lehetőségeidet, új stratégiákat találj ki, és új módokat találj arra, hogy macskákat, cicákat és bestiákat helyezz el a hajódon.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 6 játékos részére
Játékidő
60 – 120 perc
Boardgamegeek.com értékelés
8.3/10
Összetettség, nehézségi fok
-
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 590 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 48 Ft
Részletek
A Macskák szigete társasjáték egy fantasztikus kihívást jelent mindazoknak, akik szeretik a stratégiai játékokat és az állatokat. A Hajócsomag kiegészítő hat új hajót vezet be a játékba, amelyek mindegyike új lehetőségeket és kihívásokat kínál a játékosoknak.

A Macskák szigete társasjátékot 1-4 játékos játszhatják, és ajánlott 8 éves kortól. A játék időtartama körülbelül 60-90 perc, ami elég hosszú ahhoz, hogy élvezd a játékot, de nem olyan hosszú, hogy unalmassá váljon.

A társasjáték már számos elismerést kapott, többek között az 2020-as Golden Geek Awards "Best Family Game" díját is elnyerte. A játékmenet izgalmas és változatos, a grafika pedig igényes és szemet gyönyörködtető. A Hajócsomag kiegészítő pedig további lehetőségeket kínál a játékhoz, így még izgalmasabbá teszi azt.

A Macskák szigete: Hajócsomag egy fantasztikus ajándék lehet mindazok számára, akik szeretik a társasjátékokat és az állatokat. A kiegészítő segítségével újra felfedezheted a játékot, és még izgalmasabbá teheted azt. A társasjáték ideális választás lehet a családi játék estékre, de akár barátokkal is játszhatod. Fedezd fel a macskák szigetét és hajózz el új kalandokra a Hajócsomag kiegészítővel!
Adatok
Márkanév
Gémklub
Játékszabály nyelve
angol
Szükséges nyelvtudás
angol
EAN
5060716750175
Boardgamegeek.com nehézségi szint
-
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69460
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló