40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
790 Ft - 13 431 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
5 éves kortól - 14 éves kortól
Márkanév
Nehézségi szint

ÖRDÖGLAKAT

Ördöglakatok hatalmas választékban raktárról, másnapra

A Tarsasjatekrendeles.hu ördöglakat kategóriája a legjobb választás mindenki számára, aki szereti a kihívásokat és a logikai játékokat. Az ördöglakatok olyan játékok, amelyeket csak akkor lehet megoldani, ha kreatívan és okosan gondolkodunk.

Az ördöglakat kategória tartalmazza a legújabb és legnépszerűbb játékokat, amelyek különböző nehézségi szintekkel rendelkeznek. Az ördöglakatok változatos kialakítással és designnal rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő játékot.


189termék 180
189termék 180

Ördöglakatok

 

Az ördöglakatokat kiválóan lehet használni egyéni játékra, de ideálisak a barátokkal és a családdal való játékhoz is. Az ördöglakatok megoldása igazi kihívás, és garantáltan sok időt tölthetünk el velük.

Az ördöglakat kategóriában megtalálhatóak a fa ördöglakatok, a fém ördöglakatok, valamint az elektronikus ördöglakatok is. A fa ördöglakatokat hagyományosan kézzel készítik, és nagy odafigyeléssel dolgoznak rajtuk. A fém ördöglakatokat pedig kifejezetten a tapasztaltabb játékosoknak ajánlják.

Az ördöglakat kategóriájában megtalálhatóak a legjobb minőségű és legkiválóbb márkájú játékok, mint például a Hanayama és a Cast ördöglakatok. Az oldalon megtalálhatóak a játékok részletes leírásai, így könnyebb döntést hozhatunk a vásárlás során.

Az oldal felülete nagyon felhasználóbarát, így könnyen navigálhatunk az ördöglakatok között és megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Az árak is nagyon versenyképesek, így biztosak lehetünk abban, hogy a Tarsasjatekrendeles.hu-nál megkapjuk a legjobb ár-érték arányt.

Összességében, ha kihívásra és logikai játékokra vágyunk, akkor a Tarsasjatekrendeles.hu ördöglakat kategóriája az első hely, ahová érdemes ellátogatnunk.