Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 890 Ft - 21 590 Ft
Ajánlott korosztály (éves)
2 éves - 120 éves
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 20 játékos részére
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Várható játékidő (perc)
5 perc - 180 perc
Összetettség, nehézségi fok
Darabszám
Kép típusa
Kép témája
Játékidő (perc)
5 perc - 240 perc

TOP 50!!!

105termék180
105termék180

TOP 50 társasjátékunkat tartalmazó gyűjteményünkben megtalálod a legnépszerűbb kártyajátékokat is, amelyek már megannyi társaságnak tudtak egy vagy több szép estét nyújtani. Ebben a kategóriában akár 100 játékot is találhatsz, hisz nem könnyű csak 50-et kiválasztani a rengeteg jobbnál-jobb társasjáték közül. Biztos, hogy megtalálod a kedvencedet, nézz szét és intézd társasjáték rendelésedet online, GLS házhoz szállítással, vagy akár személyes átvétellel! A legjobb társasjátékok közt biztosan találsz olyan játékot, amellyel jó sokat lesz kedvetek játszani.

A Cash n Guns társasban és kiegészítőiben kőkemény gengszterek szerepét vehetitek fel. Körről-körre szivacspisztolyokkal fenyegethetitek egymást, a lövöldözések és a blöffölések mind benne vannak a pakliban! A játék végén az nyer, aki a legnagyobb zsákmánnyal tud meglógni a többiek elől, és persze életben is tud maradni. Oldalunkon a Cash n Guns játékszabályát is megtalálod!

A Stone Age társasjátékban mindannyian egy izgalmas időutazásnak lehettek részei, ahol a kőkorszakba térhettek vissza. Minden játékosnak a saját faluját kell bővíteni, de a tervezés mellett a szerencse is fontos: több módon lehet nyerni, de csak a végén derül ki, hogy mi lett volna a legjobb megoldás.  A Stone Age bizonyított, mert elnyerte a 2017-es év legjobb Magyar Társasjáték díját. A különleges kiadások kedvelőinek ajánljuk a Stone Age jubileumi, limitált kiadását. Gyerekeinket is be tudjuk vonni a társasjátékozás örömeibe a Stone Age junior változatával, ami 2016-ban az Év Gyerektársasjátéka díjat nyerte meg és már 5 éves kortól játszható.

A Dixit társasjáték egy roppant szórakoztató, asszociációkon alapuló játék, ahol mindenki kiélheti a kreativitását. Egy mesélő minden körben kiválaszt egyet a Dixit kártyák közül, kitalál hozzá bármilyen szöveget, ami szerinte odaillik, a többieknek kiválasztanak lapjaik közül egy hasonló kártyát, ezután  szavazni kell, hogy vajon melyik lehetett a mesélő kártyája. Minél jobban ismerjük a társaság tagjait, annál viccesebb figyelni, hogy ki mire asszociál! Miután az alapjáték 84 kártyájával már kijátszottátok magatokat, próbáljátok ki a 10 féle Dixit kiegészítő bármelyikét is! 2010-ben az Év Játéka díj nyertese!

Top 50 társasjáték választékunk többi darabja is megér legalább egy pillantást! A Catan Telepeseivel egy új világban kell letelepednetek, a kooperatív Pandemic játékban egy világjárványt kell megakadályoznotok, de akár a Trónok Harca társasjátékban is megküzdhettek a trónért!