40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
40 Ft - 23 991 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
3 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
0 játékos részére - 100 játékos részére
Játékidő (perc)
2 perc - 240 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok
Nehézségi szint

TOP 50!!!

A legjobb kiválasztás a legnépszerűbb társasjátékokból! Ez a lista azokat a társasjátékokat foglalja magában, amelyek népszerűbbek a játékosok körében, köztük a legújabb és a legjobbra értékelt szerepeket. Ezek a társasjátékok különféle korosztályok számára elérhetőek, különböző méretűcsoportokban és célcsoportokban. A legnépszerűbb társasjátékok magukban foglalják a legújabb stratégiai és logikai játékokat, a kártyákat és a versenyjátékokat is. Ezekkel a társasjátékokkal eltölthetünk egy pihentető, boldog és barátságos este otthon, a barátainkkal vagy akár a családunkkal. Ezek az élmények olyan érzeteket adnak, mint a siker, az együvé tartozás és a nyerni való kihívás. Az alapos összeállítások többféle kategóriát, például a családi játékokat, a gyerekeknek készült játékokat, a fiataloknak készült játékokat, a stratégiai játékokat és még sok mást tartalmaznak. Mindegyik különleges és neked megfelelő lehetőséget kínál, hogy etessük a kedvünket és játszhassunk, amíg jól érezzük magunkat. Ezekkel a társasjátékokkal még a városi környezetben is megtalálhatjuk a kedvünket és igazi élményeket szerezhetünk.


234termék 180
234termék 180

TOP 50 társasjátékunkat tartalmazó gyűjteményünkben megtalálod a legnépszerűbb kártyajátékokat is, amelyek már megannyi társaságnak tudtak egy vagy több szép estét nyújtani. Ebben a kategóriában akár 100 játékot is találhatsz, hisz nem könnyű csak 50-et kiválasztani a rengeteg jobbnál-jobb társasjáték közül. Biztos, hogy megtalálod a kedvencedet, nézz szét és intézd társasjáték rendelésedet online, GLS házhoz szállítással, vagy akár személyes átvétellel! A legjobb társasjátékok közt biztosan találsz olyan játékot, amellyel jó sokat lesz kedvetek játszani.

A Cash n Guns társasban és kiegészítőiben kőkemény gengszterek szerepét vehetitek fel. Körről-körre szivacspisztolyokkal fenyegethetitek egymást, a lövöldözések és a blöffölések mind benne vannak a pakliban! A játék végén az nyer, aki a legnagyobb zsákmánnyal tud meglógni a többiek elől, és persze életben is tud maradni. Oldalunkon a Cash n Guns játékszabályát is megtalálod!

A Stone Age társasjátékban mindannyian egy izgalmas időutazásnak lehettek részei, ahol a kőkorszakba térhettek vissza. Minden játékosnak a saját faluját kell bővíteni, de a tervezés mellett a szerencse is fontos: több módon lehet nyerni, de csak a végén derül ki, hogy mi lett volna a legjobb megoldás.  A Stone Age bizonyított, mert elnyerte a 2017-es év legjobb Magyar Társasjáték díját. A különleges kiadások kedvelőinek ajánljuk a Stone Age jubileumi, limitált kiadását. Gyerekeinket is be tudjuk vonni a társasjátékozás örömeibe a Stone Age junior változatával, ami 2016-ban az Év Gyerektársasjátéka díjat nyerte meg és már 5 éves kortól játszható.

A Dixit társasjáték egy roppant szórakoztató, asszociációkon alapuló játék, ahol mindenki kiélheti a kreativitását. Egy mesélő minden körben kiválaszt egyet a Dixit kártyák közül, kitalál hozzá bármilyen szöveget, ami szerinte odaillik, a többieknek kiválasztanak lapjaik közül egy hasonló kártyát, ezután  szavazni kell, hogy vajon melyik lehetett a mesélő kártyája. Minél jobban ismerjük a társaság tagjait, annál viccesebb figyelni, hogy ki mire asszociál! Miután az alapjáték 84 kártyájával már kijátszottátok magatokat, próbáljátok ki a 10 féle Dixit kiegészítő bármelyikét is! 2010-ben az Év Játéka díj nyertese!

Top 50 társasjáték választékunk többi darabja is megér legalább egy pillantást! A Catan Telepeseivel egy új világban kell letelepednetek, a kooperatív Pandemic játékban egy világjárványt kell megakadályoznotok, de akár a Trónok Harca társasjátékban is megküzdhettek a trónért!