40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés

TÁRSASJÁTÉKOK GYEREKEKNEK

Ebben a kategóriában megtalálod a legjobb társasjátékokat gyerekeknek! A szórakoztatás mellett ezek a társasjátékok készségfejlesztő feladatokat is tudnak nyújtani óvodásoknak és kisiskolásoknak is. Válogass a legismertebb gyártók minőségi játékai között: ezek a társasok remek ajándékok gyerekeknek!

Bőven találhatsz oldalunkon társasjátékokat gyerekeknek: melyikkel fogod meglepni őket?

A Catan Telepesei Junior kiadásában a klasszikus társasjátékot gyerekeknek dolgozták át, így most kalózok bőrébe bújhatnak a fiatal játékosok. Kinek lesz a legsikeresebb kalóztanyája? És vajon el tudjátok majd kerülni a gonosz Klau kapitányt?

Az Okos Kertész az egyik legjobb társasjáték óvodásoknak, de iskolásoknak is tud nyújtani logikai fejtörőket: a GémKlub 2012-es játékötlet pályázatának nyertese volt ebben a kategóriában. Sokszínűségének köszönhetően ez a logikai játékgyűjtemény az egész családnak szól!

A Dobble kártyajátékok, már 4 éveseknek is alkalmasak! Pörgős menetekben kell megtalálni az összes állat párját: az nyer, aki a leggyorsabb! Már a Bogyó és Babóca, Jégvarázs és Pixar változat is megjelent!

Tudtad, hogy a Magyar Népmeséknek társasjátéka is van? A játékosok egy-egy mesehős bőrébe bújhatnak, hogy most ők legyenek a főszereplők! Induljatok útnak, és tegyétek próbára szerencséteket! A tarisznyában sült hamupogácsa vár, varázslatos tárgyak lehetnek segítségetekre, de rejtett veszedelmek is leselkedhetnek rátok!

A Gigamic Difference Junior társasjátékban párokat kell találni, egy kis csavarral: ez a játék nincs körökre osztva, úgyhogy mindenki egyszerre játszik! Az nyer, aki először szabadul meg az összes lapjától!

A Zingo 1-2-3 remek készségfejlesztő játék gyerekeknek: ezzel a társasjátékkal már meg is tanulhatják az olvasás és a számolás alapjait. 2010-ben az Év Kreatív Játéka díjat nyerte meg!