Kérdés esetén hívj minket!

+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 290 Ft - 44 990 Ft
Ajánlott korosztály (éves)
3 éves - 120 éves
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 100 játékos részére
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Összetettség, nehézségi fok

Stratégiai társasjátékok

Ezek a stratégiai társasjátékok felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt nyújthatnak egy taktikázással teli élményt. Itt csak az nyerhet, aki végiggondolja a lépéseit! Ha készen állsz arra a kihívásra, amit egy ilyen játék nyújthat, akkor válogass bátran a legjobb stratégiai társasjátékok között!


418termék180
418termék180

Az oldalunkon található stratégiai társasjátékok gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt szólnak, úgyhogy nézz szét nyugodtan, biztosan találsz neked is megfelelőt!

Ismered a Bali társasjátékot? Lépj be egy olyan világba, ahol földművelőket használva terményeket szedsz be, hogy áldozatokat hozz az isteneknek, miközben papok segítségével elűzöd a démonokat! Ki fogja a játék végén elnyerni az égiek kegyeit?

A Carcassonne társasjáték kiegészítőkkel együtt egy még teljesebb, még több taktikázással teli kihívást tud nyújtani azoknak, akik készen állnak benépesíteni a középkori birodalmukat. Nem véletlen nyerte meg 2001-ben a Kritikusok Nemzetközi Díját!

Persze ha inkább a vadnyugatot kedvelitek, akkor az egyik legkedveltebb játékkal is játszhattok: a BANG társasjátékban a seriff és a helyettesei, a banditák, és a cselszövő renegát küzdenek meg egymással a túlélésért egy olyan kártyajátékban, ahol a játékosok figyelméből lehet csak tippelni arra, hogy valójában ki kicsoda. Ha pedig új csavarokra vágytak, akkor a BANG kiegészítőkkel még tovább lehet fokozni az izgalmakat! Még több vadnyugati kalandra vágytok? A Colt Express társasjátékban mindenki bandita, és egy vonatrablást kell végrehajtanotok!

Kipróbáltátok már a Catan kiegészítőket? A Catan lovagok és városok játékban hadsereget is fel kell tudni állítani, ha meg szeretnétek menteni városotokat a barbárok fosztogatásaitól. Ha pedig nehéz összehozni egy nagyobb társaságot, a 7 Wonders Párbaj kétszemélyes társasjátékkal nem kell arra várnotok, hogy mindenki ráérjen!

A 2018-as év egyik nagy slágere a Planet volt, amely formai és esztétikai szempontból is újszerűnek számított a társajátékok piacán. A Planet háromdimenziós, területépítő társasjátékban okosan választott startégiával tudod felépíteni a saját bolygódat. A játék során szabályozhatod a szárazföldön az erdők és akár a sivatagok arányát, telepíthetsz állatfajokat a saját területedre. Így tudod élhetőbbé és értékesebbé tenni területedet és megnyerni a játékot.