40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
3 930 Ft - 14 811 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
4 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
3 játékos részére - 16 játékos részére
Játékidő (perc)
20 perc - 60 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás

Activity játékcsalád

Az Activity játékcsalád a Tarsasjatekrendeles.hu egyik legnépszerűbb és legkeresettebb termékkategóriája, amely kiváló szórakozást nyújt minden játékos számára. Az Activity játékok az ideális választás azoknak, akik szeretnek kihívásokkal teli, interaktív játékokat játszani barátaikkal vagy családjukkal.

Az Activity játékcsalád tagjai között megtalálhatóak az eredeti Activity játékok, amelyeket a világ számos országában ismernek és szeretnek. Ezek a játékok kreatív kihívásokat tartalmaznak, amelyekre a játékosoknak a lehető leggyorsabban kell válaszolniuk. A játékosoknak rajzolniuk, szavakat mondaniuk, vagy akár pantomimot játszaniuk kell, hogy kitalálják a különböző fogalmakat.

 


15termék 115
15termék 115

A kategóriában megtalálhatóak továbbá az Activity társasjátékok továbbfejlesztett változatai, amelyek még több kihívást és izgalmat rejtenek. A játékok között megtalálhatóak a kifejezetten gyerekeknek készült változatok, valamint a felnőtteknek szóló változatok, amelyek a bonyolultabb témákkal foglalkoznak.

Az Activity játékok nagyon interaktívak, és lehetővé teszik a játékosok számára, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz és jobban megismerjék egymást. A játékok segítenek javítani a kommunikációs készségeket, az ötletességet és a kreativitást.

Az oldal felülete nagyon felhasználóbarát, így könnyen navigálhatunk az Activity játékcsalád tagjai között és megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Az árak is nagyon versenyképesek, így biztosak lehetünk abban, hogy a Tarsasjatekrendeles.hu-nál megkapjuk a legjobb ár-érték arányt.

Összességében, ha szeretnénk egy szórakoztató, interaktív és kihívásokkal teli játékot játszani barátaikkal vagy családjukkal, akkor a Tarsasjatekrendeles.hu Activity játékcsalád kategóriája az első hely, ahová érdemes ellátogatnunk.