40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 640 Ft - 54 561 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
3 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 100 játékos részére
Játékidő (perc)
5 perc - 360 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok

Díjnyertes társasjátékok

Díjnyertes társasjátékok gyerekeknek és felnőtteknek!

Ha biztosra mennél, akkor ebben a kategóriában megtalálhatod a legjobb társasokat, amelyek különböző kategóriákban nyerték el az év játéka vagy a kritikusok díját. Ezekkel a népszerű játékokkal nem tudsz mellé lőni, add ajándékba valamelyiket!


174termék 180
174termék 180

Ezek a díjnyertes társasok sok játékos és kritikus szívét meghódították már, miért ne próbálnád ki őket Te is?

A Dixit társasjátékkal és kiegészítőivel biztosan nem fogtok unatkozni. A Jubileumi kiadásban több, mint 80 új Dixit kártya vár rátok, úgyhogy engedjétek szabadjára a fantáziátokat, és érezzétek jól magatokat! Ki mire fog asszociálni az új képek kapcsán?

Mi lenne, ha a virágzó római birodalom korszakába csöppennétek bele? A Concordia társasjátékban nem egy háborús időszakot kell átvészelni. Kereskedőcsalád vezetőjeként kell kiterjesztenetek befolyásotokat, miközben túl próbáltok jutni a rivális kereskedők eszén. Kinek lesz a legsikeresebb a kereskedelmi hálózata?

Képérzék társasjáték lett a 2020-as év társasjátéka, és nem véletlenül! Ebben a játékban nyerő a kreativitás, a fantázia és a kézügyesség is. A feladványok egyikét a játékban található egyszerű kis eszközök segítségével kell összeállítanod, segítve társaidnak, akiknek ez alapján kell kitalálni, hogy a 9 feladványkártyából melyikre gondoltál. Elsőre biztos nem lesz egyszerű, de annál szórakoztatóbb az egész társaságnak.

A Spiel des Jahres 2021. díj nyertese A MICRO MACRO: CRIME CITY lett!!! A kooperatív társasjáték 120 kártyával, 16 különböző nehézségi szintű bűneseten vezeti át a bátor nyomozókat. A dobozban találhatunk egy hatalmas, 75x100 cm-es térképet, amin rengeteg apró kis részlet között rejlenek az ügyek felderítéséhez elengedhetetlen nyomok - és történések.

2016-ban az Év Játéka díjat a Fedőnevek társasjáték nyerte el. Ügyesen kell játszanotok a szavakkal, ha felszeretnétek fedni az összes titkos ügynök fedőnevét!

Ha érdekel az európai utazgatás, ahol jó taktikával magatoknak kell kitalálni a feladatokkal színesített útvonalat, akkor a Ticket to Ride társas Európa kiadását imádni fogjátok. Csak rajtatok múlik, hogy milyen értékes és mekkora vasúthálózatot hoztok létre! A győzelemhez fontos, hogy néha borsot törj a többi játékos orra alá.

A 7 Csoda társasjáték, - a 7 Wonders magyar nyelvű kiadása - pedig 2011-ben nyerte meg az Év Gémerjátéka díjat: egy kidolgozott, de könnyen elsajátítható stratégiai játék, a 2021-es felújított változatát már készletről megrendelheted áruházunkban.

Dominókból királyságot építeni?! Nem annyira egyszerű, mint gondolnád! A Kingdomino egy gyors, pörgős játék, ami nem mellesleg a 2017-es Év játéka cím győztese!

És hogy ki lett a 2019-es Spiel des Jahres győztese? Az a társasjáték, ahol Csak Egy kulcsszót használhattok arra, hogy a játékostársatok kitalálja a feladványt! Ha kétszer írjátok le ugyanazt a szót, akkor azzal sajnos nem segíthettek neki!
A Csak Egy egy kooperatív társasjáték, a "Csak egy" csavarral lesz egy igazán izgalmas partijáték!

A Díjnyertes társasjátékok is természetesen valós készletről megrendelhetők, gondosan készített csomagolásban, szuper gyors szállítással, akár online bankkártyás fizetéssel.