40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
2 190 Ft - 67 191 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
2 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 16 játékos részére
Játékidő (perc)
0 perc - 840 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok
Nehézségi szint

Kooperatív társasjátékok

A Tarsasjatekrendeles.hu kooperatív társasjátékok kategóriája az ideális választás minden olyan játékos számára, aki szeretne együtt dolgozni más játékosokkal, és közösen megoldani a játék kihívásait. A kooperatív játékok különleges élményt nyújtanak, és remek lehetőséget adnak a csapatmunkára és a közös gondolkodásra.

A kooperatív társasjátékokban a játékosoknak közösen kell dolgozniuk azon, hogy legyőzzék a játékot, amelyeknek általában nehéz és összetett feladatokat kell megoldaniuk. A játékokban nincs vesztes, csak győztes, és a játékosok összefogásával érik el a céljukat.


182termék 180
182termék 180

A kooperatív társasjátékok kategóriájában megtalálhatóak az egyszerűbb játékok, mint például a Pandemic vagy a Forbidden Island, valamint a nagyobb kihívásokat jelentő játékok, mint például az Eldritch Horror vagy a Robinson Crusoe: Kalandok a tiltott szigeten. A játékok témája változatos, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb játékot.

A kooperatív játékokban fontos a kommunikáció és az együttműködés, így a játékok kiváló lehetőséget nyújtanak a csapatépítésre és a közös időtöltésre. A játékok segítik a problémamegoldó képességet, a döntéshozó készséget és az empátiát.

Az oldal felülete nagyon felhasználóbarát, így könnyen navigálhatunk a kooperatív társasjátékok között és megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Az árak is nagyon versenyképesek, így biztosak lehetünk abban, hogy a Tarsasjatekrendeles.hu-nál megkapjuk a legjobb ár-érték arányt.

Összességében, ha szeretnénk egy olyan játékot játszani, amelyben nem a versengés, hanem az együttműködés és a közös gondolkodás a legfontosabb, akkor a Tarsasjatekrendeles.hu kooperatív társasjátékok kategóriája az első hely, ahová érdemes ellátogatnunk.