40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 940 Ft - 20 471 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
3 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 100 játékos részére
Játékidő (perc)
2 perc - 222 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok
Nehézségi szint

Bulikra, partikra ajánlott játékok

PRÓBÁLD KI PARTIJÁTÉKAINKAT, HOGY MÉG JOBB LEGYEN A BULIN A HANGULAT!
A házibulik, szülinapi partik, családi összejövetelek hangulatát könnyen feldobhatjátok azokkal a társasjátékokkal, amiket pont erre terveztek és készítettek alkotóik, ezért nevezzük ezeket a partijátékoknak. Vannak köztük, amik már akár ketten is játszhattok, de túlnyomó részük 3 vagy több játékossal az igazi.


369termék 180
369termék 180

A legismertebb sikerjátékok közül nagyon sokat ebben, a szórakoztató kategóriában találsz meg és valós készletről meg is tudsz rendelni.
A legnagyobb kedvenc a Dixit és a Dixit kiegészítők, a Fedőnevek játék több változata, a Csak egy társasjáték, a Concept és természetesen az Activity játékcsalád számos tagja. Egytől-egyik számtalan rangos díj nyertesei, és az Év játéka díjat is mind elhódította.
A Top10 társasban el kell engednetek a fantáziátokat és minél, hogy minél nagyobbat és furcsábbat mondjatok. Nektek kell egy előre megadott szituációt leírni különböző módokon a számoknak megfelelően, hogy az egyik játékos sorba tudja rendezni őket és mindenkiről kitalálja, milyen számot kapott.
A Dobble társas több változatban megtalálható választékunkban, és mindegyik hihetetlen gyorsan pörgő versenyt teremt, ahol a játékosoknak az a célja, hogy megtalálják az egyforma elemeket a kártyáikon, ami bár elsőre egyszerűnek hangzik, de kifejezetten sok gyakorlást igényel, hogy valaki igazán jó lehessen benne.
Az Időzített bomba játékmenete során a játékosoknak titkos szerepük alapján kell segíteniük, vagy éppenséggel hátráltatniuk a Big Benbe elhelyezett időzített bomba hatástalanítását. Sherlock Holmes csapatát kell segíteni a bomba hatástalanításában, vagy Moriarty egyik társaként kell mindent elkövetni annak felrobbantásáért. Mindezt persze úgy, hogy a többiek lehetőleg ne jöjjenek rá, ha esetleg nem a megfelelő oldalon állna az illető.
A Vigyázz 6 kártyajátékban egyetlen fontos dolgra mindenképp kell figyelnetek. Ne legyetek hatodikak, mert akkor negatív pontjaitok szaporodnak! A lényeg, hogy okosan taktikázzatok a rendelkezésetekre álló lapokkal és ügyesen vigyétek bele a többieket a számukra előnytelen szituációkba, hogy ne ti legyetek, aki pórul jár.