Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Gyakran ismételt kérdések

Mindenképpen szükséges megrendelést leadnom, ha vásárolni szeretnék?

Igen! Kérjük, hogy a webáruházon keresztül készítsd el a rendelésed. Telefonon keresztül sajnos nem áll módunkban megrendeléseket felvenni.

 

Tényleg készleten van a termék, amit meg szeretnék rendelni?

Valós raktárkészlettel dolgozunk, a termékek elérhetősége minden esetben fel van tüntetve az oldalon.

 

Házhoz szállítás és GLS CsomagPont választása esetén mikor érkezik meg a rendelésem?

A GLS az adott munkanapon 14 óráig beérkezett megrendelésedet, 1 munkanap alatt kézbesíti, tehát a rendelést követő munkanapon már meg is érkezik a megrendelt játék az általad választott szállítási címre, vagy a kiválasztott GLS CsomagPontba.

Tudok-e személyesen vásárolni a Karolina úti (1113 Budapest, Karolina út 17/B) átvételi ponton?

Sajnos nem! Az átvételi pontunkon a webáruház internetes felületén megrendelt játékok vehetők át, a helyszínen személyes vásárlásra nincs lehetőség.

Mikor tudom személyesen átvenni a megrendelésem a Karolina úti átvételi ponton?

Hamar, igyekszünk igazán gyorsak lenni! Személyes átvétel választása esetén a megrendelt termékek, a rendelést követően akár 1 órán belül átvehetők Karolina úti átvevőpontunkon, az e-mailben küldött visszaigazolást követően. Nyitva tartás: H-P: 12 és 18 óra között.   

Milyen fizetési módok elérhetőek az átvételi ponton?

Személyes átvétel esetén, a helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges. A megrendelés elkészítése során van lehetőséged online bankkártyás, vagy átutalásos fizetési módot is választani.

 

Hogyan tudom megközelíteni az átvételi pontot?

Tömegközlekedéssel

  • 17-es és 61-es villamos

Az Alsóhegy utcánál leszállva a Karolina úton (A Karolina út pont a megállónál lévő kereszteződésnél kezdődik, ezért nem tudsz rossz irányba menni. Az utcatáblák jól látszódnak, akár azok is segítségedre lehetnek) a jobb oldalon elindulva pár perc sétára találsz minket. A villamossági szaküzlet utáni első helyiségben vagyunk, rögtön a piros színű Legrand tábla után.

  • 212-es busz

Nagyjából a busz két megállója között találsz majd meg minket. Az Alsóhegy utcai megállónál (a megálló már a Karolina úton van) leszállva a Karolina úton elindulva (ne a vasúti felüljáró és a jól látható nagy kereszteződés felé indulj el, hanem a másik irányba a jobb oldalon) pár perc sétára találsz minket. A Diószegi út (Vérellátó szolgálat) megállónál leszállva (ne a jól látható nagy lámpás kereszteződés felé indulj el, hanem a másik irányba a bal oldalon) az első kereszteződés után pár perc sétára találsz minket. A nagy barna kapualj (Dandy irodaház) utáni első helyiségben vagyunk, közvetlenül a piros színű Legrand tábla előtt.

Autóval

Átvételi pontunk gépjárművel is megközelíthető. A parkolás INGYENES!