Kérdés esetén hívj minket!

+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
890 Ft - 27 790 Ft
Ajánlott korosztály (éves)
2 éves - 120 éves
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 50 játékos részére
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Összetettség, nehézségi fok

Családi társasjátékok

Családi társasjáték ajánlóra lenne szükséged?

Ebben a kategóriában a legjobb családi játékok válogatását nézheted meg. Az alábbi ajánlataink minden korosztálynak megfelelnek, hiszen ezek a társasjátékok az egész családnak szólnak. Ha már választottál, akkor add le társasjáték rendelésedet online!


907termék180
907termék180

A családi társasjátékok felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt tudnak minőségi kikapcsolódást nyújtani, de akár baráti körben is kipróbálhatod őket!

A Mysterium társasjáték szabályai szerint például egy szellemmel kell kommunikálniuk a játékosoknak, hogy felfedjék gyilkosságának évtizedes rejtélyét. A játék időre megy, és egymással kell együttműködnötök, hogy egyszer s mindenkorra a túlvilágba juthasson szegény szellem!

Az Álmodj velem társasjátékban felváltva segíthetik, vagy akadályozhatják az éppen szunyókáló játékost a tündérek, álommanók, vagy mumusok. Az egyszerűnek tűnő, kommunikációs készségen is alapuló társas gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ideális választás!

Versenyeznétek egymással egy felkapott süti boltban? A Cookie Box társasjátékban a pontosság mellett a gyorsaság is fontos, ha azt szeretnéd, hogy elégedetten távozzanak vásárlóid!

A Metro társasjátékkal a XIX. századi Párizsba utazhattok, ahol az első földalatti vasút útvonalakat kell megépítenetek. Persze nem lesz egyszerű dolgotok, hiszen az egymással versenyző játékosok egymás munkáját is szabotálhatják!

Az UNO kártyajáték sok család és baráti társaság kedvence, de most egy különösen édes verziót is beszerezhetsz: a kis állatos UNO remek ajándék gyerekeknek!

Az Állatpiramis játék is hasonlóan kellemes meglepetés lehet a fiatalabbaknak, de persze a felnőttek is tesztelhetik memóriájukat ezzel a családi társasjátékkal!

A klasszikus Jenga torony játékszabályait megfűszerezhetitek az új Jenga Pass játékmóddal! Most nem adatik meg a luxus, hogy stabil felületen építsetek, mivel egymás kezeiben kell tartanotok a torony alapjait!

A Fedőnevek társasjáték pedig 2016-ban megnyerte a Nemzetközi Év Játéka díjat!