Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
890 Ft - 27 990 Ft
Ajánlott korosztály (éves)
2 éves - 120 éves
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 50 játékos részére
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Várható játékidő (perc)
5 perc - 222 perc
Összetettség, nehézségi fok
Játékidő (perc)
2 perc - 222 perc

Családi társasjátékok

Családi társasjáték ajánlóra lenne szükséged?

Ebben a kategóriában a legjobb családi játékok válogatását nézheted meg. Az alábbi ajánlataink minden korosztálynak megfelelnek, hiszen ezek a társasjátékok az egész családnak szólnak. Ha már választottál, akkor add le társasjáték rendelésedet online!


943termék180
943termék180

A családi társasjátékok felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt tudnak minőségi kikapcsolódást nyújtani, de akár baráti körben is kipróbálhatod őket!

A Mysterium társasjáték szabályai szerint például egy szellemmel kell kommunikálniuk a játékosoknak, hogy felfedjék gyilkosságának évtizedes rejtélyét. A játék időre megy, és egymással kell együttműködnötök, hogy egyszer s mindenkorra a túlvilágba juthasson szegény szellem!

Az Álmodj velem társasjátékban felváltva segíthetik, vagy akadályozhatják az éppen szunyókáló játékost a tündérek, álommanók, vagy mumusok. Az egyszerűnek tűnő, kommunikációs készségen és szókincsen is alapuló társas gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ideális választás!

Az Everdell egy csodaszép családi társasjáték, ahol nagyon kevés játékon belüli konfliktushelyzet alakul ki, valamint hatalmas mélységekkel is rendelkezik. Ezért különösen ajánljuk olyanok számára is, akik nem szeretnek borsot törni a többiek orra alá. Ezt a társast összetettsége miatt, inkább a 14 év feletti korosztálynak ajánljuk. 2021-ben megjelent az Everdell Fagybérc című kiegészítője magyar nyelven, amelyben a békés és biztonságos területeiteken túl várnak rátok újabb felfedezések és kihívások.

Az UNO kártyajáték sok család és baráti társaság kedvence. Pörgős, fordulatos, gyors játék, egyszerű szabályokkal, amik leginkább a Magyar kártyával játszható Makaóra hasonlítanak. Évről-évre jelennek új változatai, például a legkisebbeknek készült Uno Junior, vagy 2021-ben, az Uno 50 éves évfordulójára kiadott különleges változat.

A Splendor egy kereskedő és gazdálkodó típusú játék, ahol drágaköveket kell vásárolnotok, és minden egyes vásárlásotokkal olcsóbbá tehetitek a közös kezelésű kínálatot magatok számára, ilyen okos beszerzésekkel kell fölé kerekednetek a többi játékosnak, hogy ti tegyetek szert a leggyorsabban a legnagyobb haszonra és tiétek legyen a végső győzelem.

A Kartográfusok társasban mindenki a saját térképét rajzolhatja meg. A játék különös érdekessége, hogy mindenkinek ugyanazokat a területeket kell feltüntetnie a saját térképén, viszont mindenki maga dönti el, hogy azt hol helyezi el.

A Fedőnevek társasjáték 2016-ban megnyerte a Nemzetközi Év Játéka díjat! Azóta is töretlen a népszerűsége, az asszociáción alapuló, rendkívül szórakoztató és egyben szókincsfejlesztő társasnak.

A New York Zoo társasjátékban egy komplett állatkertet kell felépítenetek és bővítenetek. Építhettek kifutókat, hozhattok új állatokat, felnevelhetitek azok kicsinyeit.