Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Termékajánló
Szállító partnereink

 

 

Információk

 • Cégnév / Név: Clownfish Kft.
  Cím: 1119 Budapest, Andor utca 21./ Székhely - nincs személyes átvételre lehetőség
  Személyes átvétel itt: 1113 Budapest, Karolina út 17/b.
  Telefon: +36-70/633-6670
  E-mail: info [kukac] tarsasjatekrendeles.hu
  Weboldal: http://www.tarsasjatekrendeles.hu
  Áruház neve: Társasjátékrendelés.hu webáruház
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-64881/2013.
  Adószám: 22999276-2-43
  EU adószám: HU22999276
  Cégjegyzék szám: 01-09-987377
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  Működési engedély száma: 3587-1-B/2013.
  Nyilvántartásba vevő jegyző: Dr. Horti István, Budapest
  Bankszámlaszám: 10918001-00000052-86670004
  Kapcsolattartó neve: Fehér Attila
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36-70/633-6670
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] tarsasjatekrendeles.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu
 • » GLS futárszolgálat
  A GLS futárszolgálat prémium minőségű szolgáltatásokat kínál a csomagszállítás területén. Megrendelésed a GLS futárja szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra között. Az adott munkanapon 14 óráig beérkezett megrendelésedet, 1 munkanapon belül kézbesíti, tehát a rendelést követő munkanapon már meg is érkezik a megrendelt játék az otthonodba. A GLS az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. Az árlistában szereplő szállítási árak KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁG területén belül érvényesek. Magyarország határain kívülre történő kézbesítés díjait a GLS futárszolgálat EU országok 1. és 2. zóna alatt találod meg. Utánvéttel történő fizetés esetén 200 forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz.
  Szolgáltatások:
  - 1 munkanapon belüli kézbesítés
  - Második, díjmentes kézbestés (ha az első sikertelen lenne)
  - A kiszállítás reggelén e-mail vagy SMS értesítést kapsz benne a csomagszámmal, a futár telefonszámával és a kézbesítés időpontjának 3 órás intervallumával. A megadott információk alapján lehetőséged van felvenni a kapcsolatot a GLS futárral.
  - A GLS a címzettek számára könnyen elérhető, a címzettek számára fenntartott ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8.00 - 20.00 óra között működik.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft19 999 Ft790 Ft
  20 000 Ft Ingyenes!
  gls
  » GLS CsomagPontok
  Magyarországon több mint 500 GLS CsomagPont üzemel. A GLS az adott munkanapon 14 óráig beérkezett megrendelésedet, 1 munkanap alatt kézbesíti, tehát a rendelést követő munkanapon már meg is érkezik a megrendelt játék a kiválasztott GLS CsomagPontba. A csomag átvevő helyek különböző profilú üzletekben találhatók. Bankkártyás fizetés csak azokban az üzletekben lehetséges, ahol ez külön fel van tüntetve! A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Utánvéttel történő fizetés esetén 200 forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz.
  További információk: http://csomag.hu/
  Csomagpont lista letölthető: https://gls-group.eu/HU/hu/eseti-szallitasok/gls-csomagpont
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft19 999 Ft690 Ft
  20 000 Ft Ingyenes!
  gls_hu_dropoffpoints
  » Személyes átvételi lehetőség 1113 Budapest, XI. Karolina út 17/b.
  A megrendelt játékokat átveheted személyesen, nyitva tartási időben még a megrendelés napján. A helyszínen KÉSZPÉNZES FIZETÉS lehetséges, amennyiben bankkártyával szeretnél fizetni, az áruház internetes felületén természetesen megteheted. Ebben az esetben kérjük, hogy a fizetési módoknál a "Bankkártyás fizetés a SIMPLE rendszerén keresztül" lehetőséget válaszd és az OTP Online fizetési rendszerén keresztül azonnal kiegyenlítheted rendelésed végösszegét.
  Amint rendelésed átvehető, visszaigazoló értesítést küldünk e-mail vagy SMS útján.

  Átvevő pont címe: 1113 Budapest, XI. Karolina út 17/b.
  Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig (munkanapokon): 12 és 18 óra között.
  Szállítási költség0 Ft
  » GLS futárszolgálat EU országok 1. zóna
  A GLS futárszolgálat magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. Áruházunk a megrendelt termékek szállítását, csomagonként 10 kg súlyig a következő országokba vállalja, bankkártyás fizetést követően: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. A kézbesítési idő a kifizetéstől számított 2-3 munkanap.
  Szállítási költség4 990 Ft
  gls
  » GLS futárszolgálat EU országok 2. zóna
  A GLS futárszolgálat magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. Áruházunk a megrendelt termékek szállítását, csomagonként 10 kg súlyig a következő országokba vállalja, bankkártyás fizetést követően: Dánia, Franciaország, Olaszország, Egyesült Királyság. A kézbesítési idő a kifizetéstől számított 4-7 munkanap.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft49 999 Ft7 990 Ft
  50 000 Ft 6 990 Ft
  gls
  » GLS futárszolgálat EU országok 3. zóna
  A GLS futárszolgálat magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. Áruházunk a megrendelt termékek szállítását, csomagonként 10 kg súlyig a következő országokba vállalja, bankkártyás fizetést követően: Ciprus görög területe, Észtország, Finnország, Görögország, Lettország, Litvánia, Málta, Norvégia, Portugália, Spanyolország, Svédország. A kézbesítési idő a kifizetéstől számított 4-7 munkanap.
  Szállítási költség9 990 Ft
  gls
 • » Utánvéttel
  Készpénzes fizetés a futárnak, vagy az átvételi ponton. Utánvéttel történő fizetés választása esetén a megrendelt termék házhoz szállításakor, a futárcég munkatársának fizetendő a számla összege. Javasoljuk, hogy a csomagot még a futár jelenlétében nyisd ki és győződj meg róla, hogy tényleg a megrendelt terméke(ke)t tartalmazza-e, illetve tartalmának épségéről is. Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a szállító cégek extra költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén a 200 forint utánvét-kezelési költséggel növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a Fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költségkalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez, tehát azon felül nem kell további költséggel kalkulálnod. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben bankkártyával vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla összegét, a részleteket "Bankkártyás fizetés a SIMPLE rendszerén keresztül", illetve "Banki átutalás" fizetési mód menüpontban megtalálod.
  » Készpénz
  Személyes átvétel esetén, a helyszínen a készpénzes fizetési módot tudjuk elfogadni jelenleg. Vásárlóink készpénzfizetési számla ellenében tudják kiegyenlíteni a megrendelt játékok vételárát. Megrendeléskor, a fizetési mód kiválasztásakor van lehetőség bankkártyás, vagy átutalásos fizetés választására is.
  » Banki átutalással
  A megrendelt termékeket van lehetőséged banki átutalással is kifizetni. Ebben az esetben átutalásos számlát állítunk ki a vásárlásról a megrendelést követően. A visszaigazolt megrendelésben szereplő végösszeget kérjük átutalni áruházunk, Információk/Fizetés oldalán is megtalálható, illetve a lejjebb látható bankszámlánkra. Az átutalás teljesítése, - vagyis a jelzett összeg bankszámlánkon történő jóváírása - után már küldjük is az addigra összekészített csomago(ka)t a futárszolgálat segítségével. Ebben az esetben fontos, hogy a futárcég munkatársának NEM KELL fizetni a kézbesítéskor, de a csomagot az átvételkor - a kézbesítő jelenlétében - bontsd ki és ellenőrizd annak tartalmát és épségét!

  FIGYELEM! NEM MAGYARORSZÁGI BANKNÁL VEZETETT BANKSZÁMLÁRÓL TÖRTÉNŐ UTALÁS ESETÉN A TRANZAKCIÓS KÖLTSÉGEK A VÁSÁRLÓT TERHELIK, EZT KÉRJÜK FIGYELEMBE VENNI AZ ÁTUTALÁS ELINDÍTÁSA ELŐTT! A TRANZAKCIÓ KÖLTSÉGE 1700 FORINT VAGY 5,50 EURO. KÉRJÜK, HOGY AZ ÁTUTALT ÖSSZEG TARTALMAZZA EZT IS, ELLENKEZŐ ESETBEN A FENNMARADÓ HÁTRALÉK A CSOMAG KÉZBESÍTÉSEKOR UTÁNVÉTKÉNT FOG SZEREPELNI!

  Bankszámla számunk: CLOWNFISH Kft.
  10918001-00000052-86670004

  Adataink külföldről indított átutaláshoz:
  Clownfish Kft.
  Unicredit Bank
  IBAN: HU02109180010000005286670004
  SWIFT code: BACXHUHB
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.