40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Blog

Utazás a múltba – Fedezd fel a történelem titkait!

Mindenki álmodott már arról, hogy visszautazik az időben és részese lehet a történelem nagy eseményeinek. Most a "Trekking Through History", azaz "Az utazás a múltba" társasjátékkal te is átélheted ezt a különleges kalandot – otthonod kényelméből!

Sokan szeretik az újdonságokat, az izgalmas kihívásokat és a vidám, szórakoztató időtöltéseket. Na és mi felel meg mindezeknek? Természetesen a társasjátékok! De hogyan tudhatod meg a leggyorsabban, hogy melyik játékot érdemes kipróbálnod, és melyik az, ami garantáltan leköt majd téged és barátaidat? A válasz egyszerű: TikTok!

Ismerd meg a Szókapocs társasjátékot, ami egy pörgős, kooperatív partijáték, amely egy teljesen új szintre emeli a közös játékélményt. Ha újra szeretnéd élesíteni a szellemi képességeidet, miközben élvezetes időt töltesz el a barátaiddal, akkor ez a játék neked szól.

Üdvözlet mindenkinek! Ma egy rendkívül izgalmas parti játékról szeretnék nektek mesélni, amely nem csak szórakoztató, de agytekervényeinket is igazán megmozgatja. Ez a játék nem más, mint a Fekete történetek társasjáték. Hogy miért pont erről írok most? Mert meggyőződésem, hogy ez a társasjáték olyan egyedülálló élményt nyújt, amely nem csak a játékosok figyelmét ragadja meg, de képes egyben a közösséget is összekovácsolni.

Színes, izgalmas és elbűvölő: Ismerd meg az Azul társasjáték családot a Társasjátékrendelés.hu oldalon!

Sziasztok, társasjáték-rajongók! Ma egy különleges blogcikkben szeretnénk bemutatni nektek egy igazán lenyűgöző társasjáték-családot: az Azul-t! Ha már ismered a játékot, akkor tudod, hogy milyen izgalmas és szórakoztató. De az utóbbi években megjelent pár kiadása és lehet Te sem igazán tudod követni ezeket az újdonságokat. Ha pedig még nem hallottál róla, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj vele, hiszen garantáltan le fog nyűgözni! És a legjobb hír: az összes Azul társasjáték megvásárolható a tarsasjatekrendeles.hu oldalon!

Hamarosan! Új megjelenés

Ebben a Pandemic-rendszerű játékban legendás Jedik bőrébe bújva kell vállt vállnak vetve harcolnotok, minifiguráitokat a frontvonalba tolva, négy izgalmas forgatókönyvön keresztül. Használjátok egyedi képességeiteket, és vessetek véget a klónok háborújának!

https://tarsasjatekrendeles.hu/Pandemic-Star-Wars-A-klonok-haboruja

Hamarosan Magyarul!!

1, 2, 3... Stupor!
Ez olyan egyszerű, hogy a Stupefy szabályait már a játék során megtanulhatod. A harc 8 azonos körön keresztül zajlik.

Válaszd ki a varázslatodat.
Célozz pálcáddal bármelyik ellenfélre, a többi játékossal egy időben.
Varázsolj, a többi játékossal egy időben. Ezután oldjátok fel a varázslat hatásait.
A sértetlen játékosok jutalmakat szereznek az asztal közepéről, és azokat a házuk dobozába dobják.

https://tarsasjatekrendeles.hu/stupor-tarsasjatek

Az Utazó sok változást hozott kis határ menti városunkba az elmúlt öt évben. Minden képzeletet felülmúló csodákat mutatott nekünk, és megtanított minket, hogyan használjuk különös gépeit. Most, hogy az Utazó eltűnt, vihar közeleg. Ki fogja irányítani az amerikai határvidék sorsát?

Itt tudod megvásárolni! https://tarsasjatekrendeles.hu/3000-bandita-tarsasjatek

Milyen a Rummikub társasjáték?
Ahogy megtanulnak olvasni, írni a gyerekek, elérik azt a korhatárt, amikor a Rummikub kiváló fejlesztő, oktató társasjáték lehet. Nem csak családi körben érdemes elővenni ezt a társast, a 7-8 éves és nagyobb gyerekek már maguk is a barátaikkal vagy saját osztályuk közegében játszhatják ezt a tartalmas játkot, ami észrevétlenül fejleszti a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Ebben a bejegyzésben szeretnénk néhány szót ejteni a 2018-ban Spiel des Jahres díjat elnyert, méltán népszerű játékról az Azulról. Ennek a játéknak is az egyszerűségében és a gyönyörű táblaképében van szerintünk a szépsége, hiszen a játékhoz nem kell más, mint néhány darab „csempe”, öt különböző színben. És természetesen minden résztvevőnek kell egy-egy dekoratív játékostábla, ahova elkészítheti mindenki a saját alkotását.

A kooperatív társasjátékok lényege alapvetően különbözik azoktól a játékoktól, amelyek játékostársunk legyőzésére irányul. Ahogy az a kategórianévben is szerepel, a győzelemhez az egymással való kooperáció révén lehet eljutni. Nem kell mást tenni, mint segíteni társunkat, és az a megoldáshoz vezet bennünket is.

Az Emerson Matsuuchi által megalkotott Century társasjátékok trilógiájának beszerzésével tulajdonképpen hét játékot játszhatunk. A játékokat úgy kombinálhatjuk, hogy további négy tartalmas társast lesz lehetőségünk játszani a táblákkal és a hozzájuk tartozó játékelemekkel.

A logikai játékok nem csak szórakoztatnak, hanem több szempontból is fejlesztő hatással vannak a gyermekek számára. Érdemes már egészen kiskortól gyakran elővenni, mert kiválóan felkészítik a kicsiket az iskolai oktatásra is.

Nem véletlen az új ötleteken alapuló kiadások megjelenése - fejleszti az embert a társasjáték, legyen az akár családi, akár stratégiai, vagy akár logikai.
A játék általában örömöt és szórakozást tartogat a résztvevőknek, de a társasjáték konkrétan meghatározható egészségügyi és életminőséget javító előnyökkel is jár - és ez nincs máshogy akkor sem, ha egy nem túl összetett stratégiai társasjátékkal játszunk, amilyen a Kartográfusok.

A legjobb 2 személyes társasjátékok a páros időtöltéshez

Jó alternatíva lehet a 2 személyes társasjáték ahhoz, hogy ne csak a Valentin-nap környékén színesítsük a párunkkal töltött időt. Ajándéknak is kiváló, de a csendes hétköznapokban is beújíthatunk egy-egy érdekes, addig ki nem próbált társasjátékkal.

Miben rejlik a szabadulószobás játékok népszerűsége?

Izgalom, szórakozás és ami körülveszi - nem véletlen, hogy napjainkban annyira elterjedtek a szabadulószobás játékok. Mindenki szereti a talányt, a titkokat, a játékokat, és aki belefog egy ilyen rejtélyes feladvány megfejtésébe, biztosan részese lesz mindennek.

Kollégáink egyik kedvenc játéka egy kisebb méretű dobozban lapuló, nagyon egyszerű játék, ami kifejezetten sok különböző és komoly taktikai döntés elé állítja a játékosokat. A Kingdomino mindössze 48 dominólappal és nyolc kis figurával egy felejthetetlen élményt nyújtott számomra és mutatta meg azt, hogy egy társas nem attól lesz igazán jó, hogy drága, több óra végigjátszani, hatalmas táblája van, vagy nagy dobozban adják. És természetesen, ha valaki kicsit bonyolultabb játékra vágyik, azok találhatnak kiegészítőt a játékhoz illetve ott van a Queendomino is igazán érdekes újításokkal.

Sokat gondolkoztunk azon, hogyan is kellene elkezdeni írni a blogunkat. Talán kezdjük azzal, hogy segíteni szeretnénk azoknak, akik nem ismerik annyira a társasjátékokat, illetve a társasjátékok mellett szóló temérdek érvet, és persze az ellene szólókat is, mert van ilyen is – elvileg. Elmesélünk majd sztorikat, hogy miként találkoztunk egy-egy játékkal, mekkorákat nevettünk és így tovább!
Ja, és hozzáteszem, hogy ezek a mi gondolataink, köntörfalazás nélkül.

Köszöntőnk után gondoltuk, hogy valami igazán jó, közkedvelt játékkal indítjuk a sort, amiben leginkább a vonatok kerülnek előtérbe és persze a taktika - ugye tudjuk, hogy kiskorában mindenki legalább egyszer arra az elhatározásra jut, hogy masiniszta szeretne lenni. Azért is jó ez a játék, mert több, mint 10 féle kiegészítő térkép létezik hozzá, gyors, pörgős, és legalább kétszer annyi esély van arra, hogy ebben a játékban előbb verjük meg a szüleinket, mint römiben!