40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Blog

Utazás a múltba – Fedezd fel a történelem titkait!

Jankusz
2023.10.27 09:00
Utazás a múltba – Fedezd fel a történelem titkait!

Utazás a múltba – Fedezd fel a történelem titkait!

Mindenki álmodott már arról, hogy visszautazik az időben és részese lehet a történelem nagy eseményeinek. Most a "Trekking Through History", azaz "Az utazás a múltba" társasjátékkal te is átélheted ezt a különleges kalandot – otthonod kényelméből!

Mi az az "Utazás a múltba"?

Mielőtt belevetnénk magunkat a játék mélyebb részleteibe, nézzük meg, mit is kínál nekünk ez a pörgős kooperatív partijáték.

Elsőre a doboza már magában hordozza a különlegességét. Vintage dizájnjával és kiváló minőségű alkatrészeivel garantáltan minden társasjáték-polcon megállja a helyét.

A játék menete

A "Trekking Through History" – azaz "Az utazás a múltba" – a nevéből is adódóan egy időutazós társasjáték, ahol a játékosoknak közösen kell felkutatniuk és átélniük a történelem legfontosabb eseményeit. A cél? Minél több eseményt felfedezni és megérteni, mielőtt az idő kifut alólunk.

Díjak és elismerések

A játék nem csak a játékosok között kapott nagy népszerűséget. Számos nemzetközi díjat is bezsebelt már, köztük a "Best Historical Game" (A legjobb történelmi játék) és a "Most Innovative Gameplay" (A leginnovatívabb játékmenet) címeket is.

Hányan játszhatnak és milyen korosztálynak ajánlott?

Az "Az utazás a múltba" társasjáték 2-5 játékos számára ideális, ami azt jelenti, hogy akár egy romantikus estén kettesben, akár egy nagyobb baráti összejövetelen is elővehetjük. A játékot 10 éves kortól ajánljuk, de természetesen a fiatalabb játékosok számára is élvezetes lehet, ha van mellettük egy felnőtt, aki segít az út során.

Miért éppen ez a játék?

Mindenkiben él a vágy, hogy a múltba utazzon. Ezt a vágyat elégíti ki a "Trekking Through History". Emellett pedig rengeteg érdekességet is megtudhatunk a történelemről, ami kiváló társasági beszélgetési témának bizonyulhat a játék után.

Tarts velünk az időutazásban!

Ha te is szereted a kooperatív játékokat, ahol a játékosok közösen dolgoznak a győzelemért, és közben még tanulhatsz is valamit, akkor az "Az utazás a múltba" neked készült.

A pörgős játékmenetnek köszönhetően sosem fogsz unatkozni, és minden újabb partiban új és új kihívásokkal találkozhatsz. Szóval ne habozz, és fedezd fel a "Trekking Through History" lenyűgöző világát!

Záró gondolatok

A társasjátékok világa végtelen. Sokféle játék közül válogathatunk, de csak kevés olyan kincs akad, ami a szórakoztatás mellett tanít is. "Az utazás a múltba" ezen ritka kincsek közé tartozik.

Tehát, ha készen állsz egy felejthetetlen kalandra és a múlt rejtélyeinek felfedezésére, hát vedd elő ezt a játékot, és indulj el az időutazásban!

#AzUtazásAMúltba #TrekkingThroughHistory #Történelem #TársasjátékRajongó

Ha érdekel, katt ide! :)

KÖSZÖNJÜK POZITÍV ÉRTÉKELÉSED

Örülünk, hogy elégedett vagy az áruházunkban leadott rendeléseddel. Véleményed nagyon fontos számunkra. Köszönjük a bizalmadat!

- OSZD MEG VÉLEMÉNYED MÁSOKKAL- 

Ez a pár kattintás nekünk nagyon fontos, köszönjük szépen.

Kattints az alábbi képekre:

 

 

Kérjük, szánj egy pillanatot arra, hogy értékeld korábbi, nálunk történt vásárlásoddal kapcsolatos tapasztalatod. Annak érdekében, hogy következő rendelésed még kellemesebbé tudjuk tenni, tudasd velünk, hogy mindent rendben találtál-e, vagy szeretnéd, hogy javítsunk valamin.