40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Kedvezmények

TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYEK:

 

A webshopokra vonatkozó árazási törvény módosítása miatt a kedvezményrendszer módosult! Az akciós árak az árba lettek beépítve és nem kerülnnek megjelenítésre!

Az oldalunkra való regisztrációt, majd belépést követően már alacsonyabb árakat látsz az egyes játékoknál, - az akciós termékeket kivéve - és természetesen ezen az áron tudod megrendelni azokat, illetve az összegyűjtött pontokat az eddigihez hasonlóan le tudod vonni a végösszegből, vagy pontgyűjtő számládon növelheted ezek számát. A vásárlások értékének megfelelően növekednek a kedvezmények és természetesen nem vesznek el, a kedvezmény tehát nem csökkenhet. Kivétel ez alól, ha a regisztráció törlésre kerül. Négy kedvezmény csoportot hoztunk létre az alábbiak szerint, a besorolást havonta frissítjük. A csoportokhoz tartozó állandó, százalékos engedmények a következők:

 

 

Törzsvásárlók: 30 ezer forintot meghaladó eddigi összes vásárlás - 3% kedvezmény

Törzsvásárlók Klub: 90 ezer forintot meghaladó eddigi összes vásárlás - 4% kedvezmény

Törzsvásárlók VIP: 200 ezer forintot meghaladó eddigi összes vásárlás - 7% kedvezmény

 

Köszönjük bizalmadat és minden jót kívánunk!