40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Blog

Rummikub társasjátékok

Ali
2022.02.22 20:00
Rummikub társasjátékok

Milyen a Rummikub társasjáték?
Ahogy megtanulnak olvasni, írni a gyerekek, elérik azt a korhatárt, amikor a Rummikub kiváló fejlesztő, oktató társasjáték lehet. Nem csak családi körben érdemes elővenni ezt a társast, a 7-8 éves és nagyobb gyerekek már maguk is a barátaikkal vagy saját osztályuk közegében játszhatják ezt a tartalmas játkot, ami észrevétlenül fejleszti a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

A Rummikub társasjátékot szeretni fogja az egész család

Minden társasjáték különös élményeket ad, és segíti a fejlődést - különböző korban, különböző témában más-más képességek és készségek fejlesztéséhez járul hozzá. Az iskoláskorú gyerekek előtt megnyílik a társasjátékok világa, onnantól, hogy megismerik a számok és a betűk világát, nagyon sok lehetőség közül választhatnak, hogy ne csak az iskolapadban, hanem játékosan erre kifejlesztett társasokkal is tanulhassanak.
Korábban már írtunk egy olyan játékról, a Kartográfusok társasról, amely során a gyerekek az iskola első éveit követően fejleszthetik egyes képességeiket.
A Rummikub esetében szinten elmondható, hogy ez a játék előnyös ebből a szempontból. A játék lényege, hogy a benne résztvevők a kiosztott és állványukon álló betűk vagy számok felhasználásával újabb és újabb szabályrend szerint alkotott dolgokat rakjanak ki a játék táblájára, amiért majd a pontokat bezsebelhetik. Rummikub számos társasjáték - Társasjátékrendelés.hu
Azt, hogy ez a játék mennyire izgalmas az egész család számára, mi sem bizonyít jobban, mint hogy számos változatban kapható, melyek boltunkban is többnyire megtalálhatóak a Szójátékok, betűjátékok, számjátékok kategóriaoldalán. Az is kitűnően bizonyítja a játék népszerűségét, ha a keresőoldalakon megnézzük, milyen véleményeket írnak róla a felhasználók. Minden visszajelzés egyértelműen bizonyítja, hogy ez egy jó játék, és minden háztartásban elfér. Sőt, jól jön! 

Melyik Rummikub társasjátékot érdemes választani? 

Minden Rummikub játék alapjaiban a rablórömi játékhoz hasonlít. Logikai és kombinatív készségeket igényelnek, de egyértelműen fejlesztik is ezeket a képességeket. A játékok típusai attól térnek el általában, hogy számokat vagy betűket kell-e kirakni, de az alapszabály mindenhol egyezik.
A Rummikub Számos játékban például a számokat kell az játékszabály rendje szerint gyűjteni, sorba rakni, szortírozni, kirakni vagy lehetőség szerint elrabolni a játékostárstól. A Rummikub betűjáték társas a betűk világába hívja a résztvevőket.
A szép magyar nyelv nagy kincsünk, amit meg kell őrizni, és ehhez ad segítséget ez a társas. A Megújult Rummikub játék, a “Twist” szabályait ötvözi a klasszikus Rummikub szabályokkal! Új jokerlapok és új alkatrészek teszik a társast különlegessé, de a lényeg itt is hasonló a többi ilyen típusú játékhoz, az nyer, aki a leggyorsabban rakja le az összes játékkövét.
Bármelyik Rummikub játékot is választjuk, ha egyiknek már megtanultuk a menetét, akkor a többi módosított verziót már nagyon könnyen fogjuk elsajátítani. Szintén érvényes az összes Rummikubbal történő játékra, hogy már szinte egészen kisgyermekkortól nagyon jól fejleszti az embert. Biztosítja társaságok számára az értékes, együtt töltött időt, illetve az unalmas pillanatokban ha elővesszük, kiválóan szórakoztat. 

Aki eldöntötte, hogy beszerez ezekből az alapjátékokból, és kérdés merülne fel akár a játékkal, akár a rendeléssel kapcsolatban, boltunk elérhetőségein szívesen segítenek kollégáink.
Nem érdemes sokáig habozni, játékra fel, kezdjük el megtanulni a Rummikub játékszabályokat, szerezzünk be egy társast, és bizonyítottan kiváló szórakozást adhatunk a családunk vagy akár a hozzánk látogató barátok számára.

Indul a kaland! Szállj hajóra, és látogasd végig a Rumini könyvek megannyi helyszínét! 
Küzdj meg a cápával, vásárolj a pelevári bazárban, ülj be egy pókerpartira a Zsúr-Szigeteken, és juss el minél előbb három nagy kikötőbe!

Készségfejlesztő társasjáték kicsiknek és nagyoknak.

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
9 540 Ft

A Rummikub Betűs játék a szép magyar nyelvre kifejlesztett játék A játékosoknak az állványukon álló betűk felhasználásával kell újabb szavakat, vagy szavak ragozott alakját kirakniuk, amiért pontot kapnak.

Ajánlott korosztály:
7 éves kortól
Raktáron
8 970 Ft

Rummikub extra nagyméretű számokkal! A cél: Elsőként az összes játéklapot számsorba, vagy csoportba rendezve letenni az asztalra. Lehetőleg minél több pontot érő játéklapot hagyva a játékostársak állványain. A Joker játéklappal még érdekesebb a játék, de vigyázat, mert a kör végén az állványon maradt minden joker játéklapért 30 pont jár!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Rendelhető
10 230 Ft