40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 220 Ft - 47 991 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
4 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 22 játékos részére
Játékidő (perc)
10 perc - 120 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok

Szójátékok, betűjátékok, számjátékok

A Szójátékok, betűjátékok, számjátékok kategóriája a Tarsasjatekrendeles.hu egyik legizgalmasabb termékkategóriája, amely számos különféle játékot tartalmaz a kisebb és nagyobb játékosok számára egyaránt. Ezek a játékok segítenek a játékosoknak fejleszteni a szókincsüket, a matematikai és logikai készségeiket, és szórakoztató módon javítják a koncentrációjukat és a figyelmüket.

A szójátékok és betűjátékok rendkívül változatosak, és számos különféle témát és nehézségi szintet fednek le. A játékok között megtalálhatóak a szókeresők, a keresztrejtvények, a szókirakók és a betűkártyák, amelyek segítenek fejleszteni a szókincset és a helyesírást. Azok a játékosok, akik szeretik a nyelvtant és a nyelvi struktúrákat, megtalálhatják a nekik megfelelő játékokat is.


61termék 161
61termék 161

A számjátékok között megtalálhatóak azok a játékok, amelyek segítenek a matematikai készségek fejlesztésében, például az összeadás, kivonás, szorzás és osztás terén. A játékok segítenek a játékosoknak fejleszteni a logikai gondolkodásukat és az elemző készségüket is.

Az oldal felülete nagyon felhasználóbarát, így könnyen navigálhatunk a szójátékok, betűjátékok és számjátékok között és megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Az árak is nagyon versenyképesek, így biztosak lehetünk abban, hogy a Tarsasjatekrendeles.hu-nál megkapjuk a legjobb ár-érték arányt.

Összességében, ha szeretnénk szórakoztató és fejlesztő játékokat játszani a szójátékok, betűjátékok és számjátékok világában, akkor érdemes ellátogatni a Tarsasjatekrendeles.hu kategóriájába. A minőségi termékek, a széles választék és a felhasználóbarát felület garantálják, hogy a játék élmény lesz, és segítenek a játékosoknak a szókincsük, matematikai és logikai készségeik fejlesztésében.