40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Blog

Így fejlesztik a gyermekeket a logikai játékok

Ali
2021.10.05 17:57
Így fejlesztik a gyermekeket a logikai játékok

A logikai játékok nem csak szórakoztatnak, hanem több szempontból is fejlesztő hatással vannak a gyermekek számára. Érdemes már egészen kiskortól gyakran elővenni, mert kiválóan felkészítik a kicsiket az iskolai oktatásra is.

Mire tanítanak a logikai játékok?

Idővel, leginkább az iskolai évektől a gyermek életében hangsúlyossá válik a logikus gondolkodás fejlesztése, azonban, ha már korábban játékos formában megtanulja, hogy hogyan hozzon logikus döntéseket, illetve megtapasztalhatja azt, hogy a választás képessége nem is annyira egyszerű, akkor megkönnyítjük neki az iskolai indulást.

Azzal, hogy a játékok révén tapasztalatot szerez az érvelés sajátosságaiban, vagy hogy megvédje a saját álláspontját, illetve megtanulja, hogy a logikát használva hozzon döntéseket, sok szempontból megkönnyíti majd az életét. Bár az intuitív döntéshozatal is sok szempontból a jó irányba visz, de a logikus gondolkodás és a helyzet felmérése, a legtöbb esetben szükséges még az intuícióra alapozott döntések esetében is. A logikai társasok erre mind segítenek felkészülni, érdemes már a legkisebbeket is fejleszteni a koruknak megfelelő játékokkal. 

A játékok sokfélék lehetnek, mindegyiknek megvan a saját előnye, mint például a korábban már szóba került szabadulószobás társasjátékoknak is, az izgalom, a stratégia és az ismeretlen, a logikai játékok alkalmazása is csupa jót tartogat számunkra. 

Ezeket a logikai játékokat érdemes választani

A legegyszerűbb logikai társasjátékok már egészen kiskortól használhatóak a gyerekek fejlesztésére. Az izgalmas szórakozás mellett kiemelten fejleszthető velük a gondolkodás képessége, így azt mondhatjuk, hogy ezek a játékok átvezetik a kicsiket a szórakozásból a tanulásba. Az, hogy vidámsággal és szabadsággal tanulh

 

atnak a kicsik, biztosítja számukra azt, hogy a jövőben is szívesen oldjanak meg egy-egy kihívást, és ne kényszerként éljék majd meg az előttük álló megmérettetést. A legkisebbektől a felnőttekig bátran Nyúlugró logikai játék Smart Games - Tarsasjatekrendeles.hu

ajánlhatjuk a Smart Games logikai játékait. Ezek az akár egyedül is játszható, - 40-60, egyre nehezedő feladványt tartalmazó - logikai játékok rendesen megmozgatják a játékosok agytekervényeit. 

A logikai játékok között a legismertebbek a legtöbb háztartásban megtalálhatóak, így a puzzle, a malom, a Marokkó vagy akár a sakk, de ezeknek a játékoknak a palettája az idővel egyre színesedik. A kínálatot érdemes időről időre visszatérve megnézni, például érdemes boltunk logikai játékokat tartalmazó oldalát is gyakran áttekinteni, mert mindig újabb és újabb kihívások és a legmodernebb társasok várhatnak a gyerekekre. Így a régi játékok új és modern változata, mint például a klasszikus Gigamic játékok is beszerezhetők nálunk. 

A Cortex Challenge IQ party már egy idősebb gyermekeknek szóló játék, de nem kis kihívást jelent. Játszva szórakoztat és fejleszt, a résztvevőknek egyaránt esélyt ad a győzelemre. Cortex challenge társasjáték - Társasjátékrendelés.hu

Nagyon népszerű, és szeretettel ajánljuk még a logikai társasok között a Exit és a Cluedo játékokat is, ahol fordulatos feladványok gondolkodtatnak minden résztvevőt. Aki nem találja meg áruházunk oldalain azt a logikai játékot, amit szeretne, bátorítjuk, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert a kínálatunk bővítése a felmerülő igények szerint is lehetséges. Termékeink választékát folyamatosan bővítjük, szeretnénk, ha a hozzánk látogatók az újonnan megjelenő játékokat is megtalálnák nálunk.

A logikai játékok nagy előnye, hogy megtanítanak az agytekervények helyes mozgatására, így a döntési helyzetekben is kiváló alapot fognak jelenteni. A gondolkodni tudás képessége mindenképpen előre viszi az életünket, ezért ezeket a társasokat mindenképpen érdemes gyakran elővenni.

Everdell völgyének biztonságos határain túl, mélyen a titokzatos, ismeretlen tájakon vár rád a felfedezés.

Ez a kiegészítő három új dolgot kínál az alapjátékhoz:

  • Időjárás kártyák
  • Felfedezéskártyák
  • Hátasállatok

 

A játék önmagában nem játszható, szükség van hozzá Everdell  alapjátékra!

Ajánlott korosztály:
14 éves kortól
Rendelhető
21 110 Ft

Fedezd fel a profi V-Cube versenykockák izgalmas világát! Az egyedülálló technológiának köszönhetően nagyon könnyedén és precízen forognak, ami élvezetes játékot és gyorsabb kirakást eredményez. A lekerekített forma jobban illeszkedik a kézbe, felületén pedig nem matrica, hanem speciális festék található, így garantált a hosszú élettartam. Dönts rekordot!

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Rendelhető
5 830 Ft

A Hive egy ötletes, gyors iramú, bogarasan absztrakt stratégiai játék 2 személy részére. Mindkét játékos egy-egy rovarhadat irányít, amelynek minden eleme másféle módon tud lépni. A pókok, szöcskék, méhek, és egyéb ízeltlábúak alkotta alakulatunkkal az a feladat, hogy az ellenfél királynőjét bekerítsük és mozgásképtelenné tegyük. A taktikai játék nyertese az, akinek ez elsőként sikerül, okos stratégiát és jó helyzetfelismerést alkalmazva a méhkirálynőt bekerítenie.

Ajánlott korosztály:
7 éves kortól
Raktáron
8 260 Ft
20

Egy családtagodat elrabolták!

Sikerül megtalálnod az utat a láthatatlan veszedelmekkel teli kúriában? Meg tudod menteni a lányt? Ellenfelek, fejtörők, csapdák, rejtvények egész sora vár rád - és ez még nem minden! De sietned kell, mert az idő ellened dolgozik.

Képregényes kalandok (KRK), ahol a főhős TE vagy!

Ajánlott korosztály:
18 éves kortól
Raktáron
4 790 Ft 
3 832 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

A Dynacube a világ egyik legnagyszerűbb logikai játék gyártójának, a Recent Toys-nak az újdonsága. Alakítgasd kedvedre, sosem fogsz kifogyni az ötletekből!

 

A játék méretei: 6 x 6 x 6 cm.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Rendelhető
2 730 Ft
20

Ebben a 40 feladványt tartalmazó logikai játékban az a célunk, hogy megtaláljuk az 5 puzzle elem helyét a feladványlapokon úgy, hogy minden színt azonos színnel takarunk le.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
7 280 Ft 
5 824 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29
10

A Tangoes Junior egy szórakoztató és kreatív játék három nehézségi szinttel, amely támogatja a gyermek fejlődését. A Tangoes JR - Smart Games egy megfigyelő és gondolkodtató játék, ami 4 éves kortól elérhető gyermekek számára. 

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
9 200 Ft 
8 280 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.30

Figyelem! A játékot csak 1x játszhatjátok, mert a játék részeit összehajtjátok, kivágjátok, rájuk írtok!

Egy gyilkosság, nyolc gyanúsított.

Szerencsére ezen a vonaton utazik a zseniális detektív Achilles Pussot is, aki könnyen megoldaná az ügyet... csakhogy ő nyomtalanul eltűnt. Miután megtaláljátok a jegyzeteit, már tudjátok, hogy nektek kell lelepleznetek a gyilkost, mielőtt a vonat megérkezik Konstantinápolyba.

Szabaduló-szoba játék otthonra, amellyel felejthetetlen játékélményben lesz részetek! Profiknak ajánlott!


Nehézségi szint: Profi

  • Felejthetetlen egyszeri játékélmény.
  • Oldjatok meg együtt minden feladványt, amilyen gyorsan csak lehet!
  • Nektek sikerül megfejteni a gyilkosságot?
Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
6 210 Ft
Amikor már azt hinnéd, hogy a modern technológia mindent visz, kiderül, hogy még mindig vannak igazi old school találmányok amelyek emlékeztetnek rá milyen próbára tevő is lehet egy egyszerű labdalabirintus. Kövesd végig a parányi ezüstgolyó kalandos útját egy egy gömb alakú színes labirintusban! A labirintus egyszerű szerkezete, formája és kézenfekvő mérete arra késztet, hogy addig forgas, görgesd fel és le a kis golyót boltíveken, apró lyukakon és egérutakon keresztül, ameddig végre eléred ...
Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Rendelhető
3 830 Ft

Ha egy igazán jó kihívásra vágysz, akkor az IQ Digits a megfelelő választás!
Az összes kirakódarabot helyezd le a táblára, majd ellenőrizd, hogy a számok összege megfelelő-e.
120 feladvány vár rád, az igazán egyszerűtől az összetettig.

Ajánlott korosztály:
7 éves kortól
Raktáron
4 920 Ft

Megérkezett a Képregényes Kalandok sorozat legújabb tagja a Mystery: Szuperhősrejtély társasjáték!

Chicago zűrzavaros utcáin nem lehetetlen szuperhőssé válni!

A bajnokok légiója szuperhőscsapat, nagy pácban van, a bűnözők egyre csak szaporodnak, és egyre nehezebb őket megállítani!

Új tagokat toboroznak csapatukba! Vajon Te képes leszel szuperhőssé válni?

Különböző próbatételek elé állítanak, ha sikerül ezeket teljesítened, akkor igazi bűnüldöző lehetsz!

Ebben a nagyszerű interaktív képregényben, az egyes részek többféleképpen is megoldhatóak, ezáltal, többször is végigjátszható, és mindig újabb izgalmakat tartogat!

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Rendelhető
4 790 Ft

A régóta szeretett, két személyes társasjáték szerelmes köntösben is megjelent!

Fejezd ki a szereteted ajándékkal! Rakj össze egy bonbont a párodnak!  

Itt a lehetőség kifejezni a szereteted kisebb (vagy nagyobb) ajándékokkal. Talán egy gyertyafényes vacsora, egy virágcsokor, vagy - mint ebben a játékban is- egy doboz csokoládé? A Szerelmes Patchwork a népszerű, klasszikus Patchwork játék mechanikáját használja. Benne vagy ebben a "cuki" kihívásban, hogy a kedvesednek a legcsodálatosabb csokidobozt rakd össze?

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
6 570 Ft
10

Meg tudod oldani A Pagodák ösvénye  rejtélyét? Olyan utakat hozz létre, amelyek összekapcsolják a gyönyörű templomokat.

Ajánlott korosztály:
7 éves kortól
Raktáron
8 210 Ft 
7 389 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.30

Vezesd ki az űrhajódat az aszteroidamezőről!

Megtalálod a kivezető utat az aszteroidamezőről? Minden repülési tudásodra és ügyességedre szükséged lesz, hogy elkerüld a bolygókat. Az Űrkaland egy galaktikus csúszkás készségfejlesztő játék 60 küldetéssel, amelyben tökéletesre fejlesztheted a repülési tudásodat a kezdő feladványoktól az igazi szakértői feladatokig.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
5 750 Ft

A Happy Cube egy 2D-s puzzle, amelyből egy tökéletes 3D kocka rakható össze, ha ügyesek vagytok! Egy csomag 6 elemet tartalmaz, ami 30 fokon mosható, ha esetleg valami rálöttyinne!
4 nehézségi szinten, szintenként 6 különböző színben érhető el.

Ha meg van a többi Happy Cube is, akkor összevonhatod őket, és nagyobb alakzatokat hozhatsz létre!

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
4 920 Ft

Az Alma Csavar társasjáték egy kreatív 3D logikai játék már egészen kis gyermekek számára!

60 nehezedő feladvány teszi lehetővé a rugalmas gondolkodás fejlesztését.

Ki ne szeretné a finom édes almát? Naná, hogy a kukacok igen!

Három éhes kukac próbál bejutni a lédús alma belsejébe, vajon elférnek majd mind a hárman?

Csavard, forgasd a szeleteket és juttasd be a kis éhenkórászokat, hogy végre ők is jól lakhassanak!

Ajánlott korosztály:
5 éves kortól
Raktáron
5 750 Ft

A Tantrix egy látványos, izgalmas logikai játék hatszögletű lapkákkal, és színes vonalakkal, amely kiválóan alkalmas különböző érdekes minták létrehozására is. "A világ legcsavarosabb stratégiai játéka."

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
7 550 Ft

Szeretitek a szabadulószobákat? Kipróbálnátok otthon is?

Ha igen, akkor most három izgalmas kaland vár rátok!

"Az elátkozott ház", "A Nautilus csapdái" és "Tonipal kincse"!

Próbáljátok ki külön-külön a "szobákat"

Most a bevezető pálya segítségével akár meg is ismerhetitek a játékot szabálykönyv nélkül!

A szabadulószoba olyan hely, ahonnan ki kell jutnod kevesebb, mint 60 perc alatt. Az Unlock! elhozza neked ezt az élményt az otthonodba, az asztalra!

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Rendelhető
9 590 Ft

Ha játszottatok - vagy játszottál - már valamelyik Szabadulópaklival, akkor nem kell bemutatni, hogy mennyire praktikus és mégis mennyire jó!

Most elkalauzolunk Titeket az ősi egyiptomi síremlékek világába! Éppen kezdődne a tárlatvezetés, amikor valahogyan egy titkos szoba belsejében találjátok magatokat, a piramis belsejében!

Találjátok meg a kijáratot, oldjátok meg a rejtélyes feladatokat; azonban vigyázzatok a veszélyes csapdákra.

Vajon sikerülni fog megfejteni a bődületesen nehéz hieroglifákat, mielőtt a múmia utolérne titeket?!

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
3 450 Ft

Csavard az agyad egy másik hullámhosszra, aztán jöhet a feladatok megoldása és a csavart játékelemek!

Elsőre könnyűnek tűnik, de aztután jön a kihívás, mert a kis színes cövekek az utadba állnak.
100 különböző fejtörő feladvány, 5 különböző nehézségi szinten, az egyszerűektől az extrém nehézségűekig!
A praktikus doboz és a kis mérete miatt ideális utazójáték! A lecsukható és tartóként is szolgáló kis játékdobozt bárhova magaddal viheted, és csak egy pillanat előkapni, ha egy fejtörőre vágysz.

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
4 100 Ft
50

Illeszd egymáshoz a puzzle darabokat úgy, hogy azok egy négyzetet alkossanak és minden ábra felső és alsó része passzoljon egymáshoz.
Ügyelj arra, hogy 4 különböző karakter van. A kártyát az összes mellette lévőhöz kell illesztened, nem csak az egyikhez és így 12 teljes karaktert fogsz kapni.

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
1 690 Ft 
845 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29
Ez a kis kocka tele van szórakozással. Távolítsd el a 8 színes puzzle-darabot, és próbáld visszahelyezni őket. A fejtörő akkor kezdődik, amikor eltávolítottuk az összes színes elemet és megpróbáljuk visszahelyezni őket a csonka kockába. A kocka számtalan módon összeállítható, de azt az egyet kell megtalálnunk, amit az aktuális kihívás megkövetel. Ehhez segítségünkre lesz egy 48 kihívást tartalmazó füzet. Az egyedül játszható Plug & Play Puzzler fejleszti a térlátást, a koncentrációt és a pro...
Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
3 530 Ft

Az ismert hősökre (Sherlock Holmes, John Watson, James Moriarty, Irene Adler...) a gyanú árnyéka vetül - egyikük bűnöző. Melyikőtök oldja meg a rejtvényt, és nevezi meg a törvénytisztelő állampolgárok közt megbújó gonosztevőt?

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Rendelhető
6 390 Ft

Fedezd fel a profi V-Cube versenykockák izgalmas világát! Az egyedülálló technológiának köszönhetően nagyon könnyedén és precízen forognak, ami élvezetes játékot és gyorsabb kirakást eredményez. A kocka felületén nem matrica, hanem speciális festék található, így garantált a hosszú élettartam. Dönts rekordot!
A kocka mérete: 5x5x5 cm
Súly:98g

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Rendelhető
5 280 Ft

Biztosan gondolkoztatok már azon, hogy virágokat ültessetek és neveljetek, hogy illatukkalés szépségégükkel elkápráztatassanak titeket. Ez alkalommal az Álomkertben átélhetitek mind ezt az élményt és megtervezhetitek, elkészíthetitek és virágba boríthatjátok álmaitok kertjét egy könnyen tanulható játék során, ami játszható egyaránt kompetitív és kooperatív játékszabályokkal is.

 

Ajánlott korosztály:
8 - 120 év

 

Játékosok száma:
1 - 7 fő

 

Várható játékidő:
20 - 60 perc

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Rendelhető
14 390 Ft
20

A 15. század legelején járunk, Párizsban. Abelard Lavel vagy, lovag. Kicsi korod óta egészen furcsa, látnoki álmok gyötörnek. Ezek általában megtörtént, vagy MÉG meg nem történt bűntények. 

A Te különleges képességedre lesz most szükség, hogy meg tudjátok oldani ezeket a bűncselekményeket. A népszerűséged növekszik, ezért a párizsi lakosok mind hozzád fordulnak. A segítségnyújtás rajtad áll.

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
11 510 Ft 
9 208 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

Dolgoztasd meg az agyadat ezzel a Sudoku stílusú játékkal. A Nemzetközi sudoku - Logikai játék - Crazy sudoku - Djeco  egy logikai játék, amely 40 kihívást kínál a szabályok betartása mellett.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
7 560 Ft
A Tantrix „a világ legcsavarosabb stratégiai játéka”! Egy izgalmas logikai játék az egész család számára, melyben igényes, látványos hatszögletű lapkákkal kell eljutnunk a győzelemhez. A játék érdekessége, hogy számos játékvariációt magában hordoz. A Tölts! nevű játékvariációnál inkább a gyorsaság számít a stratégiával szemben. A játékosok versenyt futnak az idővel, hogy a lehető légtöbb lapkájukat lehelyezzék. A stratégiai játék változata már kicsit bonyolultabb, ennél a játékosok célja a le...
Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
1 800 Ft

Bálnalovasok szerepébe bújva járjátok az északi sark kikötőit újra és újra, hogy a nemsokára érkező régen látott, zord tél előtt még egyszer utoljára kereskedjetek és újabb és újabb árukra és esetleg értékes gyöngyökre tegyetek szert az utatok során.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Rendelhető
8 630 Ft

Üdvözlünk az Everdell mesevilágában!

Tekintsd meg az Everdell - Az örökfa árnyékában társasjátékunkat, amely egy lenyűgöző és igényes kinézetű játék, ami a 3D-s táblával, kártyákkal, és egyéb kiegészítőkkel garantálja, hogy teljesen belemerülj az erdőlakó állatok varázslatos közösségének világába.

Bújj az állatok vezetőinek bőrébe, fedezd fel és hódítsd meg az erdő új területeit! A játék célja nem csak a felfedezés és hódítás, de stratégiai gondolkodás és tervezgetés is, ami igazán izgalmassá teszi minden egyes parti lebonyolítását.

Kiemelt jellemzők:

  • Lenyűgöző grafika és 3D-s tábla
  • Bonyolult stratégiai játék, ami kihívást jelent minden résztvevőnek
  • A világhírű Golden Geek Awards-on kétszer is jelölték 2018-ban: Az Év Játéka és Legjobb grafika/prezentáció kategóriákban
  • Ajánlott 14 éves kortól, így a család idősebb tagjai is élvezhetik

Ne hagyjátok ki az alkalmat, hogy részt vegyetek egy varázslatos kalandban, ahol minden részlet gondosan kidolgozott, hogy az Everdell - Az örökfa árnyékában társasjáték minden egyes alkalommal új és izgalmas élményt nyújtson számotokra!

Vedd meg most, és lépj be Te is egy olyan mesevilágba, ahol az erdőlakó közösségek közötti együttműködés és versengés nem csak izgalmas, de tanulságos is lehet. A csodásan illusztrált kártyák és a szemet gyönyörködtető tábla garantálja, hogy a játék minden egyes alkalommal felejthetetlen élményt nyújt a résztvevők számára.

Rakd kosárba az Everdell - Az örökfa árnyékában társasjátékot még ma, és engedd, hogy a kaland kezdődjön!

Ajánlott korosztály:
14 éves kortól
Raktáron
23 990 Ft
20

Ebben a tetrisz elemeket használó, gyors és pörgős játékban különböző formákat kell megépítened, hogy újabb elemekhez és pontokhoz juss.

A Project L egy egyszerű szabályokkal rendelkező, de annál több lehetőséget nyújtó, komolyan gondolkodtató társasjáték.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
11 510 Ft 
9 208 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

Fedezd fel a profi V-Cube versenykockák izgalmas világát! Az egyedülálló technológiának köszönhetően nagyon könnyedén és precízen forognak, ami élvezetes játékot és gyorsabb kirakást eredményez. A kocka felületén nem matrica, hanem speciális festék található, így garantált a hosszú élettartam. Dönts rekordot!
A kocka mérete: 5x5x5 cm

Súly:98g

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Rendelhető
5 430 Ft

Az Azul Királyi pavilon társasjáték önálló játék, nem kiegészítő! A díjnyertes Azulhoz hasonlóan a logikai képességen és az előre tervezésen alapul, így ezeket fejleszti is és akár már 8 éves kortól játszható.
A XVI. század hajnalán I. Mánuel király felbérelte Portugália legkiválóbb építészeit, hogy grandiózus palotákkal gazdagítsák birodalmát. Az evorai és a sintrai kastély felépítése után egy emlékhelyet kívánt építtetni az udvarába. Egy királyi pavilont, ahol kellő pompával tiszteleghet családja leghíresebb tagjai előtt. Ezt a megbízást a legragyogóbb mesterembereknek szánta, kiknek alkotásai méltók a királyi család dicsőségéhez. Sajnos I. Mánuel már a munkálatok megkezdését sem érte meg. Az Azul Királyi pavilonban visszatérhetsz egy képzeletbeli Portugáliába, hogy egy soha meg nem kezdett megbízást teljesíts. A legnemesebb alapanyagokkal dolgozhatsz, de vigyázz, hogy ne pazarolj! Legyél a legjobb, hogy munkád méltó legyen a királyi család dicsőségéhez!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
17 270 Ft
20

Ebben a kezdő szintű logikai játékban golyókat kell eljuttatnod a megfelelő helyre, a megfelelő módon.

 

A játék célja: Helyezd el az "add to challenge" címszó alatt felsorolt falakat a pályán úgy, hogy a golyók a startpozícióból pontosan a célba guruljanak.

 

A játék menete: Hajtsd ki a játéktábla lábát, és a lejtős táblát tedd egy vízszintes felületre (fontos, hogy a meredekség megfelelő legyen).

Válassz egy feladványkártyát, és csúsztasd be a tábla alján található résbe a jobb oldalán lévő nyíláson keresztül.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
8 500 Ft 
6 800 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

5 db pókerkocka (6 oldalán a 9, 10, J, Q, K, A számokkal és jelekkel)

Műanyag átlátszó tokban!

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
1 380 Ft
20

Ebben az ízletes kártyajátékban a játékosok pizzakészítők bőrébe bújnak: felveszik a pincérektől a rendeléseket, előhozzák az összetevőket, majd mindent a sütőbe berakva megsütik a pizzákat. Amikor kifogynak az összetevőkből, kinyitják a sütőt: ekkor kiderül, mely pizzák készültek el rendesen és melyek nem. A hiányosan elkészült pizzák rendeléseit visszaveszik, azokkal a következő fordulóban újra próbát tehetnek.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
2 490 Ft 
1 992 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

A Szörnyrejtő egy elbűvölő logikai játék, 60 különböző nehézségi szintű feladvánnyal, amivel próbára teheted a képességeidet!

Lapulnak szörnyecskék az ágyad alatt?

Ne félj! Könnyen elbánhatsz velük!

Semmi más dolgod nincs, mint helyezd el úgy a 4 játékelemet a táblán, hogy az összes rémisztő szörnyecskét eltakard, kivéve azokat, akiket a feladatlapon látsz.

Ugye nem is olyan ördöngösség legyőzni ezeket a kis rémisztgető fenevadakat!

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
5 750 Ft
10

A SmartGames Pingvincsúszda egy díjnyertes, teljesen egyedi játék, amely az ókori görög pentominón alapul! A kirakós játékban a játékosok a helyükre illeszkedő, elmozduló jégtömböket úgy rendezik el, hogy mindannyian elférjenek a játéktáblán, miközben ügyelnek arra, hogy az öt pingvin a megfelelő helyre kerüljön a mellékelt kihívásfüzetben látható módon.

A Pingvincsúszda a kezdőknek szánt egyszerű kihívásoktól a tapasztalt játékosokat próbára tevő összetett rejtvényekig szórakoztató módon fejleszti a logikus gondolkodási készséget és a térbeli gondolkodási képességeket. 80 kihívás, többféle nehézségi szinttel. 6 éves kortól-felnőtt korig.

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
8 210 Ft 
7 389 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.30

Memo...ARR! Megint egy rossz kártya!
Menekülj meg egy kitörni készülő vulkán szigetéről és lopj el minél több kincset, ugyanis ebben a játékban kalóz szerepbe bújsz! A feladat elsőre egyszerűnek tűnik ugyan, ám minden körben csupán egyetlen lap fordítható fel. Ezeknek a lapoknak kapcsolódniuk kell az előzőhöz, ez pedig sokkal érdekesebbé, és ezáltal nehezebbé is teszi ezt a remek, szórakoztató játékot.
A szabálykönyv tartalmaz több szabályvariációt is, így családok számára is, a kisebbektől kezdve az idősebb korosztályig mindenki számára tartogat izgalmat, és biztosítja a fejlődési lehetőséget a taktikázásban.

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
2 870 Ft

Velencei meló egy zsebre vágható szabadulószoba baráti társaságoknak (amit akár egyedül is játszhatsz).

Egy tolvajbanda visszavonult tagjaiként szeretnétek élvezni " jól megérdemelt" pihenéseteket. De egy visszautasíthatatlan megbízás gátat vet ennek... Újra összeálltok hát!

A küldetés csupán annyi, hogy a világ első kaszinójába surranjatok be, és lopjatok el 1 milliárd értékű zsetont!

A munka nem minden kockázattól mentes, és a legkisebb hiba is homokszem lehet ebben a gépezetben.

Képesek vagytok kijátszani a kaszinó trükkös biztonsági rendszerét, és meglépni a szajréval?

 

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
3 450 Ft

Hozd létre a legjobb robotokat, és közben fejleszd vele a képességeidet. 

A robotoknak legyen teste, feje és legyen lába. A kirakó darabokat ne emeld fel és helyezd át máshova, CSAK tologatással mozgasd. Mindegyik feladványnak van megoldása. 

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
5 750 Ft

Egy okos stratégiai párharc, amiben ügyesen kell megtervezni, melyik figurával mikor lépünk, hogy hamarabb érhessünk oda és vissza a tábla túloldaláról! Minden játékos 5 figurával indul, és a kiinduló helyén jelzett mennyiségűt léphet.  Okosan kell választani, melyikkel mikor indul, mert ha az ellenfél átugorja az egyiket a saját bábujával, újra a startvonal mögé kerül.  A Gigamic kiadó legújabb absztrakt stratégiai játéka!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Rendelhető
11 510 Ft
20

Logikai akciójáték tetszőleges számú játékos számára. A játékosok körről körre megpróbálják minél gyakrabban megszerezni a tábla közepére helyezett zsetont. A táblán minden zsetonhoz tartozik egy annak megfelelő színű robot és célmező. A feladat: elsőként rájönni, hogyan lehet az éppen kisorsolt robotot minél kevesebb lépésben a neki megfelelő színű célmezőre eljuttatni. A zsetont az a játékos kapja meg, aki a leggyorsabban tippel a lehetséges legkevesebb lépések számára. Végül az nyer, aki a legtöbb zsetont összegyűjtötte.

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
10 550 Ft 
8 440 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

Ki ne szeretne gyémántvadász lenni?

Itt a lehetőség!

A Gyémánt rejtekhely társasjáték 80 kihívást rejtő feladattal hív erre az izgalmas kalandra.

A bányában elkezdődik az kutatás, rengeteg drágakőre bukkansz, de a kihívást a piros gyémánt felkutatása jelenti.

Használd a logikád, kombináld a tippeket és szerezd meg a varázslatos piros gyémántot!

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
8 210 Ft

Figyelem! A játékot csak 1x játszhatjátok, mert a játék részeit összehajtjátok, kivágjátok, rájuk írtok!

A legénység tagjaiként egy Barbadosra tartó utasszállító fedélzetén utaztok, majd hirtelen óriási viharba kerültök. A repülő gépházába esővíz kerül és ez a különböző eszközök meghibásodásához vezet.

Vajon meg tudjátok javítani a repülőt, hogy tovább menjetek?!

Nehézségi szint: Kezdő

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
6 210 Ft

Ki adott kanalat a rabnak?!
Bandido a mindenre elszánt bandita ki akar szökni a cellájából. Állítsátok meg őt közösen! Elkezdte kiásni magát, és ráadásul nem is csak egy, hanem rengeteg alagút indul a cellájából… Vajon merre mehetett? Egy megoldás maradt: le kell zárni minden kijáratot! A kártyákkal ügyesen kell trükközni, hogy mindenhol falakba ütközzön, mert ha kiszökött, akkor elveszítitek a játékot. Működjetek együtt, és zárjatok le minden alagutat!
A Bandido kooperatív társasjáték, a játékosoknak össze kell dolgozniuk a győzelem érdekében.


Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
3 400 Ft

Az NMBR9 társasjátékban minden játékos minél magasabb építményt emel saját magának az ugyanolyan sorrendben elvett ugyanolyan számú lapkákból. A lapokat úgy kell egymás mellé (később egymásra) rakni, hogy a következő lapkákat még magasabb szintre helyezhessük. Ugyanis minél magasabb "emeletre" tettünk egy lapkát, annál több pontot ér a játék végén. A legtöbb pontot érő építmény alkotója nyeri a játékot.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Rendelhető
6 230 Ft

Az aranyváros felkutatására indított expedíció teljes kudarc: régóta keresitek Eldorádó városát az erdő mélyén, de eddig semmit nem találtatok.

Vesztes seregként indultatok haza repülőtökkel, és már magasan a fák felett jártok, mikor valami a gépnek csapódik. Kényszerleszállásra nincs lehetőség... Felcsatoljátok az ejtőernyőket és ugranotok kell! Most egyedül vagytok az őserdő egy feltérképezetlen szegletén. Megfáradva, éhesen, és minden bokorból veszély leselkedik rátok. Kapkodva menekültetek, így csak pár holmit vettetek magatokhoz - most csak ezekre számíthattok. Talán ez a vég...vagy az utolsó esély, hogy megéljétek Eldorádó legendáját! Vajon túlélitek az Amazonas veszedelmeit, és meg tudjátok találni Eldorádó elveszett városát?

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
3 450 Ft

Az Oriflamme társasjátékban a játékosok a Francia koronáért szóló középkori viszályban találják magukat. Meghalt a király! Éljen a király! Befolyásos családok vezetőiként küzdhettek a hatalomért, erénnyel, befolyással, erővel, csellel és ármánnyal. Egyetlen célért küzdve: hogy Ti üljetek a király trónjára.

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
5 540 Ft

Az Azul - Kristálymozaik kiegészítő praktikus játékostábla-borítással növeli a játékosok kényelmét, ezzel erősítve a sokszorosan díjazott és elismert Azul-játékélményt. Ráadásul a dobozban található további kétoldalas új játéktáblaszett még a legelhivatottabb játékosok számára is friss és lebilincselő kihívást fog nyújtani.

A játék önmagában nem játszható, szükség van hozzá az Azul alapjátékra!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
6 230 Ft

Használd a létrát és találd meg az aranyat!
Segítesz megtalálni az aranyat a törpének? Helyezd fel a 3 létrát a játéktáblára, hogy a törpe le és fel tudjon mozogni a barlangokban, hogy megtalálja a kincset. 

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
4 100 Ft

Fedezd fel a profi V-Cube versenykockák izgalmas világát! Az egyedülálló technológiának köszönhetően nagyon könnyedén és precízen forognak, ami élvezetes játékot és gyorsabb kirakást eredményez. A lekerekített forma jobban illeszkedik a kézbe, felületén pedig nem matrica, hanem speciális festék található, így garantált a hosszú élettartam. Dönts rekordot!

A kocka mérete: 6x6x6 cm

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Rendelhető
5 830 Ft
20

Megérkezett a díjnyertes Azul folytatása! Az Azul: Sintra üvegcsodái társasjátékban I. Mánuel király most a sintrai királyi palotát kívánja tökéletesíttetni. Összegyűltek hát Portugália leghíresebb üvegmívesei, hogy alkotásaikkal megpróbálják elkápráztatni a királyt. Te is egy ilyen művész vagy, aki tudja, hogy ilyen lehetőség csak egyszer adódik az életben. De vajon megvan benned a kellő tudás ahhoz, hogy alkotásoddal lenyűgözd a királyt?

A feladatod, hogy beszerezd az üvegtáblákat a különböző manufaktúrákból, hogy beépítsd azokat pompás alkotásodba! Közben arra is figyelned kell, hogy ne pazarold el feleslegesen a drága alapanyagokat, mert a végső elszámolásnál ez is okozhatja a vesztedet!  Légy hát megfontolt, hogy a te üvegkompozíciód ragyoghasson Sintra palotájában!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
17 270 Ft 
13 816 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29
20

Ez alkalommal Viktor Lavel, ambíciózus újságíró bőrébe bújhatsz az 1900-as Párizsi világkiállítás idején. Olyan sok itt az érdekes történet: az egyetem megnyitója, a nyári olimpia, az első metrómegálló átadása. De, mint Lavel, a régi, híres, nyomozó család tagja, te sokkal jobban érdeklődsz a tolvajlások, gyerekrablások, gyilkosságok irányába. Újságírói munkád segít abban, hogy te lehess az elsők egyike, aki értesül ezekről, az esetekről, az eszed pedig abban, hogy elsőként találhasd meg az elkövetőt.

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
11 510 Ft 
9 208 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

Az Időpróba egy zsebre vágható szabadulószoba, így bárhol szórakoztató játékként szolgálhat a társaság számára (de egyedül is játszható). 
Világszerte népszerű szórakozás hordozható változata!

Thyme doki próbára akarja tenni a képességeiteket: készen álltok a kihívásra? Mialatt a doki elmagyarázná a terveit, véletlenül megnyom egy gombot: vészjelző harsan fel, nehéz rácsok ereszkednek alá, és lezárják a laboratóriumot. A doki lezuhan egy csapóajtón keresztül, majd az egész szoba sötétségbe borul...
A kérdés, hogy vajon képesek vagytok megoldani a szoba különleges feladatait és megtalálni a kivezető utat időben?

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
3 450 Ft
20

Az Unlock! szabadulószoba társasjáték sorozat 2021 júliusában megjelent darabja most a Star Wars világába repít titeket, hogy részt vehessetek az intergalaktikus csatában, legyen szó akár járőrözésről a Hoth bolygón, vagy Jabba csempészeként szabadulásról a birodalom fogságból. De még a birodalom kémjei is lehettek Jedha egy városában.

A szabadulószoba olyan hely, ahonnan ki kell jutnod kevesebb, mint 60 perc alatt. Az Unlock! elhozza neked ezt az élményt az otthonodba, az asztalra!

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
11 990 Ft 
9 592 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

Egy igazi szabadulószoba minden izgalma egy zsebre vágható pakliba sűrítve!

Egy titkos ügynök a Scotland Yard legjobb nyomozóit választotta ki, hogy részt vegyenek egy szupertitkos küldetésen: titeket! Londont hatalmas veszély fenyegeti, amit el kell hárítanotok! Négy jól elrejtett szerkezetet kell hatástalanítanotok, mielőtt eljön az éjfél...
Nem vallhattok kudarcot!

Képesek vagytok megoldani a kaland számtalan rejtvényét, és időben kiszabadulni?!

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
3 450 Ft

A Happy Cube egy 2D-s puzzle, amelyből egy tökéletes 3D kocka rakható össze, ha ügyesek vagytok! Egy csomag 6 elemet tartalmaz, ami 30 fokon mosható, ha esetleg valami rálöttyinne!
4 nehézségi szinten, szintenként 6 különböző színben érhető el.

Ha meg van a többi Happy Cube is, akkor összevonhatod őket, és nagyobb alakzatokat hozhatsz létre!

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
4 920 Ft
20

A Vad kozmosz egy olyan taktikai kártyajáték, ahol próbáljátok a lehető leghasznosabban kombinálni a kártyáitokat. Minden egyes alkalommal, amikor hozzáadtok egy újabb tagot a csapatotokhoz krediteket nyertek és felkészültök a következő kombótokra.
Ez a játék magában hordozza minden izgalmát a kombó alapú kártyajátékoknak, rövid és könnyed szabályokkal.

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
9 720 Ft 
7 776 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

Találd ki, hogy hol alszik Dodo, a kismedve. Ha sikerül a megfelelő kérdéseket feltenni, és minél több lapot kizárni a játékból, könnyebb megtalálni a macit.

Ajánlott korosztály:
4 éves kortól
Raktáron
3 560 Ft

A Quarto Classic társasjáték a világon a legtöbb, játékoknak kiosztott díj nyertese.
2 játékos játszhatja, fejenként 4×4 darab oszloppal. Az oszlopok kicsik vagy nagyok, sötétek vagy világosak, kerekek vagy szögletesek, tömörek vagy üregesek.
A játék célja: vízszintesen, függőlegesen, vagy átlósan egy négyes sort felépíteni úgy, hogy az adott sorban levő oszlopok valamely tulajdonság alapján egyformák legyenek. A győztes az, akinek ez előbb sikerül.

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Rendelhető
11 510 Ft

Sponsio, avagy fogadás életre-halálra!
Míg a gladiátorok az összecsapásra készülnek, az aréna urai befolyásért küzdenek. A játékosok a gladiátorkártyákkal megvívott hagyományos kártyacsata megkezdése előtt fogadásokat kötnek. A Sponsio taktikai mélysége a megfelelő akciók kiválasztásában rejlik: a dicsőséget az vívja ki, aki a legnagyobb nyereménnyel járó fogadássorozatot állítja össze.

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Rendelhető
4 310 Ft
10

Eljött az úszás ideje!
A pingvinek partija folytatódik ebben a háromdimenziós játékban. Törd a fejed a 60 feladványon keresztül. A feladat: körbezárni a pingvineket a medencében a jégtáblákkal!

A Smart Pingvinek kalandjait kipróbálhatod különböző készségfejlesztőkben, a Pingvincsúszdában és a Pingvinparádéban, amelyek külön kaphatók!

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
5 750 Ft 
5 175 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.30

Egyszer volt, hol nem volt... Fedezd fel a népszerű mese varázslatát ebben az óvodásoknak készült gyönyörű fejtörő játékban. Segítesz Piroskának megtalálni a helyes utat a nagymamához? Helyezd fel Piroskát, a házat és a fákat a játéktáblára, a többi elem használatával építsd meg az utat a Nagymama házához. A farkassal is tudsz játszani! De figyelj rá, hogy ki lesz a gyorsabb! A feladványokban most már két utat kell kialakítanunk.

Ajánlott korosztály:
4 éves kortól
Raktáron
9 040 Ft

Kezdődjék a legskótabb csetepaté! Ha pár méterrel arrébb rugdosnánk a határköveket, akkor megnövelhetnénk területünket. Kifejezetten jó ötletnek tűnik elsőre, de kár, hogy a szomszéd klán is pont ezt találta ki… Hát mit képzelnek ezek?! Vesd bele magad egy kaotikus pofonparádéba, de ne aggódj, az egész klán támogatását élvezed. Mutasd meg a fránya szomszédoknak, hogy nem eszik olyan forrón a kását! Irányítsd a legbelevalóbb legényeket, és védjük meg együtt a falunk dicsőségét! A Schotten Totten egy örökzöld taktikai kártyajáték, amely gyönyörű grafikájával, gyors és izgalmas játékmenetével parádés szórakozást biztosít. Védd meg a területeid, küzdj meg a szomszédoddal és győzeledelmeskedj!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
4 560 Ft
20

2048-at írunk, egy új generációs tengeralattjáró parancsnokságának tagjai vagytok. A játszma elkezdődött! A feladat egyszerű: kutassátok fel és pusztítsátok el az ellenség tengeralattjáróját! A küldetést csak a legjobban kommunikáló és a legjobban együttműködő csapat élheti túl. A kapitány mit sem ér az első tiszt, a rádiós vagy a mérnök nélkül!

Ajánlott korosztály:
14 éves kortól
Raktáron
13 430 Ft 
10 744 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

"A macskák az új zombik"

- mondta Tom Vasel a cicarajongók egyik új kedvencéről, a Cat Lady-ről készült kritikájában. És tényleg, az elmúlt években ellepték a polcokat a cuki cicás játékok, amik közül a legtöbb belépő szintű, könnyed társasjáték. Nincs ez másképp a Cat Lady-vel sem, amiben felkészülhetsz a 10-20 év múlva közeledő "macskás nő" életmódra: gyűjts be minél több cicát, fogadj be kóbor macskákat, etesd őket, és gondoskodj játékokról is - mielőtt még a házadat szedik szét! A 2017-ben megjelent játékért valóssággal megőrültek a macskások ( még dal is született a játékról ), amit elősegített az, hogy könnyed játékmenetének köszönhetően a kezdő társasjátékozóknak is szőrbombasztikusan jó választás.

"Macskás" társasjáték rajongóknak szinte kötelező darab, de az se fog csalódni, aki egy viszonylag gyors játékmenettel rendelkező, elképesztően cuki és ötletes társasra vágyik. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és a kártya húzás mechanizmusokra. A játék különleges és meseszép illusztrációit a rajzfilmkészítéssel foglalkozó - alkotó-tervező- Josh Wood készítette.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
6 800 Ft

Építsetek piramist 15 sötét és 15 világos fagolyóból! A golyókat felváltva tesszük a táblára, piramist alkotva. Aki egyszínű golyókból négyzetet alkot, visszaveheti egy saját fagolyóját. Az nyer, aki a legtöbb golyót kapja vissza, hiszen ezáltal az utolsó fagolyója végül a piramis csúcsára kerül! A sok nemzetközi díjat elnyerő Pylos rövid szabálya, különböző játékváltozatokat is kínál gyerekek és profik számára.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
7 190 Ft

Ebben az absztrakt stratégiai játékban a játékosok célja, hogy elsőként helyezzék le a negyedik, a többitől különböző formát egy oszlopba, sorba vagy négyzetes zónába. 

Ám dörzsöltnek kell lennetek, mert egymás akadályozására több lehetőségetek lesz, mint valaha!

 

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Rendelhető
11 510 Ft

Kaland a lapok közt - Dönts, lapozz, nyomozd ki!

1895, London.

Egy bűnbanda, ami rettegésben tartja az utcákat, egy misztikus kúria, ami ezer titkot rejt, egy grimoár, amit ellopott egy kísértet, és egy ködbe vesző rejtély, mely az egész várost behálózza.
Maga a nagy Sherlock Holmes bízott meg titeket, a Baker Street-i bandát, hogy felgöngyölítsétek ezeket az ügyeket. Mint a csapat egyik tagja, öltsd magadra az akrobata Vicky, a bivalyerős Ike, a sasszemű Wiggins, vagy a fondorlatos Myrtle szerepét, és dolgozz össze társaiddal. Fedezzétek fel London utcáit, oldjátok meg a fejtörőket, gyűjtsétek a nyomokat, kérdezzétek ki a gyanúsítottakat, és fejtsétek meg a titkos üzeneteket!
Rengeteg út áll előttetek! Döntsetek hát okosan, és írjátok meg a saját történeteteket, egy izgalmas kooperatív Képregényes Kalandban!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Rendelhető
6 710 Ft
20

A Drakula kastélya egy szabadulószoba, ami elfér a zsebedben! Kártyák segítségével kapjátok meg azt az élményt, amit egy szabadulószobában is átélhettek. Drakula kastélyában rekedtetek, és csak a feladványok megoldásával juthattok ki onnan. Dolgozzatok össze, mindenkire szükség lesz!

A játék akár egyedül is játszható. 

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
3 450 Ft 
2 760 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

A kis túlélő, Harry Potter a varázsvilág egyetlen reménye Voldemort Nagyúrral szemben, ám még ő sem szállhat szembe egyedül minden idők leghatalmasabb sötét varázslójával. Segítsd Harrynek összegyűjteni roxforti csapatát Reiner Knizia új társasjátékában, ahol a jó memória mellett bölcs döntésekre is szükség lesz! Szettgyűjtés Harry Potter varázslatos világában, aranyos illusztrációkkal és pörgős játékmenettel.

Ajánlott korosztály:
5 éves kortól
Raktáron
5 830 Ft
20

A Mindo: Robotok társasjáték egy szuper egyszemélyes, fejlesztő játék, melynek segítségével megmozgathatod az agytekervényeidet.

Te is olyan okos vagy, mint Robbie, a robot? Ez a változat kihívás elé állít, hogy kiderítsd! Találd meg a tökéletes pozíciót, hogy a 9 lapka mindegyike beférjen a rácsba.

Ajánlott korosztály:
5 éves kortól
Raktáron
3 160 Ft 
2 528 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

A játék a puzzle és az árnyékok csodálatos világát ötvözi 40 logikai feladványon keresztül. A feladványok 4 nehézségi szintre vannak osztályozva.

A legenda szerint a dzsungel szívében hatalmas templomok állnak, melyeket az őseink építettek mágikus kincseik védelmére. Ezek a templomok a megfelelő árnyékok felfedésével nyithatók ki. A te feladatod megépíteni a megfelelő formát, ami a kívánt árnyékot veti majd!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Rendelhető
8 630 Ft

Az expedíció a nyugati földekre egy kihagyhatatlan, soha vissza nem térő lehetőség és hatalmas megtiszteltetés egy királyi kartográfus számára. Viszont veszélyes időket élünk, háború dúlja a földet és biztos vagy benne, hogy találkozni fogsz Dragul erőivel, akinek az a célja, hogy megakadályozza Gimnax királynőjének nyugati terjeszkedését.

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
5 830 Ft

Ne hagyjátok, hogy a nyuszik éhezzenek, gyűjtsetek nekik zöldségeket!

A Nyúlpiknik társasjáték egy végtelenül bájos memóriajáték az egész család számára.

Emlékeztetek hova ültettétek a zöldségeket? Ugráljatok a nyuszikkal, nézzetek be a levelek alá és gyűjtsétek össze minél hamarabb a 4 különböző elemózsiát.

Ajánlott korosztály:
4 éves kortól
Raktáron
8 210 Ft

A feladat egyszerű, forgasd az oldalakat, majd próbáld megoldani a feladatot. Tekergesd addig a kockát, ameddig minden oldalon egy-egy színű nem lesz!
Neked sikerülne?

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
3 630 Ft

A Pyraminx duo nem csak különleges piramis alakjával emelkedik ki a többi logikai játék közül! A külső és belső rész is forgatható - vissza tudod állítani az eredeti piramis alakot a helyes színekkel? Habár első ránézésre egyszerűnek tűnik a feladat, biztosak vagyunk benne, hogy ez a kis színes piramis mindenki elméjét megtornáztatja.

 

Ajánlott korosztály:
5 éves kortól
Rendelhető
5 520 Ft

A Burgle Bros egy kooperatív társasjáték, ahol a játékosok egy betörő csapat egy-egy tagját irányítják és megkísérelnek kirabolni egy erősen védett irodaházat anélkül, hogy bárkit is elkapnának. Végül pedig el kell menekülniük az épület tetején várakozó helikopterrel miután, a három szintes épület minden szintjén feltörték és kifosztották a széfeket...

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
9 720 Ft

Postaládátokban egy névtelen boríték vár, benne ingyen jegyekkel a híres mágus, Lance Oldman teltházas bűvészműsorára, amire ma este kerül sor New Yorkban.

Alig várjátok, hogy induljatok, az este gondtalan szórakozást ígér… ám ha varázslatról van szó, jobb mindenre felkészülni. Miután elfoglaltátok a helyeteket a közönség soraiban, kezdetét veszi az előadás. Miközben azt próbáljátok kitalálni, mi a nyitja egyik-másik trükknek, az események váratlan fordulatot vesznek... Vajon sikerül lelepleznetek a mágus trükkjeit, és előadnotok hihetetlen dolgokat?

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
3 450 Ft

Vitorlát bonts, irány a tenger és csatára fel!

A Kalóz Viszály társasjáték 4 játékmódot kínál, módonként 20-20 feladattal, így ez a csata igen hosszúra húzódhat.

Ha a kalózok hajói és a hadihajók összetűzésbe kerülnek, annak általában nem lesz jó vége, bár mindig van esély a békére.

A tetrisz alakú elemeket különböző szempontok szerint kell elhelyezni a táblán.

Ha a békére törekszel, egyik ágyú sem fordulhat a másik hajóra, viszont, ha háború a cél, akkor az ágyúkat mindig a megfelelő irányba kell helyezned.

A 4 játékmód eldönti a feladat végkimenetelét.

Egy izgalmas, kalandokkal teli logikai játék vár rád, ha belecsöppensz a kalózok kiszámíthatatlan, titokzatos világába.

Ajánlott korosztály:
7 éves kortól
Raktáron
8 210 Ft

Vésike - Személyiségfejlesztő logikai játék, diszlexia prevenciós és terápiás eszköz

A Vésike olyan eszköz, amellyel gyermekeiknek könnyen, játékosan nyújthatnak segítséget ahhoz, hogy belépjenek a betűk varázslatos világába. Nem csak a diszlexiás gyermekek számára készült, hanem minden gyermek további fejlődését hivatott meggyorsítani. Játék közben fejleszti a gyermek személyiségének részképességeit, alkotó gondolkodását és logikáját. A gyermek mindkét agyféltekéjét aktivizálja, felgyorsítja az írás-, olvasáskészség fejlődését kora gyermekkorban. Az iskolás kor előtt fejleszti a kreativitást, a logikus gondolkodást, megalapozza a tanuláshoz szükséges képességeket az anyanyelv oktatásban. Kiváló eszköz a szülőnek és a pedagógusnak a segítséget igénylő gyermekek olvasástanulásának megalapozásához.

Ajánlott korosztály:
4 éves kortól
Rendelhető
6 990 Ft

Fedezd fel a profi V-Cube versenykockák izgalmas világát! Az egyedülálló technológiának köszönhetően nagyon könnyedén és precízen forognak, ami élvezetes játékot és gyorsabb kirakást eredményez. A kocka felületén nem matrica, hanem speciális festék található, így garantált a hosszú élettartam. Dönts rekordot!
A kocka mérete: 5x5x5 cm
Súly:98g

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Rendelhető
7 550 Ft
10

Legyél bátor és építsed fel a saját királyságodat a Sárkányok Völgyében!

Sárkányok pokla társasjáték egy izgalmas kétszemélyes stratégiai játék, melyben minden bátorságodra szükség lesz.

Készülj fel a csatára, gyűjts sárkánytojásokat, melyeknek a segítségével megidézheted a sárkányokat. A sárkányok segítségével égesd fel ellenfeleid területeit, majd vedd át az uralmat!

Ha neked sikerül kiépítened a legnagyobb királyságot, akkor Te kerülsz ki nyertesen a csatából.

Ajánlott korosztály:
7 éves kortól
Raktáron
8 210 Ft 
7 389 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.30

JAIPUR - 2 személyes, magyar nyelvű társasjáték, új kiadás!
Reményeid szerint gazdagabb leszel minden hét (kör) végén ellenfelednél, így beválthatod álmod, hogy a Maharadzsa személyes kereskedője legyél. Ehhez gyűjts be és válts át árukat (kártyákat) a piacon, majd add el rúpiáért (a jelölők hátoldala). Ha igazán jól üzletelsz (3 vagy több kártyával), díjat kapsz (bónusz jelölő). Több áru piaci eladásához nyújtanak segítséget a tevék. Minden kör végén a gazdagabb kereskedő megkap 1 Kiválósági Pecsétet. Az első játékos, aki 2 ilyen Pecsétet szerez, megnyeri a játékot.

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
7 670 Ft

Cortex Challenge - IQ Party társasjáték

Tegyél próbára magad! A Cortex Challenge - IQ Party társasjáték valódi fejtörő, ami a szórakozás mellett fejleszti az agyi kapacitásodat is. Mérkőzz meg barátaiddal 8 különböző módon, amelyek mindegyike egy-egy egyedi kihívást jelent. Élesítsd az eszed, az érzékeidet és a gyorsaságodat egyaránt!

Az IQ Party minden játékosa számára tartogat ideális feladványokat. Függetlenül attól, hogy a memóriád erősebb vagy éppen a megfigyelőkészséged, lesznek olyan kihívások, amik neked valók.

A tapintási érzékelés próbára tételétől kezdve a labirintusok megfejtésén keresztül egészen a párosítós játékokig minden benne van. Válaszd ki a hiányzó elemet, és légy te a leggyorsabb!

A doboz kompakt mérete, 13,5 x 13,5 cm, lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vihesd, így bárhol és bármikor kihívhatod barátaidat egy gyors IQ-partira.

Amit a Cortex Challenge - IQ Party társasjáték kínál:

  • Fejleszti a memóriát és a megfigyelési készségeket
  • Élesíti a logikai gondolkodást és a gyorsaságot
  • Változatos játékmódok széles skáláját kínálja
  • Ideális társasági játék minden korosztálynak

Nem kell tovább keresgélned! Ha egy igazán kihívást jelentő társasjátékot keresel, amely ötvözi a szórakozást és az agyi tornát, a Cortex Challenge - IQ Party a tökéletes választás. Rendeld meg most, és készülj fel az agytekervényeid igazi próbatételére!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
4 790 Ft
20

Több ezer építőjáték egy dobozban! A fejtörőket kínáló, de egymás ellen is játszható logikai játékban a fő cél meghatározott színes pentaminókkal (öt kockából összeálló elemekkel) kitölteni egy adott teret. A Katamino segít a gyerekeknek megérteni a geometria alapelveit, de a felnőtteknek is kínál kihívást. Számos nemzetközi díj birtokosa, világszerte tucatszám vásárolják az iskolák.

Ajánlott korosztály:
3 éves kortól
Raktáron
11 510 Ft 
9 208 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

Szabaduljatok ki a leghíresebb börtönszigetről!

Kínzó fejfájással ébredtek fel Alcatraz börtönében, de ennek ellenére is rá kell jönötök a feladatok megoldásával, hogyan jutottatok ide és miért...

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
3 450 Ft

A Pylos többszörös nemzetközi díjnyertes, ötletes társasjáték, igényes fa kivitelben, asztali és utazó változatban is.
Építsünk golyókból piramist! Ketten játszhatják, 15-15 golyóval. Az egyiké a sötét golyó, a másiké a világos. A 30 db golyót felváltva kell felhelyezni a táblára a szabályok szerint, előbb az üres lyukakba, majd a már fenn levő golyókra, piramist alkotva. A játék nyertese az, akinek golyója kerül a piramis tetejére.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
11 510 Ft
20

ÉPÍTSD FEL A SAJÁT VÁRADAT A TOLLAD HEGYÉVEL A Once Upon a Castle társasjátékban!
A játékosok mindegyike felrajzolja az ideális kastélyát: Fenséges tornyok, díszes és erős falak, egy hangulatos nagy torony az átutazó vendégek számára, mindezek vonzzák majd a látogatókat. Használjátok fel a környéken fellelhető összes nyersanyagot, hogy felépítsétek a királyság legtekintélyesebb kastélyát.

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
7 190 Ft 
5 752 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

A 2011-es Év Játéka győztes Qwirkle egy igazán absztrakt taktikai, logikai játék, a játékszabály elsajátításához elég 10 perc. Szabályai egyszerűek, a játékban megbújó lehetőségek végtelenek, azonban igazán mesterré válni sok-sok szórakoztató játékórát jelent! Remek játék az egész családnak, de próbáld ki barátaid körében is!

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
10 680 Ft

Patchwork Társasjáték

Szia! Üdvözlünk a Patchwork - az egyedülálló 2 személyes társasjáték világában, ahol te és egy barátod egyaránt megmérettethetitek kreativitásotokat.

A játék célja egyszerű: varrj össze egy gyönyörű takarót a rendelkezésedre álló anyag-, folt- és bőrdarabokból. De ne feledd, ez egy stratégiai játék, ahol minden döntés számít!

Miért válaszd a Patchwork-ot?

  • Fejleszd stratégiai készségedet: Válassz bölcsen az elérhető foltdarabok közül!
  • Kreativitás: Hozd létre a legmesteribb és legszínesebb takarót!
  • Gomb utánpótlás: Kezeld ügyesen a gomb erőforrásaidat a siker érdekében!

Fontos, hogy minden lépést alaposan megfontolj, hiszen nem csak a takaró szépsége, de a hozzáadott gombok mennyisége is dönthet a győzelemről.

Ne hagyjátok ki ezt a nagyszerű lehetőséget, hogy egy igazán izgalmas estét tölthessetek el együtt!

A Patchwork tökéletes választás, ha szeretsz gondolkodni, tervezni és közben jól szórakozni. Ragadj meg minden esélyt, hogy Te készíthesd el a páratlanul szép takarót!

Rendeld meg még ma és fedezd fel, milyen fantasztikus élményt nyújt egy takaró megvarrása - a Patchwork segítségével. Ne maradj le, légyszers te is a játék mestere!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
7 800 Ft

Figyelem! A játékot csak 1x játszhatjátok, mert a játék részeit összehajtjátok, kivágjátok, rájuk írtok!

Amikor az autótok lerobban egy erdei úton, gyalog indultok el, éjjeli menedéket keresni. Szerencsére rátaláltok egy elhagyatott kunyhóra. Másnap reggel megdöbbenve látjátok, hogy az ajtón egy számkombinációs zár, az ablakokon pedig vasrács van. Itt mindent kódok zárnak! Az asztalon egy könyv, egy forgatótárcsa... és most már tudjátok, csak úgy juttok ki a kunyhóból, ha megfejtitek a rejtvényeket, és megszerzitek a kódokat. Szabadulószoba játék otthonra, amellyel felejthetetlen játékélményben lesz részetek!

  • Felejthetetlen, egyszeri játékélmény.
  • Oldjatok meg együtt minden feladványt, amilyen gyorsan csak lehet!
  • Nektek sikerül majd kijutni az elhagyott kunyhóból?

 

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
6 210 Ft

Sherlock Holmes-t Morcar grófja felbérli, hogy kísérje őt a London és Liverpool közötti vonatútján. A detektív kérlelhetetlen logikája azonban hamarosan próbára kerül: lopott gyémántok, rejtélyes haláleset és egy hercegnő elrablása. Szerencsére elkíséri őt hűséges segítője, Doktor Watson. De életre szóló ellensége, Moriarty is részt vesz az utazáson... Ebben a Sherlock & Moriarty - Társak kombinált képregényben mindhárom szereplő bőrébe belebújhatsz, a te döntéseid irányitják a történetet. Hallgass ki gyanúsítottakat, fedezz fel új nyomokat és oldd meg a bűntényeket! Ajánljuk 10 éves kortól, 1 fő részére.

Ajánlott korosztály:
14 éves kortól
Rendelhető
5 790 Ft

 Íme a Quarto Mini - A nyerő négyes társasjáték, amellyel szuper élményekben lesz részed! Bár a Quarto szabályait egy perc alatt meg lehet érteni, ezek csak az első lépései egy hosszú utazásnak a stratégiai mélységben. A célod: elsőként sorakoztass fel négy darabot, amelyeknek ugyanaz a tulajdonsága. Valóban egyszerű, de várj, van egy csavar!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Rendelhető
7 670 Ft
20

Az amőba nehezített változatában 25 fakocka hever a táblán, X és O jelzésekkel ellátva. Kezdetben nem látunk jeleket: mindig a tábla széléről veszünk fel egy kockát, és a saját jelünkre fordítjuk – esetleg eltolva vele az adott sort vagy oszlopot valamelyik irányba. A jelek helyzete tehát folyton változik! Az nyer, aki a saját jelzésével ellátott kockákból ötös sort tud kialakítani.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
7 190 Ft 
5 752 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

120 kihívást jelentő feladvány vár rád! Garantáltan teszteli majd az agyi áramköreidet!

Az összes játékelemet lekell, hogy helyezd a játékostáblára, hogy a pontok között utat tudj kialakítani. 

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
4 100 Ft

Bűnügyi krónikák társasjáték

Kedves Játékos! London, napjainkban. Gondterhelten lépsz ki a főnök irodájából az őrsön. Egy holttestet találtak a Hyde Parkban, és a kapitány neked adta az ügyet. Nem ez lesz az első nyomozásod, valahogy mégis rossz előérzeted támad az üggyel kapcsolatban... Lerázod magadról a baljós hangulatot, beszállsz a kocsiba, és elindulsz a tett helyszínére. Muszáj ezt az ügyet (is) megoldanod!

A Bűnügyi krónikák egy valóságközeli élményt adó játék, amelyben együtt kell bűnügyeket kinyomoznotok. A játékban használt Scan&Play technológia ötvözi a digitális és asztali társasjátékokat, ennek köszönhetően a dobozban található játékelemekkel számtalan nyomozás történetét élhetitek át.

Miért válaszd a Bűnügyi krónikák játékot?

  • Tapasztald meg a nyomozás izgalmát a saját nappalid kényelméből.
  • Élvezd a digitális és asztali játékok egyedülálló kombinációját a Scan&Play technológiának köszönhetően.
  • Mélyedj el a fordulatos történetekben, és oldj meg rejtélyeket barátaiddal vagy családoddal.

Ne hagyj ki egy lélegzetelállító kalandot sem! A Bűnügyi krónikák társasjáték tökéletes választás azok számára, akik szeretik a kihívásokat és az izgalmas nyomozások világát. Vedd meg most, és legyél Te London legkiválóbb nyomozója!

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
11 510 Ft

Három szabadulószobás kaland – jussatok ki az őrült tudós rejtekhelyéről, egy vadnyugati vonatról és Óz birodalmából! Az Unlock! Szabadulós kalandok különleges, a szabadulószobák ihlette társasjáték, amelyben három önálló kaland található. A játékosoknak együtt kell megoldaniuk a különböző feladatokat, hogy tovább haladhassanak a történetben. Segítségükre van egy ingyenes telefonos alkalmazás, amelybe kódokat üthetnek be, tippeket ad, illetve méri a rendelkezésre álló időt.

A három forgatókönyv...

"A Noside Story"
"Tombstone Expressz"
"Óz kalandorai"

Vigyázzatok, csak 60 percetek van!

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Rendelhető
9 590 Ft

Készíts 3D mintákat a színes puzzle darabokkal!

Használd a készségeidet, mert nagy szükséged lesz rájuk! 
Az átlátszó tároló lesz a játéktábla, ami kis helyen is elfér. 
A legjobb az egészben, hogy bárhova magaddal viheted!

Ajánlott korosztály:
7 éves kortól
Raktáron
8 210 Ft

A végzet asszonya, a csábos Bandida szökni készül. Álljatok a törvény oldalára és csípjétek nyakon, mielőtt meglógna! Micsodaaa?! Elcsábultatok neki?! Hát jó, akkor viszont segítsetek neki!

Ebben az üdítő kooperatív, alagútépítő játékban a célotok lezárni a kijáratokat, és attól függően, hogy a törvény melyik oldalán álltok, csípjétek el, vagy szöktessétek meg Bandidát! Kanalat a kézbe, és kezdődjön a fergeteges börtönkaland!

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
3 220 Ft

Megérkezett a méltán népszerű Cortex Challenge folytatása! 8 újabb feladványtípus, amely még nagyobb kihívás elé állítja az agyatokat: analízis, megfigyelés, multitasking, kombináció… és persze az elmaradhatatlan felületkezelt lapok a tapintáshoz!
Készítsétek fel az agyatokat az újabb kihívásra! Vajon ezúttal melyikőtök „szedi össze” leghamarabb az agyát?

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
4 790 Ft

Fedezd fel a profi V-Cube versenykockák izgalmas világát! Az egyedülálló technológiának köszönhetően nagyon könnyedén és precízen forognak, ami élvezetes játékot és gyorsabb kirakást eredményez. A lekerekített forma jobban illeszkedik a kézbe, felületén pedig nem matrica, hanem speciális festék található, így garantált a hosszú élettartam. Dönts rekordot!

A kocka mérete: 4,7x4,7x4,7 cm

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Rendelhető
4 470 Ft

Gyűjtsd össze a szörnyeket, előtte azonban színek szerint csoportosítsd őket! Nem is olyan egyszerű, mint ahogy elsőre tűnik!

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
3 890 Ft
20

2017-es, Jubileumi kiadás!
A Coloretto tervezője, Michael Schact újra valami rafináltat, ugyanakkor egyszerűt talált ki.
Mindenki gyűjti az azonos színű kártyákat, de nem csak egy színből. A három leghosszabb szín pluszpontot, az összes többi szín mínuszpontokat ér. A pontok száma függ a színek hosszától. Egy kártyalap csak egy pontot ér, 2 már 3(1+2) pontot, 3 lap pedig 6(1+2+3) pontot. Elég valószínűtlen, hogy egy színből hat lap összejöjjön, de ha mégis, akkor az 21 pontot jelent. Az nyer, akinek a legtöbb pontja van.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
2 870 Ft 
2 296 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

Készen állsz egy remek taktikai játékra? A Miaubirintus egy rendkívül szórakoztató játék, mely az ifjú kiscicákat és a felnőtt macskákat is magával fogja ragadni! Melyik kóbor macska ne választana egy meleg, szeretetteljes otthont a sikátorok szürkesége helyett? A sötét utcákon sok eltévedt kiscica bolyong. A hazavezető utat nehéz megtalálniuk, hisz mind annyira hasonlóak. Rakj rendet a városi labirintus kavalkádjában! Helyezd át az eresz-darabokat, vagy forgasd el őket, hogy akadálymentes utat alakíthass ki a kiscicák és szerető gazdáik között! De jól vigyázz mit lépsz, mert egy rossz döntés, és ellenfeled könnyen megelőzhet! Segíts a cicáknak, hogy hajnalra kényelmesen dorombolhassanak!

A doboz mérete: 94x94x29 mm

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
3 880 Ft

Ez a logikai játék csak még jobban megszeretteti veled a macskákat. Azt fontos tudni, hogy a feladványkártyák egyre nehezebbek lesznek!

Ajánlott korosztály:
7 éves kortól
Raktáron
4 370 Ft
20

A játékosok célja foltvarrással elkészíteni a legpuhább és legszebb cicatartókat. A fordulók könnyedek, csupán válassz egy neked szimpatikus foltlapkát, és vardd fel azokat a saját takaródra. Teljesítsd a dizájncélokat, díszítsd a takaródat egyedi gombokkal, és csalogass minél több cicát a takaródra.

Ajánlott korosztály:
14 éves kortól
Raktáron
13 430 Ft 
10 744 Ft
Kezdete: 2024.04.08 Vége: 2024.04.29

A Spiel des Jahres 2018. díj nyertese AZ AZUL lett!
Vagyis 2018-ban az ÉV TÁRSASJÁTÉKA az AZUL!!! GRATULÁLUNK!

Az Azul társasjátékban csempeművészek szerepében a királyi palota falait kell kidíszítenetek.

A mórok által Európában elterjesztett azulejókat (eredetileg fehér-kék csempéket) a portugálok nagyon megkedvelték, készítésének módját elsajátították, miután királyuk, I. Mánuel a dél-spanyolországi Alhambra palotában tett látogatásakor elámult a mór díszítőcsempék szembeszökő szépsége láttán. Az Alhambra belsőépítészeti csodájától elvarázsolt király azonnal elrendelte, hogy saját portugáliai palotáját hasonló fali csempékkel díszítsék ki.

Az Azul társasban annyi a feladatotok, hogy taktikusan és jó időpontban szerzitek be azokat a csempéket a gyártók választékából, amelyekből a legértékesebb oszlopokra és sorokra tudtok készletet tartalékolni, majd azokból feltölteni a készülő díszes csempefalat!

Érdemes a többiek munkáját is figyelni, nem csak a saját csempéiteket!

Elég egy hibás döntés és ezáltal akkora készletet halmozhattok fel, amelyet nem tudtok felhasználni és jelentős veszteségek érhetnek a nyakatokon maradó darabok miatt. Az Azulhoz megjelent a Kristálymozaik kiegészítő, új és praktikus játékfelület borítással, valamint új kétoldalas játéktáblákkal, további kihívásokkal.

 

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
17 270 Ft

Ha a cél az, hogy a játék végére a lehető legkevesebb kocka maradjon a játékban, hamar rájössz, hogy ezt kétféleképpen érheted el: az egyik, hogy stratégiailag kell megválasztanod, hol és hogyan helyezed el a kockáidat a játéktáblán; a másik pedig, hogy stratégiailag kell megválasztanod, hol és hogyan helyezed el a kockáidat, hogy a lehető legjobban megnehezítsd az ellenfeled dolgát anélkül, hogy magadat belekeveredj.
A Polyssimo Challenge - Logikai társasjáték egy szuper szórakoztató problémamegoldó játék, amely rengeteg oldalirányú gondolkodást és kreatív alakzatmanipulációt biztosít a játékban. Az eredeti bestseller játék, a Polyssimo mintájára készült, amelyben a játékosoknak úgy kell kitölteniük a játéktáblát, hogy közben nem maradnak üres helyek.

Ajánlott korosztály:
7 éves kortól
Raktáron
11 190 Ft