40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 899 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 899 Ft-tól

 

Blog

Így fejlesztik a gyermekeket a logikai játékok

Ali
2021.10.05 17:57
Így fejlesztik a gyermekeket a logikai játékok

A logikai játékok nem csak szórakoztatnak, hanem több szempontból is fejlesztő hatással vannak a gyermekek számára. Érdemes már egészen kiskortól gyakran elővenni, mert kiválóan felkészítik a kicsiket az iskolai oktatásra is.

Mire tanítanak a logikai játékok?

Idővel, leginkább az iskolai évektől a gyermek életében hangsúlyossá válik a logikus gondolkodás fejlesztése, azonban, ha már korábban játékos formában megtanulja, hogy hogyan hozzon logikus döntéseket, illetve megtapasztalhatja azt, hogy a választás képessége nem is annyira egyszerű, akkor megkönnyítjük neki az iskolai indulást.

Azzal, hogy a játékok révén tapasztalatot szerez az érvelés sajátosságaiban, vagy hogy megvédje a saját álláspontját, illetve megtanulja, hogy a logikát használva hozzon döntéseket, sok szempontból megkönnyíti majd az életét. Bár az intuitív döntéshozatal is sok szempontból a jó irányba visz, de a logikus gondolkodás és a helyzet felmérése, a legtöbb esetben szükséges még az intuícióra alapozott döntések esetében is. A logikai társasok erre mind segítenek felkészülni, érdemes már a legkisebbeket is fejleszteni a koruknak megfelelő játékokkal. 

A játékok sokfélék lehetnek, mindegyiknek megvan a saját előnye, mint például a korábban már szóba került szabadulószobás társasjátékoknak is, az izgalom, a stratégia és az ismeretlen, a logikai játékok alkalmazása is csupa jót tartogat számunkra. 

Ezeket a logikai játékokat érdemes választani

A legegyszerűbb logikai társasjátékok már egészen kiskortól használhatóak a gyerekek fejlesztésére. Az izgalmas szórakozás mellett kiemelten fejleszthető velük a gondolkodás képessége, így azt mondhatjuk, hogy ezek a játékok átvezetik a kicsiket a szórakozásból a tanulásba. Az, hogy vidámsággal és szabadsággal tanulh

 

atnak a kicsik, biztosítja számukra azt, hogy a jövőben is szívesen oldjanak meg egy-egy kihívást, és ne kényszerként éljék majd meg az előttük álló megmérettetést. A legkisebbektől a felnőttekig bátran Nyúlugró logikai játék Smart Games - Tarsasjatekrendeles.hu

ajánlhatjuk a Smart Games logikai játékait. Ezek az akár egyedül is játszható, - 40-60, egyre nehezedő feladványt tartalmazó - logikai játékok rendesen megmozgatják a játékosok agytekervényeit. 

A logikai játékok között a legismertebbek a legtöbb háztartásban megtalálhatóak, így a puzzle, a malom, a Marokkó vagy akár a sakk, de ezeknek a játékoknak a palettája az idővel egyre színesedik. A kínálatot érdemes időről időre visszatérve megnézni, például érdemes boltunk logikai játékokat tartalmazó oldalát is gyakran áttekinteni, mert mindig újabb és újabb kihívások és a legmodernebb társasok várhatnak a gyerekekre. Így a régi játékok új és modern változata, mint például a klasszikus Gigamic játékok is beszerezhetők nálunk. 

A Cortex Challenge IQ party már egy idősebb gyermekeknek szóló játék, de nem kis kihívást jelent. Játszva szórakoztat és fejleszt, a résztvevőknek egyaránt esélyt ad a győzelemre. Cortex challenge társasjáték - Társasjátékrendelés.hu

Nagyon népszerű, és szeretettel ajánljuk még a logikai társasok között a Exit és a Cluedo játékokat is, ahol fordulatos feladványok gondolkodtatnak minden résztvevőt. Aki nem találja meg áruházunk oldalain azt a logikai játékot, amit szeretne, bátorítjuk, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert a kínálatunk bővítése a felmerülő igények szerint is lehetséges. Termékeink választékát folyamatosan bővítjük, szeretnénk, ha a hozzánk látogatók az újonnan megjelenő játékokat is megtalálnák nálunk.

A logikai játékok nagy előnye, hogy megtanítanak az agytekervények helyes mozgatására, így a döntési helyzetekben is kiváló alapot fognak jelenteni. A gondolkodni tudás képessége mindenképpen előre viszi az életünket, ezért ezeket a társasokat mindenképpen érdemes gyakran elővenni.

A régóta szeretett, két személyes társasjáték szerelmes köntösben is megjelent!

Fejezd ki a szereteted ajándékkal! Rakj össze egy bonbont a párodnak!  

Itt a lehetőség kifejezni a szereteted kisebb (vagy nagyobb) ajándékokkal. Talán egy gyertyafényes vacsora, egy virágcsokor, vagy - mint ebben a játékban is- egy doboz csokoládé? A Szerelmes Patchwork a népszerű, klasszikus Patchwork játék mechanikáját használja. Benne vagy ebben a "cuki" kihívásban, hogy a kedvesednek a legcsodálatosabb csokidobozt rakd össze?

Raktáron
7 140 Ft

A Vigyáz(z) 6 egy nagyon szórakoztató kártyajáték, ami taktikus gondolkodást igényel, és egyben fejleszti is azt. 1994-ben az Év Kártyajátéka címet nyerte Németországban
Ki lesz az ökörkör elnöke? Minden játékos kap 10 kártyalapot, amit a kialakított négy kártyasor egyikéhez lerak. Az a játékos, aki a hatodik kártyát illeszti a sor végére, annak az első öt lapot fel kell vennie. A játékot az a játékos nyeri, akinek elsőként sikerül lapjait leraknia. A Vigyáz(z)hat egy rendkívül izgalmas és ravasz kártyajáték, amit nem lehet megunni.
104 kártya, 1-től 104-ig megszámozva. Mindegyiken van legalább egy kis zászló, ami ellened pontoz. Az asztalra lehelyeznek négy kártyát, ezek négy sor kezdőkártyái. Minden játékos elkezdi kirakni a sorokba a következő kártyát, így fogyasztva a kezében lévő lapokat.
A sorok azonban öt kártya után megtelnek. Ha te vagy a hatodik, fel kell venned az öt kártyát, és a te kártyád lesz az új sor első kártyája. Az öt felhúzott kártya pedig a rajtuk lévő zászlók szerint pontoz. Ha pedig valaki túllépi a 66 pontot, a játék véget ér. A játék gyors, szórakoztató, és akár tízen is játszható.

Raktáron
3 040 Ft

Bálnalovasok szerepébe bújva járjátok az északi sark kikötőit újra és újra, hogy a nemsokára érkező régen látott, zord tél előtt még egyszer utoljára kereskedjetek és újabb és újabb árukra és esetleg értékes gyöngyökre tegyetek szert az utatok során.

Raktáron
8 360 Ft

A 2011-es Év Játéka győztes Qwirkle egy igazán absztrakt taktikai, logikai játék, a játékszabály elsajátításához elég 10 perc. Szabályai egyszerűek, a játékban megbújó lehetőségek végtelenek, azonban igazán mesterré válni sok-sok szórakoztató játékórát jelent! Remek játék az egész családnak, de próbáld ki barátaid körében is!

Raktáron
11 620 Ft

A Save the Dragonban a játékosok azért versenyeznek, hogy kiszabadítsák a sárkányt a gonosz varázslóktól.

MÁSSZ FEL A VÁRBÖRTÖN NAGY LÉPCSŐJÉN, HOGY MEGMENTSD EZT A SZEGÉNY SÁRKÁNYT!
A legenda szerint azt a herceget vagy hercegnőt, akinek sikerül kiszabadítania a sárkányt, a királyság megmentőjének kiáltják ki. De ezt a sárkányt gonosz varázslók őrzik, akik hatalmas sziklákat lőnek ki, hogy távol tartsák a hercegnőket és hercegeket. Térj ki az akadályok elől, védd magad pajzsok mögött, és légy te az első herceg vagy hercegnő, aki megmenti a sárkányt!

Raktáron
6 500 Ft

Ebben a játékban a játékosok nem egymás után játszanak, hanem a gyorsaságé a főszerep. Ki találja meg elsőként azt a felfordított kártyát, amelyiken olyan ábra látható, amit egyetlen figura mozgatásával magunk is létrehozhatunk? És a következőt? A Triovision gyors mintafelismerésre ösztönzi a játékosokat, így fejlesztve a logikus és absztrakt gondolkodást, illetve a számtani feladatok megoldásának képességét.

Raktáron
5 290 Ft

Eljött az úszás ideje!
A pingvinek partija folytatódik ebben a háromdimenziós játékban. Törd a fejed a 60 feladványon keresztül. A feladat: körbezárni a pingvineket a medencében a jégtáblákkal!

A Smart Pingvinek kalandjait kipróbálhatod különböző készségfejlesztőkben, a Pingvincsúszdában és a Pingvinparádéban, amelyek külön kaphatók!

Raktáron
5 800 Ft

Kék banán, zöld flamingó, sárga béka.. itt valami nem stimmel!

Figyeljetek nagyon, mert villámgyorsan kell gondolkodnotok.

Ki nyeri a legtöbb képkártyát?..na de ki kapja el a végén a kék banánt, a "Blue Bananat"??

Raktáron
4 390 Ft

Sponsio, avagy fogadás életre-halálra!
Míg a gladiátorok az összecsapásra készülnek, az aréna urai befolyásért küzdenek. A játékosok a gladiátorkártyákkal megvívott hagyományos kártyacsata megkezdése előtt fogadásokat kötnek. A Sponsio taktikai mélysége a megfelelő akciók kiválasztásában rejlik: a dicsőséget az vívja ki, aki a legnagyobb nyereménnyel járó fogadássorozatot állítja össze.

Raktáron
4 180 Ft

Logikai akciójáték tetszőleges számú játékos számára. A játékosok körről körre megpróbálják minél gyakrabban megszerezni a tábla közepére helyezett zsetont. A táblán minden zsetonhoz tartozik egy annak megfelelő színű robot és célmező. A feladat: elsőként rájönni, hogyan lehet az éppen kisorsolt robotot minél kevesebb lépésben a neki megfelelő színű célmezőre eljuttatni. A zsetont az a játékos kapja meg, aki a leggyorsabban tippel a lehetséges legkevesebb lépések számára. Végül az nyer, aki a legtöbb zsetont összegyűjtötte.

Raktáron
10 060 Ft

Hozd létre a legjobb robotokat, és közben fejleszd vele a képességeidet. 

A robotoknak legyen teste, feje és legyen lába. A kirakó darabokat ne emeld fel és helyezd át máshova, CSAK tologatással mozgasd. Mindegyik feladványnak van megoldása. 

Raktáron
5 800 Ft

Az ismert hősökre (Sherlock Holmes, John Watson, James Moriarty, Irene Adler...) a gyanú árnyéka vetül - egyikük bűnöző. Melyikőtök oldja meg a rejtvényt, és nevezi meg a törvénytisztelő állampolgárok közt megbújó gonosztevőt?

Raktáron
4 640 Ft

Az Időpróba egy zsebre vágható szabadulószoba, így bárhol szórakoztató játékként szolgálhat a társaság számára (de egyedül is játszható). 
Világszerte népszerű szórakozás hordozható változata!

Thyme doki próbára akarja tenni a képességeiteket: készen álltok a kihívásra? Mialatt a doki elmagyarázná a terveit, véletlenül megnyom egy gombot: vészjelző harsan fel, nehéz rácsok ereszkednek alá, és lezárják a laboratóriumot. A doki lezuhan egy csapóajtón keresztül, majd az egész szoba sötétségbe borul...
A kérdés, hogy vajon képesek vagytok megoldani a szoba különleges feladatait és megtalálni a kivezető utat időben?

Raktáron
3 230 Ft

Egy igazi szabadulószoba minden izgalma egy zsebre vágható pakliba sűrítve!

Egy titkos ügynök a Scotland Yard legjobb nyomozóit választotta ki, hogy részt vegyenek egy szupertitkos küldetésen: titeket! Londont hatalmas veszély fenyegeti, amit el kell hárítanotok! Négy jól elrejtett szerkezetet kell hatástalanítanotok, mielőtt eljön az éjfél...
Nem vallhattok kudarcot!

Képesek vagytok megoldani a kaland számtalan rejtvényét, és időben kiszabadulni?!

Raktáron
3 230 Ft

Megérkezett a Képregényes Kalandok sorozat legújabb tagja a Mystery: Szuperhősrejtély társasjáték!

Chicago zűrzavaros utcáin nem lehetetlen szuperhőssé válni!

A bajnokok légiója szuperhőscsapat, nagy pácban van, a bűnözők egyre csak szaporodnak, és egyre nehezebb őket megállítani!

Új tagokat toboroznak csapatukba! Vajon Te képes leszel szuperhőssé válni?

Különböző próbatételek elé állítanak, ha sikerül ezeket teljesítened, akkor igazi bűnüldöző lehetsz!

Ebben a nagyszerű interaktív képregényben, az egyes részek többféleképpen is megoldhatóak, ezáltal, többször is végigjátszható, és mindig újabb izgalmakat tartogat!

Raktáron
5 610 Ft

Rókavadászat - Kapd el a csirkeól fosztogatóját!

"Hozod vissza a csirkémet!" kiabálja a kakas a róka után, félelmet keltően tárogatva hatalmas szárnyait. Ám a bátor csirketolvaj nem ijed meg és kacagva fut a rókaodú felé, hogy társai között leljen menedéket. Vajon melyik róka volt a tolvaj? Segíts a kakasnak előcsalogatni minél több gyanús rókát a kulcs segítségével. Keresgélés közben más, barátságos állatokkal is találkozhatsz, akik tanúi voltak az esetnek és szívesen megosztják a látottakat veled. A játék végéig 4 baráttal futhatsz össze, akik mind segítségedre lesznek egy-egy fontos részlettel a tolvaj kinézetére vonatkozóan.

Raktáron
6 700 Ft

A játék a puzzle és az árnyékok csodálatos világát ötvözi 40 logikai feladványon keresztül. A feladványok 4 nehézségi szintre vannak osztályozva.

A legenda szerint a dzsungel szívében hatalmas templomok állnak, melyeket az őseink építettek mágikus kincseik védelmére. Ezek a templomok a megfelelő árnyékok felfedésével nyithatók ki. A te feladatod megépíteni a megfelelő formát, ami a kívánt árnyékot veti majd!

Raktáron
8 360 Ft

Az aranyváros felkutatására indított expedíció teljes kudarc: régóta keresitek Eldorádó városát az erdő mélyén, de eddig semmit nem találtatok.

Vesztes seregként indultatok haza repülőtökkel, és már magasan a fák felett jártok, mikor valami a gépnek csapódik. Kényszerleszállásra nincs lehetőség... Felcsatoljátok az ejtőernyőket és ugranotok kell! Most egyedül vagytok az őserdő egy feltérképezetlen szegletén. Megfáradva, éhesen, és minden bokorból veszély leselkedik rátok. Kapkodva menekültetek, így csak pár holmit vettetek magatokhoz - most csak ezekre számíthattok. Talán ez a vég...vagy az utolsó esély, hogy megéljétek Eldorádó legendáját! Vajon túlélitek az Amazonas veszedelmeit, és meg tudjátok találni Eldorádó elveszett városát?

Raktáron
3 230 Ft

Ha egy igazán jó kihívásra vágysz, akkor az IQ Digits a megfelelő választás!
Az összes kirakódarabot helyezd le a táblára, majd ellenőrizd, hogy a számok összege megfelelő-e.
120 feladvány vár rád, az igazán egyszerűtől az összetettig.

Raktáron
5 360 Ft

2017-es, Jubileumi kiadás!
A Coloretto tervezője, Michael Schact újra valami rafináltat, ugyanakkor egyszerűt talált ki.
Mindenki gyűjti az azonos színű kártyákat, de nem csak egy színből. A három leghosszabb szín pluszpontot, az összes többi szín mínuszpontokat ér. A pontok száma függ a színek hosszától. Egy kártyalap csak egy pontot ér, 2 már 3(1+2) pontot, 3 lap pedig 6(1+2+3) pontot. Elég valószínűtlen, hogy egy színből hat lap összejöjjön, de ha mégis, akkor az 21 pontot jelent. Az nyer, akinek a legtöbb pontja van.

Raktáron
2 780 Ft

Kaland a lapok közt - Dönts, lapozz, nyomozd ki!

Bújj Sherlock Holmes vagy Dr. Watson bőrébe, és fejts meg négy ínyenceknek való, szövevényes rejtélyt! Lopások, rejtélyes eltűnések, gyilkosságok... A feladatok halomban állnak a híres detektív asztalán. Kihallgathatsz gyanúsítottakat, követhetsz nyomokat és felfedezheted a megoldás kulcsait. Hozd meg a megfelelő döntéseket, mert a főhős TE vagy!

Raktáron
5 610 Ft
A Tantrix „a világ legcsavarosabb stratégiai játéka”! Egy izgalmas logikai játék az egész család számára, melyben igényes, látványos hatszögletű lapkákkal kell eljutnunk a győzelemhez. A játék érdekessége, hogy számos játékvariációt magában hordoz. A Tölts! nevű játékvariációnál inkább a gyorsaság számít a stratégiával szemben. A játékosok versenyt futnak az idővel, hogy a lehető légtöbb lapkájukat lehelyezzék. A stratégiai játék változata már kicsit bonyolultabb, ennél a játékosok célja a le...
Raktáron
5 130 Ft

A futurisztikus Zip Cityben neked kell kialakítanod a megfelelő útvonalakat, hogy a márványkocsik a megfelelő helyüket foglalhassák el! Te vagy a város útvonaltervezője, így a te feladatod megtervezni és kivitelezni az útvonalakat. 

Ebben az egyszemélyes játékban 40 különböző feladvány található, amelyek jól megmozgatják a játékosok agyát!

Raktáron
8 360 Ft

Ebben az ízletes kártyajátékban a játékosok pizzakészítők bőrébe bújnak: felveszik a pincérektől a rendeléseket, előhozzák az összetevőket, majd mindent a sütőbe berakva megsütik a pizzákat. Amikor kifogynak az összetevőkből, kinyitják a sütőt: ekkor kiderül, mely pizzák készültek el rendesen és melyek nem. A hiányosan elkészült pizzák rendeléseit visszaveszik, azokkal a következő fordulóban újra próbát tehetnek.

Raktáron
2 410 Ft

Tedd próbára a parkolási képességeidet a ParkoLogikával!
A ParkoLogika egy egyedi következtetős játék, amelyben minden autónak meg kell találni a parkolóját. A feladványokban segítséget kaphatsz az autók irányáról vagy elhelyezkedéséről, de a végső megoldást ki kell következtetned. A szabálytalan parkolás tilos! Keresztbe parkoló vagy az úton parkoló autók sofőrjei nem kapják meg a továbbhaladásra az engedélyt.

Raktáron
5 800 Ft

Rendezz négyet egy sorba, és foglald el a falat! Ebben a játékban teljesen új dimenzióba kerülnek az X-ek és az O-k! A játékosok felváltva tornyozhatják egymásra a köveket, hogy falat építsenek belőlük. Akinek elsőként sikerül a saját szimbólumából négyet egymás mellé tennie, elfoglalja a falat, és megnyeri a játékot! Vigyázat! A téglákon nem csak a te szimbólumod!színed található meg, hanem ellenfeledé is! Így mindig, amikor új követ raksz a falba, lehet, hogy ellenfeledet segíted győzelemhez!

Raktáron
6 970 Ft

Ki adott kanalat a rabnak?!
Bandido a mindenre elszánt bandita ki akar szökni a cellájából. Állítsátok meg őt közösen! Elkezdte kiásni magát, és ráadásul nem is csak egy, hanem rengeteg alagút indul a cellájából… Vajon merre mehetett? Egy megoldás maradt: le kell zárni minden kijáratot! A kártyákkal ügyesen kell trükközni, hogy mindenhol falakba ütközzön, mert ha kiszökött, akkor elveszítitek a játékot. Működjetek együtt, és zárjatok le minden alagutat!
A Bandido kooperatív társasjáték, a játékosoknak össze kell dolgozniuk a győzelem érdekében.


Raktáron
3 140 Ft

A Király Segítője játékban a játékosok felváltva mozgatják a Varys kártyát a Királyvárat alkotó karakterkártya mezőn. Ahogy a játékosok mozgatják Varyst, azzal karakterkártyákat gyűjtenek, amivel a westerosi Nagy Házakhoz tartozó címerjelzőket gyűjtenek. A játék végén az a játékos nyer, akinek a legtöbb zászlaja van.

 

A doboz mérete: 12x12x4 cm

Raktáron
4 640 Ft

Sherlock Holmes-t Morcar grófja felbérli, hogy kísérje őt a London és Liverpool közötti vonatútján. A detektív kérlelhetetlen logikája azonban hamarosan próbára kerül: lopott gyémántok, rejtélyes haláleset és egy hercegnő elrablása. Szerencsére elkíséri őt hűséges segítője, Doktor Watson. De életre szóló ellensége, Moriarty is részt vesz az utazáson... Ebben a Sherlock & Moriarty - Társak kombinált képregényben mindhárom szereplő bőrébe belebújhatsz, a te döntéseid irányitják a történetet. Hallgass ki gyanúsítottakat, fedezz fel új nyomokat és oldd meg a bűntényeket! Ajánljuk 10 éves kortól, 1 fő részére.

Raktáron
5 610 Ft

Tegyél fel ravasz kérdéseket és semmit ne hagyj megválaszolatlanul. Oldd meg a palotában elsőként ezt a bűnügyet és nyerj!!!

Vajon Green követte el egy pisztollyal a konyhában? vagy netán Plum követte el egy villáskulccsal a hálószobában?

Kérdezz rá mindenre, hogy felgöngyölítsd a szálakat! Rakd össze jól a kapott információkat, zárd ki a lényegteleneket és el fogsz jutni a megoldáshoz!

 

Raktáron
14 650 Ft

A tucatnyi nemzetközi díjjal kitüntetett Quoridorban mindkét játékosnak az a célja, hogy a saját alapvonalról indulva átjusson az ellenfél alapvonalára. Eközben kis lapkák behelyezésével falakat, vagyis akadályokat építünk ellenfelünk bábuja elé, hogy megnehezítsük az előrehaladását – de aggodalomra semmi ok, mindig van kiút! A kérdés csak az, ki találja meg a legrövidebb útvonalat a túloldalra.

 

A doboz mérete: 17,5 x 17,5 cm

Raktáron
7 430 Ft

JAIPUR - 2 személyes, magyar nyelvű társasjáték, új kiadás!
Reményeid szerint gazdagabb leszel minden hét (kör) végén ellenfelednél, így beválthatod álmod, hogy a Maharadzsa személyes kereskedője legyél. Ehhez gyűjts be és válts át árukat (kártyákat) a piacon, majd add el rúpiáért (a jelölők hátoldala). Ha igazán jól üzletelsz (3 vagy több kártyával), díjat kapsz (bónusz jelölő). Több áru piaci eladásához nyújtanak segítséget a tevék. Minden kör végén a gazdagabb kereskedő megkap 1 Kiválósági Pecsétet. Az első játékos, aki 2 ilyen Pecsétet szerez, megnyeri a játékot.

Raktáron
7 430 Ft

Az Első Rush Hour társasjátékom egy egyedülálló, kifejezetten óvodásoknak készült párosító játék.

Használd az alak- és színazonosítást, hogy elhelyezd a játékfigurákat a rácson, és minden kihívásnál új labirintust hozz létre.

Vezesd át a piros hősautót a labirintuson, és vezess ki a KIJÁRATON, hogy NYERJ! 

Raktáron
6 040 Ft

Egy családtagodat elrabolták!

Sikerül megtalálnod az utat a láthatatlan veszedelmekkel teli kúriában? Meg tudod menteni a lányt? Ellenfelek, fejtörők, csapdák, rejtvények egész sora vár rád - és ez még nem minden! De sietned kell, mert az idő ellened dolgozik.

Képregényes kalandok (KRK), ahol a főhős TE vagy!

Raktáron
5 610 Ft

Ez alkalommal Viktor Lavel, ambíciózus újságíró bőrébe bújhatsz az 1900-as Párizsi világkiállítás idején. Olyan sok itt az érdekes történet: az egyetem megnyitója, a nyári olimpia, az első metrómegálló átadása. De, mint Lavel, a régi, híres, nyomozó család tagja, te sokkal jobban érdeklődsz a tolvajlások, gyerekrablások, gyilkosságok irányába. Újságírói munkád segít abban, hogy te lehess az elsők egyike, aki értesül ezekről, az esetekről, az eszed pedig abban, hogy elsőként találhasd meg az elkövetőt.

Raktáron
10 970 Ft

A cicás témájú , egyszemélyes kirakó a Mindo: Cicák, imádnivaló változata! Bella és cicabarátai színes adag cukisággal töltik meg az agytornát.

Raktáron
3 060 Ft

Figyelem! A játékot csak 1x játszhatjátok, mert a játék részeit összehajtjátok, kivágjátok, rájuk írtok!

Hosszú utat tettetek meg elhagyott utakon, és már rátok esteledett, amikor megérkeztetek az erdőn túl magányosan álló házba. Nyugtalan érzés kerített hatalmába, ahogy felfelé kaptattatok a lépcsősoron. Számtalan kérdés merült fel bennetek… Ez lenne a titokzatos „Rejtvények háza”!? Vajon kik várnak ránk? Milyen feladatokat kell megoldanunk…? A ház ablakai olyan hátborzongatóan és átkozottul bámulnak rátok, mintha szikrázó szemek lennének. De valójában senkit sem láttok, amikor kicsit tétovázva, de annál nagyobb kíváncsisággal kinyitjátok a nehéz bejárati ajtót, és beléptek a sötét terembe. Hangos csattanással becsapódik mögöttetek az ajtó, majd egy halk kattanás világossá teszi: Be vagytok zárva!

 

Nehézségi szint: Kezdő

Raktáron
5 320 Ft

Bővítsd a Szúnyog kiegészítővel a Hive társasjátékodat, hogy még izgalmasabb játszmában legyen részetek! A Szúnyog átveszi annak az élőlénynek a mozgási képességeit, amelyikkel éppen érintkezik, beleértve akár az ellenfél korongjait is, így a játék során végig váltakoznak az elmozdulási lehetőségei.

Raktáron
1 610 Ft

Mérkőzz meg barátaiddal 8 különböző módon! Ez garantáltan átmozgatja minden agytekervényedet! Tedd próbára magad egy lebilincselő játékkal - teszteld az eszed, az érzékeidet és a gyorsaságodat! Tapints ki valósághű felületű lapokat, párosíts, válaszd ki a hiányzó elemet, találj ki labirintusokból... és a kihívásoknak nincs vége! Memóriában erős vagy, de megfigyelésben kevésbé? A térlátásod nem az igazi, de a logikád verhetetlen? Lesz olyan feladvány, ami épp neked való - vagy a többieknek is? Izzítsd az agyad, és készülj fel az IQ-partira!

 

A doboz mérete: 13,5 x 13,5 cm

Raktáron
4 490 Ft

Figyelem! A játékot csak 1x játszhatjátok, mert a játék részeit összehajtjátok, kivágjátok, rájuk írtok!

1872-t írunk. Nyomozócsapatotok a "River Queen" gőzhajó fedélzetén New Orleans felé hajózik a Mississippin. Utazásotok csendes és zavartalan... egy ideig. Egyik nap érkezik a hír, hogy a hajón bűncselekmény történt, mégpedig az egyik nagyon befolyásos utast kirabolták. 

Találjátok meg az elkövetőt, és szerezzétek vissza a felejthetetlen értékű dokumentumokat.

 

Nehézségi szint: Haladó

Raktáron
5 320 Ft

Találd ki, hogy hol alszik Dodo, a kismedve. Ha sikerül a megfelelő kérdéseket feltenni, és minél több lapot kizárni a játékból, könnyebb megtalálni a macit.

Raktáron
3 450 Ft

Egy okos stratégiai párharc, amiben ügyesen kell megtervezni, melyik figurával mikor lépünk, hogy hamarabb érhessünk oda és vissza a tábla túloldaláról! Minden játékos 5 figurával indul, és a kiinduló helyén jelzett mennyiségűt léphet.  Okosan kell választani, melyikkel mikor indul, mert ha az ellenfél átugorja az egyiket a saját bábujával, újra a startvonal mögé kerül.  A Gigamic kiadó legújabb absztrakt stratégiai játéka!

Raktáron
10 970 Ft

Szabaduljatok ki a leghíresebb börtönszigetről!

Kínzó fejfájással ébredtek fel Alcatraz börtönében, de ennek ellenére is rá kell jönötök a feladatok megoldásával, hogyan jutottatok ide és miért...

Raktáron
3 340 Ft

Vezesd ki az űrhajódat az aszteroidamezőről!

Megtalálod a kivezető utat az aszteroidamezőről? Minden repülési tudásodra és ügyességedre szükséged lesz, hogy elkerüld a bolygókat. Az Űrkaland egy galaktikus csúszkás készségfejlesztő játék 60 küldetéssel, amelyben tökéletesre fejlesztheted a repülési tudásodat a kezdő feladványoktól az igazi szakértői feladatokig.

Raktáron
5 800 Ft

A Pylos többszörös nemzetközi díjnyertes, ötletes társasjáték, igényes fa kivitelben, asztali és utazó változatban is.
Építsünk golyókból piramist! Ketten játszhatják, 15-15 golyóval. Az egyiké a sötét golyó, a másiké a világos. A 30 db golyót felváltva kell felhelyezni a táblára a szabályok szerint, előbb az üres lyukakba, majd a már fenn levő golyókra, piramist alkotva. A játék nyertese az, akinek golyója kerül a piramis tetejére.

Raktáron
10 970 Ft

Ebben a 40 feladványt tartalmazó logikai játékban az a célunk, hogy megtaláljuk az 5 puzzle elem helyét a feladványlapokon úgy, hogy minden színt azonos színnel takarunk le.

Raktáron
7 060 Ft

London, napjainkban. Gondterhelten lépsz ki a főnök irodájából az őrsön. Egy holttestet találtak a Hyde Parkban, és a kapitány neked adta az ügyet. Nem ez lesz az első nyomozásod, valahogy mégis rossz előérzeted támad az üggyel kapcsolatban... Lerázod magadról a baljós hangulatot, beszállsz a kocsiba, és elindulsz a tett helyszínére. Muszáj ezt az ügyet (is) megoldanod!

A Bűnügyi krónikák egy valóságközeli élményt adó játék, amelyben együtt kell bűnügyeket kinyomoznotok. A játékban használt Scan&Play technológia ötvözi a digitális és asztali társasjátékokat, ennek köszönhetően a dobozban található játékelemekkel számtalan nyomozás történetét élhetitek át.

Raktáron
10 790 Ft

A Hive egy ötletes, gyors iramú, bogarasan absztrakt stratégiai játék 2 személy részére. Mindkét játékos egy-egy rovarhadat irányít, amelynek minden eleme másféle módon tud lépni. A pókok, szöcskék, méhek, és egyéb ízeltlábúak alkotta alakulatunkkal az a feladat, hogy az ellenfél királynőjét bekerítsük és mozgásképtelenné tegyük. A taktikai játék nyertese az, akinek ez elsőként sikerül, okos stratégiát és jó helyzetfelismerést alkalmazva a méhkirálynőt bekerítenie.

Raktáron
7 840 Ft

Három szabadulószobás kaland – jussatok ki az őrült tudós rejtekhelyéről, egy vadnyugati vonatról és Óz birodalmából! Az Unlock! Szabadulós kalandok különleges, a szabadulószobák ihlette társasjáték, amelyben három önálló kaland található. A játékosoknak együtt kell megoldaniuk a különböző feladatokat, hogy tovább haladhassanak a történetben. Segítségükre van egy ingyenes telefonos alkalmazás, amelybe kódokat üthetnek be, tippeket ad, illetve méri a rendelkezésre álló időt.

A három forgatókönyv...

"A Noside Story"
"Tombstone Expressz"
"Óz kalandorai"

Vigyázzatok, csak 60 percetek van!

Raktáron
9 290 Ft

Egy kívülálló sosem értheti meg teljesen az alvilági zsugásokat. Ez a 7 gengszter látszólag csak össze-vissza számol, pusmog a telefonján és a pisztolyát emelgeti... De vannak olyan pillanatok is, amikor teljesen elnémulnak… Hát mi történik itt?!

Ha azt hitted, hogy tudsz hétig számolni, hát figyelj jól és bizonyítsd az Aljas Hetesben! A játékosok hangosan számolnak egytől hétig és vissza, attól függően, hogy milyen kártyákat raknak le: egyes kártyáknál szimplán továbbszámolnak, másoknál pusmognak, de az sincs kizárva, hogy a következő játékos kimarad.. Ugye észben tudod tartani, hogy hol jártatok?!

Figyelj jól, és ha elég gyorsan vág az eszed, de még azt is tudod mikor maradj csendben, megnyerheted a gengszterek játékát!

Raktáron
3 040 Ft

A Digit logikai készségfejlesztő játék nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. A játékkártyákon található ábrákat kell kirakni a pálcikákból. A feladat nem is olyan könnyű, mert a kiinduló ábrából egyszerre csak egy pálcika helyezhető át. A játék rendkívül jól fejleszti a logikai és forma felismerő készséget, emellett pedig komoly kombinációs készséget igényel.

Raktáron
3 720 Ft

Trükkös teher logikai, fejlesztő játék, avagy egy platónyi logika!

A Smart Games izgalmas fejlesztő játéka óvodásoknak és kisiskolásoknak. Segíti a térlátást, a geometriai alakzatok felismerését és ezek elhelyezését egy adott térben. A 48 különböző feladvány, 4 nehézségi fokozattal lehetőséget ad, hogy lépésről-lépésre ismerkedjenek a kicsik az egyre nehezedő feladatokkal. Könnyebbé teszi a rakodást, hogy a teherautó raktere átlátszó, így kicsit egyszerűbb megkeresni az egyes elemek helyét.

A játék teljesen nyelvfüggetlen, nem szükséges hozzá idegen nyelv ismerete, magyar nyelvű játékszabályt mellékelünk hozzá.

Raktáron
11 170 Ft
Amikor már azt hinnéd, hogy a modern technológia mindent visz, kiderül, hogy még mindig vannak igazi old school találmányok amelyek emlékeztetnek rá milyen próbára tevő is lehet egy egyszerű labdalabirintus. Kövesd végig a parányi ezüstgolyó kalandos útját egy egy gömb alakú színes labirintusban! A labirintus egyszerű szerkezete, formája és kézenfekvő mérete arra késztet, hogy addig forgas, görgesd fel és le a kis golyót boltíveken, apró lyukakon és egérutakon keresztül, ameddig végre eléred ...
Raktáron
3 710 Ft

Ahogy azt a neve is mutatja, hogy sajtról és egerekről lesz szó. A négyzetes pálya felszíni kialakítása igazodik a sajtokhoz, amiben egerek bújnak meg. Az egyik oldalán csak a farkincájuk lóg ki, míg a sajt másik oldalán az egerek “képesebb” fele vigyorog rád. “Cheese!”. 

50 feladványt találsz a dobozban 3 nehézségi fokra csoportosítva, természetesen megoldó kulcsokkal. A kiválasztott feladványt el kell helyezni a táblán. A sajt darabokból (van egy és két egységnyi méretű elem) lakmározó egereket úgy tedd le, hogy a farkincájuk látszódjon csak ki, majd addig kell forgatva görgetni a sajt kockákat, amíg az összes egér vigyorgó feje felülre nem kerül. Számolj, kombinálj előre, mert a cél, hogy minél kevesebb forgatással oldd meg a feladatot.

Raktáron
5 710 Ft

Legyél bátor és építsed fel a saját királyságodat a Sárkányok Völgyében!

Sárkányok pokla társasjáték egy izgalmas kétszemélyes stratégiai játék, melyben minden bátorságodra szükség lesz.

Készülj fel a csatára, gyűjts sárkánytojásokat, melyeknek a segítségével megidézheted a sárkányokat. A sárkányok segítségével égesd fel ellenfeleid területeit, majd vedd át az uralmat!

Ha neked sikerül kiépítened a legnagyobb királyságot, akkor Te kerülsz ki nyertesen a csatából.

Raktáron
8 930 Ft

Az Azul Királyi pavilon társasjáték önálló játék, nem kiegészítő! A díjnyertes Azulhoz hasonlóan a logikai képességen és az előre tervezésen alapul, így ezeket fejleszti is és akár már 8 éves kortól játszható.
A XVI. század hajnalán I. Mánuel király felbérelte Portugália legkiválóbb építészeit, hogy grandiózus palotákkal gazdagítsák birodalmát. Az evorai és a sintrai kastély felépítése után egy emlékhelyet kívánt építtetni az udvarába. Egy királyi pavilont, ahol kellő pompával tiszteleghet családja leghíresebb tagjai előtt. Ezt a megbízást a legragyogóbb mesterembereknek szánta, kiknek alkotásai méltók a királyi család dicsőségéhez. Sajnos I. Mánuel már a munkálatok megkezdését sem érte meg. Az Azul Királyi pavilonban visszatérhetsz egy képzeletbeli Portugáliába, hogy egy soha meg nem kezdett megbízást teljesíts. A legnemesebb alapanyagokkal dolgozhatsz, de vigyázz, hogy ne pazarolj! Legyél a legjobb, hogy munkád méltó legyen a királyi család dicsőségéhez!

Raktáron
16 190 Ft

Az Othello/Reversi nagyon szórakoztató stratégiai és logikai játék. A játékos célja az ellenfél játékköveinek bezárása és átfordítása a saját színére. Mindenki kap 32 követ. Aki soron van, elhelyez a játékfelületre egy követ úgy, hogy az ellenfél egy, vagy több kövét egyenes vonalban (vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan) bezárja, már lerakott köveink valamelyikével együtt.

Raktáron
7 190 Ft

A Spiel des Jahres 2018. díj nyertese AZ AZUL lett!
Vagyis 2018-ban az ÉV TÁRSASJÁTÉKA az AZUL!!! GRATULÁLUNK!

Az Azul társasjátékban csempeművészek szerepében a királyi palota falait kell kidíszítenetek.

A mórok által Európában elterjesztett azulejókat (eredetileg fehér-kék csempéket) a portugálok nagyon megkedvelték, készítésének módját elsajátították, miután királyuk, I. Mánuel a dél-spanyolországi Alhambra palotában tett látogatásakor elámult a mór díszítőcsempék szembeszökő szépsége láttán. Az Alhambra belsőépítészeti csodájától elvarázsolt király azonnal elrendelte, hogy saját portugáliai palotáját hasonló fali csempékkel díszítsék ki.

Az Azul társasban annyi a feladatotok, hogy taktikusan és jó időpontban szerzitek be azokat a csempéket a gyártók választékából, amelyekből a legértékesebb oszlopokra és sorokra tudtok készletet tartalékolni, majd azokból feltölteni a készülő díszes csempefalat!

Érdemes a többiek munkáját is figyelni, nem csak a saját csempéiteket!

Elég egy hibás döntés és ezáltal akkora készletet halmozhattok fel, amelyet nem tudtok felhasználni és jelentős veszteségek érhetnek a nyakatokon maradó darabok miatt. Az Azulhoz megjelent a Kristálymozaik kiegészítő, új és praktikus játékfelület borítással, valamint új kétoldalas játéktáblákkal, további kihívásokkal.

 

Raktáron
16 190 Ft

Ebben a csomagban két kockát találhatsz, az egyik 2x2-es a másik egy 3x3-as. Így kezdőknek is megfelelő, de ezek mellett bárki élvezettel gyakorolhat bármelyik kockával.
A feladat hasonló, forgasd az oldalakat addig ameddig az oldalak egy-egy színűek nem lesznek!

Raktáron
3 810 Ft

A játékosoknak a geometriai alakzatokból a szabálykönyvben lerajzolt formákat kell kirakniuk. A játék fejleszti a gyerekek logikai és problémamegoldó készségét.

Raktáron
3 540 Ft

Vitorlát bonts, irány a tenger és csatára fel!

A Kalóz Viszály társasjáték 4 játékmódot kínál, módonként 20-20 feladattal, így ez a csata igen hosszúra húzódhat.

Ha a kalózok hajói és a hadihajók összetűzésbe kerülnek, annak általában nem lesz jó vége, bár mindig van esély a békére.

A tetrisz alakú elemeket különböző szempontok szerint kell elhelyezni a táblán.

Ha a békére törekszel, egyik ágyú sem fordulhat a másik hajóra, viszont, ha háború a cél, akkor az ágyúkat mindig a megfelelő irányba kell helyezned.

A 4 játékmód eldönti a feladat végkimenetelét.

Egy izgalmas, kalandokkal teli logikai játék vár rád, ha belecsöppensz a kalózok kiszámíthatatlan, titokzatos világába.

Raktáron
8 930 Ft

Használd a létrát és találd meg az aranyat!
Segítesz megtalálni az aranyat a törpének? Helyezd fel a 3 létrát a játéktáblára, hogy a törpe le és fel tudjon mozogni a barlangokban, hogy megtalálja a kincset. 

Raktáron
4 460 Ft

120 kihívást jelentő feladvány vár rád! Garantáltan teszteli majd az agyi áramköreidet!

Az összes játékelemet lekell, hogy helyezd a játékostáblára, hogy a pontok között utat tudj kialakítani. 

Raktáron
4 460 Ft

Fedezd fel a profi V-Cube versenykockák izgalmas világát! Az egyedülálló technológiának köszönhetően nagyon könnyedén és precízen forognak, ami élvezetes játékot és gyorsabb kirakást eredményez. A lekerekített forma jobban illeszkedik a kézbe, felületén pedig nem matrica, hanem speciális festék található, így garantált a hosszú élettartam. Dönts rekordot!