40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Blog

Így fejlesztik a gyermekeket a logikai játékok

Ali
2021.10.05 17:57
Így fejlesztik a gyermekeket a logikai játékok

A logikai játékok nem csak szórakoztatnak, hanem több szempontból is fejlesztő hatással vannak a gyermekek számára. Érdemes már egészen kiskortól gyakran elővenni, mert kiválóan felkészítik a kicsiket az iskolai oktatásra is.

Mire tanítanak a logikai játékok?

Idővel, leginkább az iskolai évektől a gyermek életében hangsúlyossá válik a logikus gondolkodás fejlesztése, azonban, ha már korábban játékos formában megtanulja, hogy hogyan hozzon logikus döntéseket, illetve megtapasztalhatja azt, hogy a választás képessége nem is annyira egyszerű, akkor megkönnyítjük neki az iskolai indulást.

Azzal, hogy a játékok révén tapasztalatot szerez az érvelés sajátosságaiban, vagy hogy megvédje a saját álláspontját, illetve megtanulja, hogy a logikát használva hozzon döntéseket, sok szempontból megkönnyíti majd az életét. Bár az intuitív döntéshozatal is sok szempontból a jó irányba visz, de a logikus gondolkodás és a helyzet felmérése, a legtöbb esetben szükséges még az intuícióra alapozott döntések esetében is. A logikai társasok erre mind segítenek felkészülni, érdemes már a legkisebbeket is fejleszteni a koruknak megfelelő játékokkal. 

A játékok sokfélék lehetnek, mindegyiknek megvan a saját előnye, mint például a korábban már szóba került szabadulószobás társasjátékoknak is, az izgalom, a stratégia és az ismeretlen, a logikai játékok alkalmazása is csupa jót tartogat számunkra. 

Ezeket a logikai játékokat érdemes választani

A legegyszerűbb logikai társasjátékok már egészen kiskortól használhatóak a gyerekek fejlesztésére. Az izgalmas szórakozás mellett kiemelten fejleszthető velük a gondolkodás képessége, így azt mondhatjuk, hogy ezek a játékok átvezetik a kicsiket a szórakozásból a tanulásba. Az, hogy vidámsággal és szabadsággal tanulh

 

atnak a kicsik, biztosítja számukra azt, hogy a jövőben is szívesen oldjanak meg egy-egy kihívást, és ne kényszerként éljék majd meg az előttük álló megmérettetést. A legkisebbektől a felnőttekig bátran Nyúlugró logikai játék Smart Games - Tarsasjatekrendeles.hu

ajánlhatjuk a Smart Games logikai játékait. Ezek az akár egyedül is játszható, - 40-60, egyre nehezedő feladványt tartalmazó - logikai játékok rendesen megmozgatják a játékosok agytekervényeit. 

A logikai játékok között a legismertebbek a legtöbb háztartásban megtalálhatóak, így a puzzle, a malom, a Marokkó vagy akár a sakk, de ezeknek a játékoknak a palettája az idővel egyre színesedik. A kínálatot érdemes időről időre visszatérve megnézni, például érdemes boltunk logikai játékokat tartalmazó oldalát is gyakran áttekinteni, mert mindig újabb és újabb kihívások és a legmodernebb társasok várhatnak a gyerekekre. Így a régi játékok új és modern változata, mint például a klasszikus Gigamic játékok is beszerezhetők nálunk. 

A Cortex Challenge IQ party már egy idősebb gyermekeknek szóló játék, de nem kis kihívást jelent. Játszva szórakoztat és fejleszt, a résztvevőknek egyaránt esélyt ad a győzelemre. Cortex challenge társasjáték - Társasjátékrendelés.hu

Nagyon népszerű, és szeretettel ajánljuk még a logikai társasok között a Exit és a Cluedo játékokat is, ahol fordulatos feladványok gondolkodtatnak minden résztvevőt. Aki nem találja meg áruházunk oldalain azt a logikai játékot, amit szeretne, bátorítjuk, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert a kínálatunk bővítése a felmerülő igények szerint is lehetséges. Termékeink választékát folyamatosan bővítjük, szeretnénk, ha a hozzánk látogatók az újonnan megjelenő játékokat is megtalálnák nálunk.

A logikai játékok nagy előnye, hogy megtanítanak az agytekervények helyes mozgatására, így a döntési helyzetekben is kiváló alapot fognak jelenteni. A gondolkodni tudás képessége mindenképpen előre viszi az életünket, ezért ezeket a társasokat mindenképpen érdemes gyakran elővenni.

Cortex Challenge - IQ Party társasjáték

Tegyél próbára magad! A Cortex Challenge - IQ Party társasjáték valódi fejtörő, ami a szórakozás mellett fejleszti az agyi kapacitásodat is. Mérkőzz meg barátaiddal 8 különböző módon, amelyek mindegyike egy-egy egyedi kihívást jelent. Élesítsd az eszed, az érzékeidet és a gyorsaságodat egyaránt!

Az IQ Party minden játékosa számára tartogat ideális feladványokat. Függetlenül attól, hogy a memóriád erősebb vagy éppen a megfigyelőkészséged, lesznek olyan kihívások, amik neked valók.

A tapintási érzékelés próbára tételétől kezdve a labirintusok megfejtésén keresztül egészen a párosítós játékokig minden benne van. Válaszd ki a hiányzó elemet, és légy te a leggyorsabb!

A doboz kompakt mérete, 13,5 x 13,5 cm, lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vihesd, így bárhol és bármikor kihívhatod barátaidat egy gyors IQ-partira.

Amit a Cortex Challenge - IQ Party társasjáték kínál:

 • Fejleszti a memóriát és a megfigyelési készségeket
 • Élesíti a logikai gondolkodást és a gyorsaságot
 • Változatos játékmódok széles skáláját kínálja
 • Ideális társasági játék minden korosztálynak

Nem kell tovább keresgélned! Ha egy igazán kihívást jelentő társasjátékot keresel, amely ötvözi a szórakozást és az agyi tornát, a Cortex Challenge - IQ Party a tökéletes választás. Rendeld meg most, és készülj fel az agytekervényeid igazi próbatételére!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
4 790 Ft

Everdell völgyének biztonságos határain túl, mélyen a titokzatos, ismeretlen tájakon vár rád a felfedezés.

Ez a kiegészítő három új dolgot kínál az alapjátékhoz:

 • Időjárás kártyák
 • Felfedezéskártyák
 • Hátasállatok

 

A játék önmagában nem játszható, szükség van hozzá Everdell  alapjátékra!

Ajánlott korosztály:
14 éves kortól
Rendelhető
21 110 Ft

Építsetek piramist 15 sötét és 15 világos fagolyóból! A golyókat felváltva tesszük a táblára, piramist alkotva. Aki egyszínű golyókból négyzetet alkot, visszaveheti egy saját fagolyóját. Az nyer, aki a legtöbb golyót kapja vissza, hiszen ezáltal az utolsó fagolyója végül a piramis csúcsára kerül! A sok nemzetközi díjat elnyerő Pylos rövid szabálya, különböző játékváltozatokat is kínál gyerekek és profik számára.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
7 190 Ft

Bűnügyi krónikák társasjáték

Kedves Játékos! London, napjainkban. Gondterhelten lépsz ki a főnök irodájából az őrsön. Egy holttestet találtak a Hyde Parkban, és a kapitány neked adta az ügyet. Nem ez lesz az első nyomozásod, valahogy mégis rossz előérzeted támad az üggyel kapcsolatban... Lerázod magadról a baljós hangulatot, beszállsz a kocsiba, és elindulsz a tett helyszínére. Muszáj ezt az ügyet (is) megoldanod!

A Bűnügyi krónikák egy valóságközeli élményt adó játék, amelyben együtt kell bűnügyeket kinyomoznotok. A játékban használt Scan&Play technológia ötvözi a digitális és asztali társasjátékokat, ennek köszönhetően a dobozban található játékelemekkel számtalan nyomozás történetét élhetitek át.

Miért válaszd a Bűnügyi krónikák játékot?

 • Tapasztald meg a nyomozás izgalmát a saját nappalid kényelméből.
 • Élvezd a digitális és asztali játékok egyedülálló kombinációját a Scan&Play technológiának köszönhetően.
 • Mélyedj el a fordulatos történetekben, és oldj meg rejtélyeket barátaiddal vagy családoddal.

Ne hagyj ki egy lélegzetelállító kalandot sem! A Bűnügyi krónikák társasjáték tökéletes választás azok számára, akik szeretik a kihívásokat és az izgalmas nyomozások világát. Vedd meg most, és legyél Te London legkiválóbb nyomozója!

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
11 510 Ft

Az aranyváros felkutatására indított expedíció teljes kudarc: régóta keresitek Eldorádó városát az erdő mélyén, de eddig semmit nem találtatok.

Vesztes seregként indultatok haza repülőtökkel, és már magasan a fák felett jártok, mikor valami a gépnek csapódik. Kényszerleszállásra nincs lehetőség... Felcsatoljátok az ejtőernyőket és ugranotok kell! Most egyedül vagytok az őserdő egy feltérképezetlen szegletén. Megfáradva, éhesen, és minden bokorból veszély leselkedik rátok. Kapkodva menekültetek, így csak pár holmit vettetek magatokhoz - most csak ezekre számíthattok. Talán ez a vég...vagy az utolsó esély, hogy megéljétek Eldorádó legendáját! Vajon túlélitek az Amazonas veszedelmeit, és meg tudjátok találni Eldorádó elveszett városát?

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
3 450 Ft

Ha egy igazán jó kihívásra vágysz, akkor az IQ Digits a megfelelő választás!
Az összes kirakódarabot helyezd le a táblára, majd ellenőrizd, hogy a számok összege megfelelő-e.
120 feladvány vár rád, az igazán egyszerűtől az összetettig.

Ajánlott korosztály:
7 éves kortól
Raktáron
4 920 Ft

A Pylos többszörös nemzetközi díjnyertes, ötletes társasjáték, igényes fa kivitelben, asztali és utazó változatban is.
Építsünk golyókból piramist! Ketten játszhatják, 15-15 golyóval. Az egyiké a sötét golyó, a másiké a világos. A 30 db golyót felváltva kell felhelyezni a táblára a szabályok szerint, előbb az üres lyukakba, majd a már fenn levő golyókra, piramist alkotva. A játék nyertese az, akinek golyója kerül a piramis tetejére.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
11 510 Ft
24

Tudsz-e kockát építeni a 6 színes, gömb alakú puzzle-darabkákból? Ez a csodás Cube Puzzler Pro egyszemélyes játék, ami a gyerekek és felnőttek készségeinek fejlesztésére törekszik, beleértve a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet, a finommotorikát és a problémamegoldó készségeket is!

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
5 750 Ft 
4 379 Ft
Kezdete: 2024.02.22 Vége: 2024.03.14

A feladat egyszerű, forgasd az oldalakat, majd próbáld megoldani a feladatot. Tekergesd addig a kockát, ameddig minden oldalon egy-egy színű nem lesz!
Neked sikerülne?

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
3 630 Ft

Tedd próbára a parkolási képességeidet a ParkoLogikával!
A ParkoLogika egy egyedi következtetős játék, amelyben minden autónak meg kell találni a parkolóját. A feladványokban segítséget kaphatsz az autók irányáról vagy elhelyezkedéséről, de a végső megoldást ki kell következtetned. A szabálytalan parkolás tilos! Keresztbe parkoló vagy az úton parkoló autók sofőrjei nem kapják meg a továbbhaladásra az engedélyt.

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
5 750 Ft

A Happy Cube egy 2D-s puzzle, amelyből egy tökéletes 3D kocka rakható össze, ha ügyesek vagytok! Egy csomag 6 elemet tartalmaz, ami 30 fokon mosható, ha esetleg valami rálöttyinne!
4 nehézségi szinten, szintenként 6 különböző színben érhető el.

Ha meg van a többi Happy Cube is, akkor összevonhatod őket, és nagyobb alakzatokat hozhatsz létre!

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
4 920 Ft

A Digit logikai készségfejlesztő játék nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. A játékkártyákon található ábrákat kell kirakni a pálcikákból. A feladat nem is olyan könnyű, mert a kiinduló ábrából egyszerre csak egy pálcika helyezhető át. A játék rendkívül jól fejleszti a logikai és forma felismerő készséget, emellett pedig komoly kombinációs készséget igényel.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
4 340 Ft

Figyelem! A játékot csak 1x játszhatjátok, mert a játék részeit összehajtjátok, kivágjátok, rájuk írtok!

Egy gyilkosság, nyolc gyanúsított.

Szerencsére ezen a vonaton utazik a zseniális detektív Achilles Pussot is, aki könnyen megoldaná az ügyet... csakhogy ő nyomtalanul eltűnt. Miután megtaláljátok a jegyzeteit, már tudjátok, hogy nektek kell lelepleznetek a gyilkost, mielőtt a vonat megérkezik Konstantinápolyba.

Szabaduló-szoba játék otthonra, amellyel felejthetetlen játékélményben lesz részetek! Profiknak ajánlott!


Nehézségi szint: Profi

 • Felejthetetlen egyszeri játékélmény.
 • Oldjatok meg együtt minden feladványt, amilyen gyorsan csak lehet!
 • Nektek sikerül megfejteni a gyilkosságot?
Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
6 210 Ft

Üdvözlünk az Everdell mesevilágában!

Tekintsd meg az Everdell - Az örökfa árnyékában társasjátékunkat, amely egy lenyűgöző és igényes kinézetű játék, ami a 3D-s táblával, kártyákkal, és egyéb kiegészítőkkel garantálja, hogy teljesen belemerülj az erdőlakó állatok varázslatos közösségének világába.

Bújj az állatok vezetőinek bőrébe, fedezd fel és hódítsd meg az erdő új területeit! A játék célja nem csak a felfedezés és hódítás, de stratégiai gondolkodás és tervezgetés is, ami igazán izgalmassá teszi minden egyes parti lebonyolítását.

Kiemelt jellemzők:

 • Lenyűgöző grafika és 3D-s tábla
 • Bonyolult stratégiai játék, ami kihívást jelent minden résztvevőnek
 • A világhírű Golden Geek Awards-on kétszer is jelölték 2018-ban: Az Év Játéka és Legjobb grafika/prezentáció kategóriákban
 • Ajánlott 14 éves kortól, így a család idősebb tagjai is élvezhetik

Ne hagyjátok ki az alkalmat, hogy részt vegyetek egy varázslatos kalandban, ahol minden részlet gondosan kidolgozott, hogy az Everdell - Az örökfa árnyékában társasjáték minden egyes alkalommal új és izgalmas élményt nyújtson számotokra!

Vedd meg most, és lépj be Te is egy olyan mesevilágba, ahol az erdőlakó közösségek közötti együttműködés és versengés nem csak izgalmas, de tanulságos is lehet. A csodásan illusztrált kártyák és a szemet gyönyörködtető tábla garantálja, hogy a játék minden egyes alkalommal felejthetetlen élményt nyújt a résztvevők számára.

Rakd kosárba az Everdell - Az örökfa árnyékában társasjátékot még ma, és engedd, hogy a kaland kezdődjön!

Ajánlott korosztály:
14 éves kortól
Raktáron
23 990 Ft
18

A SmartGames Pingvincsúszda egy díjnyertes, teljesen egyedi játék, amely az ókori görög pentominón alapul! A kirakós játékban a játékosok a helyükre illeszkedő, elmozduló jégtömböket úgy rendezik el, hogy mindannyian elférjenek a játéktáblán, miközben ügyelnek arra, hogy az öt pingvin a megfelelő helyre kerüljön a mellékelt kihívásfüzetben látható módon.

A Pingvincsúszda a kezdőknek szánt egyszerű kihívásoktól a tapasztalt játékosokat próbára tevő összetett rejtvényekig szórakoztató módon fejleszti a logikus gondolkodási készséget és a térbeli gondolkodási képességeket. 80 kihívás, többféle nehézségi szinttel. 6 éves kortól-felnőtt korig.

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
8 210 Ft 
6 732 Ft
Kezdete: 2024.02.22 Vége: 2024.03.14

A kis túlélő, Harry Potter a varázsvilág egyetlen reménye Voldemort Nagyúrral szemben, ám még ő sem szállhat szembe egyedül minden idők leghatalmasabb sötét varázslójával. Segítsd Harrynek összegyűjteni roxforti csapatát Reiner Knizia új társasjátékában, ahol a jó memória mellett bölcs döntésekre is szükség lesz! Szettgyűjtés Harry Potter varázslatos világában, aranyos illusztrációkkal és pörgős játékmenettel.

Ajánlott korosztály:
5 éves kortól
Raktáron
5 830 Ft

5 db pókerkocka (6 oldalán a 9, 10, J, Q, K, A számokkal és jelekkel)

Műanyag átlátszó tokban!

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
1 380 Ft

120 kihívást jelentő feladvány vár rád! Garantáltan teszteli majd az agyi áramköreidet!

Az összes játékelemet lekell, hogy helyezd a játékostáblára, hogy a pontok között utat tudj kialakítani. 

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
4 100 Ft

A 2011-es Év Játéka győztes Qwirkle egy igazán absztrakt taktikai, logikai játék, a játékszabály elsajátításához elég 10 perc. Szabályai egyszerűek, a játékban megbújó lehetőségek végtelenek, azonban igazán mesterré válni sok-sok szórakoztató játékórát jelent! Remek játék az egész családnak, de próbáld ki barátaid körében is!

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
10 680 Ft

A játékosok célja foltvarrással elkészíteni a legpuhább és legszebb cicatartókat. A fordulók könnyedek, csupán válassz egy neked szimpatikus foltlapkát, és vardd fel azokat a saját takaródra. Teljesítsd a dizájncélokat, díszítsd a takaródat egyedi gombokkal, és csalogass minél több cicát a takaródra.

Ajánlott korosztály:
14 éves kortól
Raktáron
13 430 Ft

A Drakula kastélya egy szabadulószoba, ami elfér a zsebedben! Kártyák segítségével kapjátok meg azt az élményt, amit egy szabadulószobában is átélhettek. Drakula kastélyában rekedtetek, és csak a feladványok megoldásával juthattok ki onnan. Dolgozzatok össze, mindenkire szükség lesz!

A játék akár egyedül is játszható. 

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
3 450 Ft

Ha a cél az, hogy a játék végére a lehető legkevesebb kocka maradjon a játékban, hamar rájössz, hogy ezt kétféleképpen érheted el: az egyik, hogy stratégiailag kell megválasztanod, hol és hogyan helyezed el a kockáidat a játéktáblán; a másik pedig, hogy stratégiailag kell megválasztanod, hol és hogyan helyezed el a kockáidat, hogy a lehető legjobban megnehezítsd az ellenfeled dolgát anélkül, hogy magadat belekeveredj.
A Polyssimo Challenge - Logikai társasjáték egy szuper szórakoztató problémamegoldó játék, amely rengeteg oldalirányú gondolkodást és kreatív alakzatmanipulációt biztosít a játékban. Az eredeti bestseller játék, a Polyssimo mintájára készült, amelyben a játékosoknak úgy kell kitölteniük a játéktáblát, hogy közben nem maradnak üres helyek.

Ajánlott korosztály:
7 éves kortól
Rendelhető
11 190 Ft

Vésike - Személyiségfejlesztő logikai játék, diszlexia prevenciós és terápiás eszköz

A Vésike olyan eszköz, amellyel gyermekeiknek könnyen, játékosan nyújthatnak segítséget ahhoz, hogy belépjenek a betűk varázslatos világába. Nem csak a diszlexiás gyermekek számára készült, hanem minden gyermek további fejlődését hivatott meggyorsítani. Játék közben fejleszti a gyermek személyiségének részképességeit, alkotó gondolkodását és logikáját. A gyermek mindkét agyféltekéjét aktivizálja, felgyorsítja az írás-, olvasáskészség fejlődését kora gyermekkorban. Az iskolás kor előtt fejleszti a kreativitást, a logikus gondolkodást, megalapozza a tanuláshoz szükséges képességeket az anyanyelv oktatásban. Kiváló eszköz a szülőnek és a pedagógusnak a segítséget igénylő gyermekek olvasástanulásának megalapozásához.

Ajánlott korosztály:
4 éves kortól
Rendelhető
6 990 Ft

Kezdődjék a legskótabb csetepaté! Ha pár méterrel arrébb rugdosnánk a határköveket, akkor megnövelhetnénk területünket. Kifejezetten jó ötletnek tűnik elsőre, de kár, hogy a szomszéd klán is pont ezt találta ki… Hát mit képzelnek ezek?! Vesd bele magad egy kaotikus pofonparádéba, de ne aggódj, az egész klán támogatását élvezed. Mutasd meg a fránya szomszédoknak, hogy nem eszik olyan forrón a kását! Irányítsd a legbelevalóbb legényeket, és védjük meg együtt a falunk dicsőségét! A Schotten Totten egy örökzöld taktikai kártyajáték, amely gyönyörű grafikájával, gyors és izgalmas játékmenetével parádés szórakozást biztosít. Védd meg a területeid, küzdj meg a szomszédoddal és győzeledelmeskedj!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
4 560 Ft

Készen állsz egy remek taktikai játékra? A Miaubirintus egy rendkívül szórakoztató játék, mely az ifjú kiscicákat és a felnőtt macskákat is magával fogja ragadni! Melyik kóbor macska ne választana egy meleg, szeretetteljes otthont a sikátorok szürkesége helyett? A sötét utcákon sok eltévedt kiscica bolyong. A hazavezető utat nehéz megtalálniuk, hisz mind annyira hasonlóak. Rakj rendet a városi labirintus kavalkádjában! Helyezd át az eresz-darabokat, vagy forgasd el őket, hogy akadálymentes utat alakíthass ki a kiscicák és szerető gazdáik között! De jól vigyázz mit lépsz, mert egy rossz döntés, és ellenfeled könnyen megelőzhet! Segíts a cicáknak, hogy hajnalra kényelmesen dorombolhassanak!

A doboz mérete: 94x94x29 mm

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
3 880 Ft

Ez a logikai játék csak még jobban megszeretteti veled a kutyákat. Azt fontos tudni, hogy a feladványkártyák egyre nehezebbek lesznek!

Ajánlott korosztály:
7 éves kortól
Raktáron
4 370 Ft

A Tangoes Junior egy szórakoztató és kreatív játék három nehézségi szinttel, amely támogatja a gyermek fejlődését. A Tangoes JR - Smart Games egy megfigyelő és gondolkodtató játék, ami 4 éves kortól elérhető gyermekek számára. 

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
9 200 Ft 
10 037 Ft
Kezdete: 2024.02.22 Vége: 2024.03.14
16

A játék a puzzle és az árnyékok csodálatos világát ötvözi 40 logikai feladványon keresztül. A feladványok 4 nehézségi szintre vannak osztályozva.

A legenda szerint a dzsungel szívében hatalmas templomok állnak, melyeket az őseink építettek mágikus kincseik védelmére. Ezek a templomok a megfelelő árnyékok felfedésével nyithatók ki. A te feladatod megépíteni a megfelelő formát, ami a kívánt árnyékot veti majd!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
8 630 Ft 
7 249 Ft
Kezdete: 2024.02.22 Vége: 2024.03.16

Az Unlock! szabadulószoba társasjáték sorozat 2021 júliusában megjelent darabja most a Star Wars világába repít titeket, hogy részt vehessetek az intergalaktikus csatában, legyen szó akár járőrözésről a Hoth bolygón, vagy Jabba csempészeként szabadulásról a birodalom fogságból. De még a birodalom kémjei is lehettek Jedha egy városában.

A szabadulószoba olyan hely, ahonnan ki kell jutnod kevesebb, mint 60 perc alatt. Az Unlock! elhozza neked ezt az élményt az otthonodba, az asztalra!

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Rendelhető
11 990 Ft

A Tantrix egy látványos, izgalmas logikai játék hatszögletű lapkákkal, és színes vonalakkal, amely kiválóan alkalmas különböző érdekes minták létrehozására is. "A világ legcsavarosabb stratégiai játéka."

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
7 550 Ft

Találd ki, hogy hol alszik Dodo, a kismedve. Ha sikerül a megfelelő kérdéseket feltenni, és minél több lapot kizárni a játékból, könnyebb megtalálni a macit.

Ajánlott korosztály:
4 éves kortól
Raktáron
3 450 Ft
Ez a kis kocka tele van szórakozással. Távolítsd el a 8 színes puzzle-darabot, és próbáld visszahelyezni őket. A fejtörő akkor kezdődik, amikor eltávolítottuk az összes színes elemet és megpróbáljuk visszahelyezni őket a csonka kockába. A kocka számtalan módon összeállítható, de azt az egyet kell megtalálnunk, amit az aktuális kihívás megkövetel. Ehhez segítségünkre lesz egy 48 kihívást tartalmazó füzet. Az egyedül játszható Plug & Play Puzzler fejleszti a térlátást, a koncentrációt és a pro...
Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
3 530 Ft

Megérkezett a Képregényes Kalandok sorozat legújabb tagja a Mystery: Szuperhősrejtély társasjáték!

Chicago zűrzavaros utcáin nem lehetetlen szuperhőssé válni!

A bajnokok légiója szuperhőscsapat, nagy pácban van, a bűnözők egyre csak szaporodnak, és egyre nehezebb őket megállítani!

Új tagokat toboroznak csapatukba! Vajon Te képes leszel szuperhőssé válni?

Különböző próbatételek elé állítanak, ha sikerül ezeket teljesítened, akkor igazi bűnüldöző lehetsz!

Ebben a nagyszerű interaktív képregényben, az egyes részek többféleképpen is megoldhatóak, ezáltal, többször is végigjátszható, és mindig újabb izgalmakat tartogat!

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Rendelhető
4 790 Ft

A Happy Cube egy 2D-s puzzle, amelyből egy tökéletes 3D kocka rakható össze, ha ügyesek vagytok! Egy csomag 6 elemet tartalmaz, ami 30 fokon mosható, ha esetleg valami rálöttyinne!
4 nehézségi szinten, szintenként 6 különböző színben érhető el.

Ha meg van a többi Happy Cube is, akkor összevonhatod őket, és nagyobb alakzatokat hozhatsz létre!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
4 920 Ft
15

Újabb bűnöző van szökésben, de Sherlock Holmes a nyomában van! Természetesen rács mögé is fogja juttatni, méghozzá hamar... Hacsak le nem győzitek őt a saját játékában! Nem Holmes az egyetlen kompetens koponya Londonban, és ezt csak idő kérdése, míg valaki felismeri. Társaitok segítségével gyűjtsetek bizonyítékokat, kövessétek a nyomokat, és használjátok dedukciós képességetek, hogy még a nagy Sherlock Holmes előtt megoldjátok az ügyet!

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
7 080 Ft 
6 040 Ft
Kezdete: 2024.02.22 Vége: 2024.03.16
16

A Mindo: Robotok társasjáték egy szuper egyszemélyes, fejlesztő játék, melynek segítségével megmozgathatod az agytekervényeidet.

Te is olyan okos vagy, mint Robbie, a robot? Ez a változat kihívás elé állít, hogy kiderítsd! Találd meg a tökéletes pozíciót, hogy a 9 lapka mindegyike beférjen a rácsba.

Ajánlott korosztály:
5 éves kortól
Raktáron
3 160 Ft 
2 654 Ft
Kezdete: 2024.02.22 Vége: 2024.03.16

Vezesd ki az űrhajódat az aszteroidamezőről!

Megtalálod a kivezető utat az aszteroidamezőről? Minden repülési tudásodra és ügyességedre szükséged lesz, hogy elkerüld a bolygókat. Az Űrkaland egy galaktikus csúszkás készségfejlesztő játék 60 küldetéssel, amelyben tökéletesre fejlesztheted a repülési tudásodat a kezdő feladványoktól az igazi szakértői feladatokig.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
5 750 Ft

Ne hagyjátok, hogy a nyuszik éhezzenek, gyűjtsetek nekik zöldségeket!

A Nyúlpiknik társasjáték egy végtelenül bájos memóriajáték az egész család számára.

Emlékeztetek hova ültettétek a zöldségeket? Ugráljatok a nyuszikkal, nézzetek be a levelek alá és gyűjtsétek össze minél hamarabb a 4 különböző elemózsiát.

Ajánlott korosztály:
4 éves kortól
Raktáron
8 210 Ft

Postaládátokban egy névtelen boríték vár, benne ingyen jegyekkel a híres mágus, Lance Oldman teltházas bűvészműsorára, amire ma este kerül sor New Yorkban.

Alig várjátok, hogy induljatok, az este gondtalan szórakozást ígér… ám ha varázslatról van szó, jobb mindenre felkészülni. Miután elfoglaltátok a helyeteket a közönség soraiban, kezdetét veszi az előadás. Miközben azt próbáljátok kitalálni, mi a nyitja egyik-másik trükknek, az események váratlan fordulatot vesznek... Vajon sikerül lelepleznetek a mágus trükkjeit, és előadnotok hihetetlen dolgokat?

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
3 450 Ft
16

Ebben a kezdő szintű logikai játékban golyókat kell eljuttatnod a megfelelő helyre, a megfelelő módon.

 

A játék célja: Helyezd el az "add to challenge" címszó alatt felsorolt falakat a pályán úgy, hogy a golyók a startpozícióból pontosan a célba guruljanak.

 

A játék menete: Hajtsd ki a játéktábla lábát, és a lejtős táblát tedd egy vízszintes felületre (fontos, hogy a meredekség megfelelő legyen).

Válassz egy feladványkártyát, és csúsztasd be a tábla alján található résbe a jobb oldalán lévő nyíláson keresztül.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
8 500 Ft 
7 140 Ft
Kezdete: 2024.02.22 Vége: 2024.03.16

A Burgle Bros egy kooperatív társasjáték, ahol a játékosok egy betörő csapat egy-egy tagját irányítják és megkísérelnek kirabolni egy erősen védett irodaházat anélkül, hogy bárkit is elkapnának. Végül pedig el kell menekülniük az épület tetején várakozó helikopterrel miután, a három szintes épület minden szintjén feltörték és kifosztották a széfeket...

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
9 720 Ft

Sherlock Holmes-t Morcar grófja felbérli, hogy kísérje őt a London és Liverpool közötti vonatútján. A detektív kérlelhetetlen logikája azonban hamarosan próbára kerül: lopott gyémántok, rejtélyes haláleset és egy hercegnő elrablása. Szerencsére elkíséri őt hűséges segítője, Doktor Watson. De életre szóló ellensége, Moriarty is részt vesz az utazáson... Ebben a Sherlock & Moriarty - Társak kombinált képregényben mindhárom szereplő bőrébe belebújhatsz, a te döntéseid irányitják a történetet. Hallgass ki gyanúsítottakat, fedezz fel új nyomokat és oldd meg a bűntényeket! Ajánljuk 10 éves kortól, 1 fő részére.

Ajánlott korosztály:
14 éves kortól
Rendelhető
5 790 Ft

Használd a létrát és találd meg az aranyat!
Segítesz megtalálni az aranyat a törpének? Helyezd fel a 3 létrát a játéktáblára, hogy a törpe le és fel tudjon mozogni a barlangokban, hogy megtalálja a kincset. 

Ajánlott korosztály:
6 éves kortól
Raktáron
4 100 Ft

JAIPUR - 2 személyes, magyar nyelvű társasjáték, új kiadás!
Reményeid szerint gazdagabb leszel minden hét (kör) végén ellenfelednél, így beválthatod álmod, hogy a Maharadzsa személyes kereskedője legyél. Ehhez gyűjts be és válts át árukat (kártyákat) a piacon, majd add el rúpiáért (a jelölők hátoldala). Ha igazán jól üzletelsz (3 vagy több kártyával), díjat kapsz (bónusz jelölő). Több áru piaci eladásához nyújtanak segítséget a tevék. Minden kör végén a gazdagabb kereskedő megkap 1 Kiválósági Pecsétet. Az első játékos, aki 2 ilyen Pecsétet szerez, megnyeri a játékot.

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
7 670 Ft

Megérkezett a díjnyertes Azul folytatása! Az Azul: Sintra üvegcsodái társasjátékban I. Mánuel király most a sintrai királyi palotát kívánja tökéletesíttetni. Összegyűltek hát Portugália leghíresebb üvegmívesei, hogy alkotásaikkal megpróbálják elkápráztatni a királyt. Te is egy ilyen művész vagy, aki tudja, hogy ilyen lehetőség csak egyszer adódik az életben. De vajon megvan benned a kellő tudás ahhoz, hogy alkotásoddal lenyűgözd a királyt?

A feladatod, hogy beszerezd az üvegtáblákat a különböző manufaktúrákból, hogy beépítsd azokat pompás alkotásodba! Közben arra is figyelned kell, hogy ne pazarold el feleslegesen a drága alapanyagokat, mert a végső elszámolásnál ez is okozhatja a vesztedet!  Légy hát megfontolt, hogy a te üvegkompozíciód ragyoghasson Sintra palotájában!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
17 270 Ft

Szeretitek a szabadulószobákat? Kipróbálnátok otthon is?

Ha igen, akkor most három izgalmas kaland vár rátok!

"Az elátkozott ház", "A Nautilus csapdái" és "Tonipal kincse"!

Próbáljátok ki külön-külön a "szobákat"

Most a bevezető pálya segítségével akár meg is ismerhetitek a játékot szabálykönyv nélkül!

A szabadulószoba olyan hely, ahonnan ki kell jutnod kevesebb, mint 60 perc alatt. Az Unlock! elhozza neked ezt az élményt az otthonodba, az asztalra!

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Rendelhető
9 590 Ft

Három szabadulószobás kaland – jussatok ki az őrült tudós rejtekhelyéről, egy vadnyugati vonatról és Óz birodalmából! Az Unlock! Szabadulós kalandok különleges, a szabadulószobák ihlette társasjáték, amelyben három önálló kaland található. A játékosoknak együtt kell megoldaniuk a különböző feladatokat, hogy tovább haladhassanak a történetben. Segítségükre van egy ingyenes telefonos alkalmazás, amelybe kódokat üthetnek be, tippeket ad, illetve méri a rendelkezésre álló időt.

A három forgatókönyv...

"A Noside Story"
"Tombstone Expressz"
"Óz kalandorai"

Vigyázzatok, csak 60 percetek van!

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
9 590 Ft
29

A Vad kozmosz egy olyan taktikai kártyajáték, ahol próbáljátok a lehető leghasznosabban kombinálni a kártyáitokat. Minden egyes alkalommal, amikor hozzáadtok egy újabb tagot a csapatotokhoz krediteket nyertek és felkészültök a következő kombótokra.
Ez a játék magában hordozza minden izgalmát a kombó alapú kártyajátékoknak, rövid és könnyed szabályokkal.

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
9 720 Ft 
6 888 Ft
Kezdete: 2024.02.22 Vége: 2024.03.15

Ebben a tetrisz elemeket használó, gyors és pörgős játékban különböző formákat kell megépítened, hogy újabb elemekhez és pontokhoz juss.

A Project L egy egyszerű szabályokkal rendelkező, de annál több lehetőséget nyújtó, komolyan gondolkodtató társasjáték.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Rendelhető
11 510 Ft

Ez a logikai játék csak még jobban megszeretteti veled a macskákat. Azt fontos tudni, hogy a feladványkártyák egyre nehezebbek lesznek!

Ajánlott korosztály:
7 éves kortól
Raktáron
4 370 Ft

Figyelem! A játékot csak 1x játszhatjátok, mert a játék részeit összehajtjátok, kivágjátok, rájuk írtok!

A legénység tagjaiként egy Barbadosra tartó utasszállító fedélzetén utaztok, majd hirtelen óriási viharba kerültök. A repülő gépházába esővíz kerül és ez a különböző eszközök meghibásodásához vezet.

Vajon meg tudjátok javítani a repülőt, hogy tovább menjetek?!

Nehézségi szint: Kezdő

Ajánlott korosztály:
10 éves kortól
Raktáron
6 210 Ft

Mi sem szemlélteti jobban a természet szépségét, mint egy Arborétum vibráló színkavalkádja. Az Arboretum kártyajátékban a látogatók számára tervezhettek színpompás rügyekkel és levelekkel szegélyezett sétaútvonalakat. Az élénk cseresznyevirág, az illatos som és a tekintélyes tölgy mind-mind helyet kapnak ezen a békés helyen. Ám a harmonikus légkör mögött igazi versengésre ösztönző játék rejtőzik. El kell döntenetek, mely kártyáitokat helyezitek le arborétumotokba, és hogy melyeket tartjátok meg a kezetekben, mivel csak a legtapasztaltabb arborétumvezető nyerheti el a természet legnagyobb rajongója címet.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
6 160 Ft

Hozd létre a legjobb robotokat, és közben fejleszd vele a képességeidet. 

A robotoknak legyen teste, feje és legyen lába. A kirakó darabokat ne emeld fel és helyezd át máshova, CSAK tologatással mozgasd. Mindegyik feladványnak van megoldása. 

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
5 750 Ft

Ha játszottatok - vagy játszottál - már valamelyik Szabadulópaklival, akkor nem kell bemutatni, hogy mennyire praktikus és mégis mennyire jó!

Most elkalauzolunk Titeket az ősi egyiptomi síremlékek világába! Éppen kezdődne a tárlatvezetés, amikor valahogyan egy titkos szoba belsejében találjátok magatokat, a piramis belsejében!

Találjátok meg a kijáratot, oldjátok meg a rejtélyes feladatokat; azonban vigyázzatok a veszélyes csapdákra.

Vajon sikerülni fog megfejteni a bődületesen nehéz hieroglifákat, mielőtt a múmia utolérne titeket?!

Ajánlott korosztály:
12 éves kortól
Raktáron
3 450 Ft
16

Ebben a 40 feladványt tartalmazó logikai játékban az a célunk, hogy megtaláljuk az 5 puzzle elem helyét a feladványlapokon úgy, hogy minden színt azonos színnel takarunk le.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Raktáron
7 280 Ft 
6 115 Ft
Kezdete: 2024.02.22 Vége: 2024.03.16

Az Alma Csavar társasjáték egy kreatív 3D logikai játék már egészen kis gyermekek számára!

60 nehezedő feladvány teszi lehetővé a rugalmas gondolkodás fejlesztését.

Ki ne szeretné a finom édes almát? Naná, hogy a kukacok igen!

Három éhes kukac próbál bejutni a lédús alma belsejébe, vajon elférnek majd mind a hárman?

Csavard, forgasd a szeleteket és juttasd be a kis éhenkórászokat, hogy végre ők is jól lakhassanak!

Ajánlott korosztály:
5 éves kortól
Raktáron
5 750 Ft