Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
990 Ft - 22 990 Ft
Ajánlott korosztály (éves)
2 éves - 120 éves
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 100 játékos részére
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Várható játékidő (perc)
5 perc - 120 perc
Összetettség, nehézségi fok
Játékidő (perc)
5 perc - 180 perc

Logikai és taktikai társasjátékok

Logikai társasjátékokat keresel? Ha próbára szeretnéd tenni magad, akkor ebben a kategóriában bőven találhatsz erre lehetőséget. Felnőtteknek és gyerekeknek is tudnak szórakoztató kihívást nyújtani ezek a fejtörők. Széles választékunkból válogatva, könnyen le tudod adni rendelésedet, ha logikai társasra vágysz!


359termék180
359termék180

Rengeteg logikai társasjátékot találhatsz webáruházunkban.

Hallottál már lézer sakkozásról? A Laser Chess egy kétszemélyes társas, amely újragondolja a klasszikus sakk szabályait. Könnyen megtanulható, de annál látványosabb: üsd ki az ellenség királyát egy lézersugárral!

A Cortex Challenge IQ party társasjáték remek kihívásokat tartogat az egész társaság számára, a változatos feladatoknak hála pedig mindenkinek van esélye a sikerélményre. Kinek vág majd jobban az esze?

Az Exit játékkal gyakorlatilag kialakíthattok egy szabaduló szobát otthonra. Egyszeri, felejthetetlen élmény társaságoknak. Ki fogtok tudni jutni az elhagyott kunyhóból?

Kipróbáltátok már a Gravity Maze logikai játékot? Egyre nehezebb feladatokkal kell megbirkóznotok ebben a golyóvezető játékban, ahol a logikus gondolkodás mellett a vizuális érzékelés is számít.

A Cluedo társasjáték egy rejtély megoldásáról szól, ahol minden játékos egy detektív szerepét játszhatja el: gyilkosság történt, és ki kell deríteni, hogy ki, milyen fegyverrel, és hol követte el a bűncselekményt. A rejtélyt csak megfelelő dedukciós képességekkel lehet megoldani, zárd ki a lényegtelen információkat, és tapints rá a lényegre!

Oldalunkon találhatsz logikai játékokat gyerekeknek is. A Noé Bárkája például minden korosztálynak tud kihívást nyújtani különböző nehézségi szintekkel. Elgondolkodtató társas, amit egy mágneses pályán játszhattok!

Az Abalone társasjáték két egymást követő évben is nyert díjat. Perceken belül meg lehet tanulni a szabályokat, de mégis sok taktikázást igényel a győzelem. Az nyer, aki előbb tudja kilökni az ellenség golyóit a játékmezőről!

Ráadásul tudtad, hogy Angry Birds logikai társasjáték is van?