40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Blog

2 személyes társasjátékok

Ali
2021.09.03 18:51
2 személyes társasjátékok

A legjobb 2 személyes társasjátékok a páros időtöltéshez

Jó alternatíva lehet a 2 személyes társasjáték ahhoz, hogy ne csak a Valentin-nap környékén színesítsük a párunkkal töltött időt. Ajándéknak is kiváló, de a csendes hétköznapokban is beújíthatunk egy-egy érdekes, addig ki nem próbált társasjátékkal.

A különböző tematikájú társasok különböző hangulatot teremtenek, de egyben megegyeznek: színes szórakozást nyújthatnak a résztvevőknek.

A közösen eltöltött idő hozzájárul társunk jobb megismeréséhez, amire bizony jó időt hagyni, akár friss, akár régi ismerettségről van szó. Az, hogy milyen típusú játékot választunk, rajtunk múlik, de nem árt tippeket és ajánlásokat keresni a még ismeretlen társasokkal kapcsolatban, mely segítségével könnyebben megtalálhatjuk a hozzánk leginkább közelálló kihívást.

Aki a stratégiai vagy taktikai játékokat szereti, annek például kiváló választás lehet a Kingdomino társasjáték, melyről már egy korábbi bejegyzésünkben is írtunk. Ahogy azt cikkünkben is érzékeltetni szerettük volna, a játék nem véletlenül nyerte el 2017-ben az év társasjátéka díjat.

A 2 személyes társasjáték csak két fővel játszható?

Melyik a legjobb társas? És biztos, hogy ha ketten játsszuk, akkor az hasonlóan jó, mintha több személy is a játék részese lenne? - Ezek teljesen jogos kérdések és felvetések! Segítség, ha utána olvasunk a játékoknak a beszerzés előtt. Korábbi blogbejegyzéseinkben már találhat az érdeklődő olyan írásokat, amelyek a legjobb társasokról szólnak, de blogunkat folyamatosan frissítjük, így a legújabb izgalmas játékokról is szót ejtünk majd - érdemes bennünket figyelni.

További öt - toplistákon szereplő - társas, amit mindenképpen érdemes kipróbálni

A legtöbb két főre szóló, társasjátékot ajánló listán szerepel a 7 csoda párbaj, ami a stratégiai játékok szerelmeseinek szól, ugyanis a menete alatt izgalomból és taktikából nincs hiány. A győzelemhez a pontok megszerzésén túl katonai és tudományos ismeretekre is szükség van. Azt, hogy érdemes ezt a játékot kipróbálni, mi sem bizonyít jobban, mint a játékkal kapcsolatos vásárlói vélemények, amelyek az oldalunkon megtekinthetők.

Az Unlock nagyon izgalmas, főleg annak, aki szereti a szabadulószobákat. Nem kérdés, a modern kor vívmánya, ugyanis a párban közösen megoldandó 3 önálló feladványhoz egy ingyenesen letölthető telefonos applikáció is az ember segítségére lesz. A történet megfejtése a játékban résztvevők számára közös feladat, így inkább egymást erősítve, mint ellenfélként veszünk részt a rejtély megoldásában. 

Ha van még olyan, aki az Azult nem próbálta, akkor nem érdemes tovább várni, kiemelten javasolt a méltán annyira kedvelt, gyönyörű minőségben megalkotott Azul társasok kipróbálása. Akár családi körben, akár kettesben kitűnő választás lesz a logikai játékok szerelmeseinek! Az Azul 2018-ban kapott év játéka díjat, de azóta is a legtöbb társast rangsoroló lista élén szerepel. 

A Fedőnevek négyszemközt elnevezésű szóasszociációs kooperatív társasjáték két fő vagy két csapat részére nyújt izgalmas szórakozást. Kipróbálásra ajánlott mindenki számára.

Igazán két főre kialakított társas a Santorini, ami kifejezetten élménydús szórakozást ad a játékosoknak. A társas Santorini városába repít, ugyanis ez a város a játék helyszíne. A 8 éves kortól ajánlott sakkhatású játék menete könnyen megérthető, ezért már a kisebbek számára is kiváló kikapcsolódást nyújt. 

A játékok között sok olyan található, amely nagyobb létszámmal játszva érdekesebb, de vannak olyanok, mint például a Santorini, amik ketten élvezhetők a leginkább. Oldalunkon igyekszünk a társasok leírásánál a legtöbb információt feltüntetni, azonban ha további kérdés merülne fel, érdemes felkeresni bennünket elérhetőségeinken. A játékok további részleteivel kapcsolatban szívesen adunk segítséget és tájékoztatást.