40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Blog

Hamarosan: Bandita 3000

Lipó
2022.08.25 16:40
Hamarosan: Bandita 3000

Az Utazó sok változást hozott kis határ menti városunkba az elmúlt öt évben. Minden képzeletet felülmúló csodákat mutatott nekünk, és megtanított minket, hogyan használjuk különös gépeit. Most, hogy az Utazó eltűnt, vihar közeleg. Ki fogja irányítani az amerikai határvidék sorsát?

Itt tudod megvásárolni! https://tarsasjatekrendeles.hu/3000-bandita-tarsasjatek

3000 BanditaA 3000 banditában a játékosok olyan rivális vezetők szerepét ölthetik magukra, akik megpróbálják ellopni az Utazó által hátrahagyott értékes technológiát. Az egyértelmű kártyák átfedésével egyedi gazembereket hozhatsz létre, és használhatod őket arra, hogy túljárj az ellenfeleid eszén. Röviden: bérelj fel csirkefogókat, hogy erős kombókat építs, lopj technológiát, és járj túl az ellenségeid eszén.

Minden körben kijátszol egy pókerkártyát a kezedből képpel lefelé a játékostáblád elé, majd használd az összes olyan képességet, amely megfelel az igényelt számnak. Nem kell igazat mondanod, amikor számot állítasz, de ha az ellenfél rajtakap, hogy blöffölsz, az árt a hírnevednek, és csökkenti a játék megnyerésének esélyét.

Minden vezetőnek egyedi nézőpontja és motivációja van a Graystone Gulch konfliktusában. A pénz, a hírnév vagy a világ jobbításának mélyen gyökerező vágya vezérel? A fejlett szabályok egyedi stratégiákat adnak az egyes vezetőkhöz, amelyek tükrözik egyedi erősségeiket és ravasz trükkjeiket.

Eredeti név: 3000 Scoundrels (2022)

Tervezte: Corey Konieczka

Illusztrátor: David Ardila, Matijos Gebreselassie