Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Termék részletek


Mysterium társasjáték - magyar kiadás

-11%
Raktárkészlet: VAN
Mysterium társasjáték - magyar kiadás
 • Mysterium társasjáték - magyar kiadás
 • Mysterium társasjáték - magyar kiadás
11 990 Ft
Akció: 10 690 Ft10690
Kezdete: 2017.12.07   A készlet erejéig!
Várható kiszállítás: 2018.01.19

Egy újabb remek kooperatív társasjáték a Libellud kiadótól! Át meritek lépni a kísértetjárta Mysterium kastély küszöbét?
Ebben az aszimmetrikus játékban egy játékos a szellem szerepét ölti magára, míg mindenki más egy-egy médium bőrébe bújik. Mindannyian egy közös cél eléréséért küzdenek: fényt kell deríteni a kísértet halálát körülvevő különös körülményekre, és elérni, hogy a lelke végső nyugalomra lelhessen. A szellem nem tud beszélni, ezért látomásokat küld az összegyűlt médiumoknak, akik az éteri üzenetek megfelelő értelmezésével rekonstruálni tudják az eseményeket. Együttműködésre és ihletett találgatásra lesz szükség ahhoz, hogy feladatuk, a tettes személyének felfedése sikeresen megvalósulhasson. De kevés az idő! A csapatnak csak "hét óra" áll rendelkezésére ahhoz, hogy kapcsolatba lépjenek a szellemmel, és megfejtsék a több évtizedes rejtélyt.

 • A szellemet alakító játékos a játék alatt végig néma marad, csupán a látomáskártyák segítségével kommunikálhat a többiekkel. A médiumoknak (a többi játékos) rá kell jönniük, hogy mit akar nekik üzenni a szellem, és ki kell találniuk, hogy milyen karakterek voltak jelen a szellem halálakor, melyik helyszínen voltak, és épp mit csináltak. Majd a játék végén ki kell deríteni, hogy a felfedett karakterek közül ki követte el a gyilkosságot valójában, hogy a szellem lelke végső nyugalomra leljen. De vigyázat, az idő vészesen fogy. A médiumoknak csupán 7 óra (7 forduló) áll rendelkezésükre minderre. Nagyszerű asszociációs társasjáték, amelynek csak a képzelőerőnk és a szellem fantáziája szabhat határokat.

  Lépjetek be, foglaljatok helyet, és hallgassatok a megérzéseitekre!

   

  Díjak és jelölések:

  2015 Golden Geek Best Board Game Artwork/Presentation győztes
  2015 Golden Geek Best Family Board Game jelölés
  2015 Golden Geek Best Innovative Board Game jelölés
  2015 Golden Geek Best Party Board Game jelölés
 • (Átlagos értékelés: )1
  (1.) Braun Eszter
  Értékelés: 2016.12.11 22:50
  A Mysterium véleményem szerint a Cluedo és a Dixit szerelemgyereke. Örökölve a "felmenőitől", egy roppant izgalmas, és kellőképpen elvont játék. Az ábrákba a lelkes vállalkozó körülbelül azt lát bele, amit csak akar. Emiatt nagyon nehézzé is válik, ami sokakat elkedvteleníthet tőle elsőre. DE! Mégis, minden töprengés és esetleges sikertelen küldetés ellenére nagy nyomot hagy az emberben, és nem lehet letagadni, hogy egy vérbeli sikerjátékkal játszik. :) Ezen felül gyönyörű a kidolgozása, igazán egy szép játék.
 • Ajánlott korosztály 
  10 – 120 éves
  Játékosok száma
  2 – 7 játékos részére
  Márkanév
  Libellud
  Játék nyelve
  magyar
  Játékidő
  42 perc
  Szállítási idő 
  1 munkanap
  Boardgamegeek.com értékelés
  7,54/10
  Összetettség, nehézségi fok 
  egyszerű
  Boardgamegeek.com nehézségi szint 
  1,94/5
  Szállítási költség 
  790 Ft
  VTSZ/SZJ
  9503
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  mysterium_035930
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.