Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Termékajánló
Szállító partnereink

 

 

Információk

 • Cégnév / Név: Clownfish Kft.
  Cím: 1119 Budapest, Andor utca 21./ Székhely - nincs személyes átvételre lehetőség
  Személyes átvétel itt: 1113 Budapest, Karolina út 17/b.
  Telefon: +36-70/633-6670
  E-mail: info [kukac] tarsasjatekrendeles.hu
  Weboldal: http://www.tarsasjatekrendeles.hu
  Áruház neve: Társasjátékrendelés.hu webáruház
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-64881/2013.
  Adószám: 22999276-2-43
  EU adószám: HU22999276
  Cégjegyzék szám: 01-09-987377
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  Működési engedély száma: 3587-1-B/2013.
  Nyilvántartásba vevő jegyző: Dr. Horti István, Budapest
  Bankszámlaszám: 10918001-00000052-86670004
  Kapcsolattartó neve: Fehér Attila
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36-70/633-6670
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] tarsasjatekrendeles.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu
 • » GLS futárszolgálat
  A GLS futárszolgálat prémium minőségű szolgáltatásokat kínál a csomagszállítás területén. Megrendelésed a GLS futárja szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra között. Az adott munkanapon 14 óráig beérkezett megrendelésedet, 1 munkanapon belül kézbesíti, tehát a rendelést követő munkanapon már meg is érkezik a megrendelt játék az otthonodba. A GLS az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. Az árlistában szereplő szállítási árak KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁG területén belül érvényesek. Magyarország határain kívülre történő kézbesítés díjait a GLS futárszolgálat EU országok 1. és 2. zóna alatt találod meg. Utánvéttel történő fizetés esetén 200 forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz.
  Szolgáltatások:
  - 1 munkanapon belüli kézbesítés
  - Második, díjmentes kézbestés (ha az első sikertelen lenne)
  - A kiszállítás reggelén e-mail vagy SMS értesítést kapsz benne a csomagszámmal, a futár telefonszámával és a kézbesítés időpontjának 3 órás intervallumával. A megadott információk alapján lehetőséged van felvenni a kapcsolatot a GLS futárral.
  - A GLS a címzettek számára könnyen elérhető, a címzettek számára fenntartott ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8.00 - 20.00 óra között működik.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft19 999 Ft790 Ft
  20 000 Ft Ingyenes!
  gls
  » GLS CsomagPontok
  Magyarországon több mint 500 GLS CsomagPont üzemel. A GLS az adott munkanapon 14 óráig beérkezett megrendelésedet, 1 munkanap alatt kézbesíti, tehát a rendelést követő munkanapon már meg is érkezik a megrendelt játék a kiválasztott GLS CsomagPontba. A csomag átvevő helyek különböző profilú üzletekben találhatók. Bankkártyás fizetés csak azokban az üzletekben lehetséges, ahol ez külön fel van tüntetve! A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Utánvéttel történő fizetés esetén 200 forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz.
  További információk: http://csomag.hu/
  Csomagpont lista letölthető: https://gls-group.eu/HU/hu/eseti-szallitasok/gls-csomagpont
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft19 999 Ft690 Ft
  20 000 Ft Ingyenes!
  gls_hu_dropoffpoints
  » Személyes átvételi lehetőség 1113 Budapest, XI. Karolina út 17/b.
  A megrendelt játékokat átveheted személyesen, nyitva tartási időben még a megrendelés napján. A helyszínen KÉSZPÉNZES FIZETÉS lehetséges, amennyiben bankkártyával szeretnél fizetni, az áruház internetes felületén természetesen megteheted. Ebben az esetben kérjük, hogy a fizetési módoknál a "Bankkártyás fizetés a SIMPLE rendszerén keresztül" lehetőséget válaszd és az OTP Online fizetési rendszerén keresztül azonnal kiegyenlítheted rendelésed végösszegét.
  Amint rendelésed átvehető, visszaigazoló értesítést küldünk e-mail vagy SMS útján.

  Átvevő pont címe: 1113 Budapest, XI. Karolina út 17/b.
  Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig (munkanapokon): 12 és 18 óra között.
  Szállítási költség0 Ft
  » GLS futárszolgálat EU országok 1. zóna
  A GLS futárszolgálat magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. Áruházunk a megrendelt termékek szállítását, csomagonként 10 kg súlyig a következő országokba vállalja, bankkártyás fizetést követően: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. A kézbesítési idő a kifizetéstől számított 2-3 munkanap.
  Szállítási költség4 990 Ft
  gls
  » GLS futárszolgálat EU országok 2. zóna
  A GLS futárszolgálat magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. Áruházunk a megrendelt termékek szállítását, csomagonként 10 kg súlyig a következő országokba vállalja, bankkártyás fizetést követően: Dánia, Franciaország, Olaszország, Egyesült Királyság. A kézbesítési idő a kifizetéstől számított 4-7 munkanap.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft49 999 Ft7 990 Ft
  50 000 Ft 6 990 Ft
  gls
  » GLS futárszolgálat EU országok 3. zóna
  A GLS futárszolgálat magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. Áruházunk a megrendelt termékek szállítását, csomagonként 10 kg súlyig a következő országokba vállalja, bankkártyás fizetést követően: Ciprus görög területe, Észtország, Finnország, Görögország, Lettország, Litvánia, Málta, Norvégia, Portugália, Spanyolország, Svédország. A kézbesítési idő a kifizetéstől számított 4-7 munkanap.
  Szállítási költség9 990 Ft
  gls
 • » Utánvéttel
  Készpénzes fizetés a futárnak, vagy az átvételi ponton. Utánvéttel történő fizetés választása esetén a megrendelt termék házhoz szállításakor, a futárcég munkatársának fizetendő a számla összege. Javasoljuk, hogy a csomagot még a futár jelenlétében nyisd ki és győződj meg róla, hogy tényleg a megrendelt terméke(ke)t tartalmazza-e, illetve tartalmának épségéről is. Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a szállító cégek extra költséget számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén a 200 forint utánvét-kezelési költséggel növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a Fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költségkalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez, tehát azon felül nem kell további költséggel kalkulálnod. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben bankkártyával vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla összegét, a részleteket "Bankkártyás fizetés a SIMPLE rendszerén keresztül", illetve "Banki átutalás" fizetési mód menüpontban megtalálod.
  » Készpénz
  Személyes átvétel esetén, a helyszínen a készpénzes fizetési módot tudjuk elfogadni jelenleg. Vásárlóink készpénzfizetési számla ellenében tudják kiegyenlíteni a megrendelt játékok vételárát. Megrendeléskor, a fizetési mód kiválasztásakor van lehetőség bankkártyás, vagy átutalásos fizetés választására is.
  » Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül
  A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.
  Az OTP Mobil Kft. az elektronikus és okoseszköz alapú kereskedelem területén rendelkezik kiterjedt szolgáltatásportfolióval. Termékei Simple márkanév alatt találhatók meg a piacon. Jelenleg két fő szolgáltatást nyújt:
  Simple Online Fizetési Rendszer: A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.
  A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.
  Simple Mobilalkalmazás: A Simple mobilalkalmazás egy olyan hazai fejlesztésű alkalmazás, amely a mobilvásárlást ötvözi számos, az életet egyszerűbbé tevő szolgáltatással. Így parkolójegyet, autópálya matricát, mozijegyet vásárolhat és számos további szolgáltatásból választhat egyetlen mobiltelefonos alkalmazáson belül. Letöltése ingyenes; Android, iOS és Windows Phone platformon működő okostelefonra és tabletre telepíthető.
  További információért kérjük, látogasson el a www.simple.hu honlapra!
  Ügyfélszolgálat: 06 1 3666 611, ugyfelszolgalat@simple.hu
  simplepay_hu
  » Banki átutalással
  A megrendelt termékeket van lehetőséged banki átutalással is kifizetni. Ebben az esetben átutalásos számlát állítunk ki a vásárlásról a megrendelést követően. A visszaigazolt megrendelésben szereplő végösszeget kérjük átutalni áruházunk, Információk/Fizetés oldalán is megtalálható, illetve a lejjebb látható bankszámlánkra. Az átutalás teljesítése, - vagyis a jelzett összeg bankszámlánkon történő jóváírása - után már küldjük is az addigra összekészített csomago(ka)t a futárszolgálat segítségével. Ebben az esetben fontos, hogy a futárcég munkatársának NEM KELL fizetni a kézbesítéskor, de a csomagot az átvételkor - a kézbesítő jelenlétében - bontsd ki és ellenőrizd annak tartalmát és épségét!

  FIGYELEM! NEM MAGYARORSZÁGI BANKNÁL VEZETETT BANKSZÁMLÁRÓL TÖRTÉNŐ UTALÁS ESETÉN A TRANZAKCIÓS KÖLTSÉGEK A VÁSÁRLÓT TERHELIK, EZT KÉRJÜK FIGYELEMBE VENNI AZ ÁTUTALÁS ELINDÍTÁSA ELŐTT! A TRANZAKCIÓ KÖLTSÉGE 1700 FORINT VAGY 5,50 EURO. KÉRJÜK, HOGY AZ ÁTUTALT ÖSSZEG TARTALMAZZA EZT IS, ELLENKEZŐ ESETBEN A FENNMARADÓ HÁTRALÉK A CSOMAG KÉZBESÍTÉSEKOR UTÁNVÉTKÉNT FOG SZEREPELNI!

  Bankszámla számunk: CLOWNFISH Kft.
  10918001-00000052-86670004

  Adataink külföldről indított átutaláshoz:
  Clownfish Kft.
  Unicredit Bank
  IBAN: HU02109180010000005286670004
  SWIFT code: BACXHUHB
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.