40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 010 Ft - 47 991 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
7 éves kortól - 14 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
0 játékos részére - 75 játékos részére
Játékidő (perc)
2 perc - 240 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok
Nehézségi szint

Társasjátékok iskolásoknak 10 éves kortól

A Tarsasjatekrendeles.hu társasjátékok iskolásoknak kategóriája az ideális választás minden szülő számára, akik szeretnék fejleszteni gyermekeik kognitív készségeit és közben szórakoztatni is őket. A kategória tartalmazza a legújabb és legnépszerűbb társasjátékokat, amelyek kifejezetten az 10 éves kortól ajánlottak.

Az iskolás korban a gyermekek már nagyobb kihívások elé állnak, és a társasjátékok remek lehetőséget nyújtanak a kognitív és szociális készségek fejlesztésére. A társasjátékok segítik a problémamegoldó képességet, az emlékezetet, a logikai gondolkodást, az együttműködést és a kommunikációt.


189termék 180
189termék 180

A társasjátékok iskolásoknak kategóriájában megtalálhatóak az egyszerűbb játékoktól kezdve, mint például a Dobble vagy az Uno, egészen a komplexebb stratégiai játékokig, mint például a Catan Junior vagy a Ticket to Ride: First Journey. A kategóriában megtalálhatóak a klasszikus játékok is, mint például a Monopoly Junior vagy a Cluedo Junior, amelyek kisebb változtatásokkal és a gyerekeknek szóló témával rendelkeznek.

Az iskolásoknak szóló társasjátékok designja és stílusa változatos, így minden gyerek megtalálhatja a számára legmegfelelőbb játékot. Az oldalon megtalálhatóak a játékok részletes leírásai, amelyek segítenek kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb játékot.

Az oldal felülete nagyon felhasználóbarát, így könnyen navigálhatunk a társasjátékok között és megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Az árak is nagyon versenyképesek, így biztosak lehetünk abban, hogy a Tarsasjatekrendeles.hu-nál megkapjuk a legjobb ár-érték arányt.

Összességében, ha keresünk valami szórakoztató és fejlesztő tevékenységet a gyerekeknek, akkor a Tarsasjatekrendeles.hu társasjátékok iskolásoknak kategóriája az első hely, ahová érdemes ellátogatnunk.