40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
710 Ft - 31 991 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
6 éves kortól - 13 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
0 játékos részére - 22 játékos részére
Játékidő (perc)
5 perc - 180 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok
Nehézségi szint

Társasjátékok iskolásoknak 8 éves kortól

Társasjátékok iskolásoknak 8 éves kortól – a szórakozás és tanulás egyarántA társasjátékok a legjobb módja annak, hogy az iskolások nem csak szórakozzanak, hanem tanuljanak is.

271termék 180
271termék 180

A tarsasjatekrendeles.hu egy olyan webáruház, amely számos kiváló minőségű társasjátékot kínál az 8 éves kortól kezdődő korosztálynak.A társasjátékok között megtalálhatjuk például az oktató játékokat, melyek segítségével a gyerekek fejleszthetik a számolási, olvasási, írási vagy akár idegen nyelvi képességeiket is. Az ilyen típusú játékokban a feladatokat úgy állítják össze, hogy a gyerekek ne csak szórakozzanak, de közben tanuljanak is. A különböző játékos feladatok, vagy a játékban szereplő karakterek, állatok különféle ismereteket közvetítenek a gyerekeknek, így fejlesztve azokat.A kreatív játékok is nagyon népszerűek az iskolás korosztályban. Ezek a játékok olyan tevékenységekre épülnek, mint a rajzolás, alkotás, modellezés. Ezeken keresztül a gyerekek fejleszthetik a kreativitásukat, fantáziájukat és kézügyességüket is.Az ügyességi játékok is nagy népszerűségnek örvendenek a gyerekek körében. Ezek a játékok arra ösztönzik a gyerekeket, hogy fejlesszék a finommotoros készségeiket, illetve a koordinációjukat. A játékos feladatok, amiket ezekben a játékokban találunk, különféle ügyességi próbatételeket tartalmaznak, mint például az egyensúlyozás, a golyók mozgatása, vagy a dominózás.Az iskolások számára az egyik legfontosabb dolog az idővel való gazdálkodás tanulása. A játékok segítségével azonban ezt a képességet is könnyedén lehet fejleszteni. Az idővel játszó játékokban a gyerekeknek sikerül megismerniük, hogy mennyi időre van szükségük az adott feladat elvégzésére, illetve hogyan oszthatják be a rendelkezésükre álló időt.A tarsasjatekrendeles.hu webáruházban számos kiváló minőségű társasjátékot találhatunk az iskolások számára. A játékok nem csak szórakoztatóak, de egyben tanítóak is, így a gyerekek fejlődése is biztosított. A széles választékban könnyen megtalálhatjuk azt a játékot, ami a leginkább megfelel a gyermekünk életkorának és érdeklődésének.