40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
2 050 Ft - 9 040 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
3 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
0 játékos részére - 2 játékos részére
Játékidő (perc)
5 perc - 20 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Összetettség, nehézségi fok

TOP 20 LOGIKAI JÁTÉK

A tarsasjatekrendeles.hu-nak a TOP 20 logikai játék kategóriája egy olyan gyűjtőhely, ahol a logikai játékok szerelmesei biztosan találnak maguknak új kihívásokat. Ez a kategória mindazoknak szól, akik szeretik az olyan játékokat, amelyekben az agyunkat kell megmozgatni, és ahol a problémamegoldó képességünk kerül előtérbe.A logikai játékok azok a játékok, amelyek a problémamegoldó képességet élesítik, és ahol a megoldás megtalálásához kreativitásra, figyelemre, koncentrációra és kitartásra van szükség. A TOP 20 logikai játék kategóriában olyan játékok találhatóak, amelyek mindegyike kihívást jelent a játékos számára.

7termék 17
7termék 17

Az általunk kínált logikai játékok között találhatóak a klasszikusok, mint a Rubik kocka, amelyben azon dolgozhatunk, hogy minden oldalon ugyanaz a szín látszódjon, vagy a szuper népszerű Sudoku játék, amely már a nyomtatott sajtóban is hatalmas népszerűségnek örvend.A kategóriában található játékok különlegessége, hogy mindegyik nagyobb kihívást jelent az előzőnél, ezért akár egy egész estére is lefoglalhatnak minket.Az egyik kedvenc játékunk a SmartGames IQ Twist nevű játék, amelyben az agyunkat kell megmozgatni, hogy a különböző formákat a táblán helyezzük el úgy, hogy minden alkatrész beleférjen.A TOP 20 logikai játék kategória a fiatalok és az idősebbek számára is egyaránt ajánlott, hiszen az agyunkat bármely korban érdemes edzeni. Ha szeretnél egy kis kihívást, vagy csak szeretnél egy kis időt eltölteni a barátaiddal, akkor ne habozz, és válassz valamit a logikai játékok közül!