Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
990 Ft - 22 490 Ft
Ajánlott korosztály (éves)
4 éves - 120 éves
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 8 játékos részére
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Várható játékidő (perc)
10 perc - 60 perc
Összetettség, nehézségi fok
Játékidő (perc)
5 perc - 80 perc

2 személyes társasjátékok

A kétszemélyes társasjátékok legnagyobb előnye, hogy nem kell várni addig, amíg összejön egy nagyobb társaság sok nehézkes szervezkedés árán. Kitűnő ajándék lehet pároknak, testvérpároknak, házastársaknak is, akik szívesen töltik el szabadidejűket ketten játszható társasjátékokkal. Nézzetek szét nyugodtan, és válasszatok egyet!


78termék178
78termék178

Ha Te is unod, hogy nem bírsz összehozni egy nagyobb társaságot egy estére, akkor ezekkel a 2 személyes társasokkal nem kell arra várnod, hogy mindenki ráérjen!

2018. Év Játéka Díjának nyertese az Azul és új kihívásokat rejtő folytatása az Azul Sintra is gyönyörű kivitelű, fordulatos, taktikai, stratégiai társasjáték. Az Azul játékokban a célotok, okosan és időben kiválasztani azokat a csempéket vagy üvegtáblákat a gyárak kínálatából, amelyekből a legértékesebb helyekre tudsz tartalékolni készletet, majd azokból feltölteni a készülő díszes falak sorait és oszlopait. Ehhez nem csak a saját készülő munkátokat, de a többiekét is figyelnetek kell! Mindkét játék remek szórakozás, akár két játékos számára is.

A Mr. Jack társasjátékban egy nyomozó és Hasfelmetsző Jack macska-egér játékát élhetitek át. Nyomozóként le kell leplezned a gyilkost, gyilkosként pedig el kell menekülnöd a nyomozó elöl. Ki fog a végén túljárni a másik eszén?

A Quarto logikai társasjáték rengeteg díjat megnyert már. Különböző oszlopokból kell kirakni egy olyan négyes sort, amiben az elemek valamilyen szempontból egyeznek egymással. A csavar a következő: nem mi választjuk, hogy mit rakunk a táblára, hanem az ellenfelünk!

A díjnyertes Hive egy pörgős stratégiai játék, ahol rovar alakulatokkal küzdhetnek egymással a játékosok. Az nyer, akinek először sikerül bekeríteni az ellenséges hadsereg királynőjét!

Szeretnél a Maharadzsa személyes kereskedője lenni? A Jaipur társasjáték szabályai szerint a leggazdagabb játékos nyer a végén: ehhez viszont az kell, hogy Te legyél a legagyafúrtabb kereskedő!

A nagysikerű Csótánypókernek egy új változatát is megismerheted a Csótánypárbaj kétszemélyes társasjátékkal. Körönkénti blöfföléssel és átverésekkel haladhattok csak előre: kinek a csótánya jut először az asztal szélére?

Ismered a Makarenko sakk szabályait? A Sixth társasjátékban el kell jutnod az egyszerű gyalogostól a király szintjéig, hogy tiéd legyen a győzelem!

A 2015 évi Mensa Hungarica díj nyertese, a Patchwork társasjáték is megér legalább egy próbát: itt a legszebb takaró fog nyerni! A téli hangulat kedvéért 2020-ban megjelent a Patchwork téli kiadás, így a jó meleg szobában garantált a szórakoztató agytorna, ha ketten társasoznátok.