40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
0 Ft - 20 001 Ft

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ajándékozz vásárlási utalványt!

Nem tudod, hogy mi lenne az ideális ajándék? Itt a megoldás!

Elérhető 5 000 Ft, 10 000 Ft és 20 000 Ft-os címletekben! 

A Tarsasjatekrendeles.hu ajándékutalvány kategóriája az ideális választás azoknak, akik ajándékot szeretnének vásárolni szeretteiknek, de nem tudják, hogy milyen játékot válasszanak. Az ajándékutalvány lehetőséget ad arra, hogy a megajándékozott saját maga válassza ki a neki leginkább tetsző játékot.

Az ajándékutalvány kategória az összes kategóriában elérhető játékra vonatkozik, így biztos lehetünk abban, hogy a megajándékozott megtalálja az számára legmegfelelőbb játékot. Az ajándékutalvány kategória lehetőséget ad arra, hogy a vásárló biztos legyen abban, hogy az ajándék garantáltan tetszeni fog a megajándékozottnak.


4termék 14
4termék 14

Az ajándékutalványok elérhetők különböző összegekben, így könnyedén alkalmazkodhatunk a saját pénzügyi helyzetünkhöz és az ajándékozni kívánt személy érdeklődési köréhez. Az ajándékutalványt bármikor megvásárolhatjuk, így ideális választás lehet az utolsó pillanatban ajándékot keresőknek is.

Az ajándékutalvány kategória egyszerű és felhasználóbarát felülettel rendelkezik, így a vásárlók könnyedén megvásárolhatják az ajándékutalványt és elküldhetik azt az ajándékozni kívánt személynek. Az ajándékutalvány a megadott érvényességi időn belül beváltható, és a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy az ajándékutalvány értéke felhasználható lesz bármely termék vásárlásakor.

Összességében, ha ajándékot keresünk, de nem tudjuk, hogy pontosan milyen játékot válasszunk, akkor az ajándékutalvány kategória az ideális választás. A széles választék és az egyszerű vásárlási folyamat garantáltan sikeres és örömteli ajándékozási élményt nyújt mind a vásárlónak, mind pedig a megajándékozottnak.