40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 120 Ft - 17 671 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
2 éves kortól - 14 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
0 játékos részére - 20 játékos részére
Játékidő (perc)
5 perc - 90 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok

Oktató- és fejlesztő társasjátékok

A Tarsasjatekrendeles.hu oktató- és fejlesztő társasjátékok kategóriája az ideális választás minden olyan játékos számára, aki szeretne szórakozni, miközben fejleszti a különféle készségeit. Ezek a játékok különleges módon keverik az oktatást és a szórakozást, így minden játékos számára vonzóak lehetnek.

Az oktató- és fejlesztő társasjátékok rendkívül változatosak, és számos különféle témát fednek le, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb játékot. A játékok között megtalálhatóak az egyszerűbb játékok, amelyek fejlesztik a szókincset és a matematikai készségeket, valamint a nagyobb kihívást jelentő játékok, amelyekben a játékosoknak meg kell oldaniuk problémákat, fejleszteniük kell a kreativitásukat vagy a logikai gondolkodásukat.


262termék 180
262termék 180

Az oktató- és fejlesztő társasjátékok a gyerekek és a felnőttek számára is kiválóak. A játékok kihívást jelentenek, és lehetővé teszik a játékosoknak, hogy interaktív módon tanuljanak és fejlesszék a különböző készségeiket. Ezek a játékok segítenek a problémamegoldó képesség, a kommunikációs és együttműködési készségek fejlesztésében, valamint javítják az emlékezőképességet és a koncentrációt.

Az oldal felülete nagyon felhasználóbarát, így könnyen navigálhatunk az oktató- és fejlesztő társasjátékok között és megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Az árak is nagyon versenyképesek, így biztosak lehetünk abban, hogy a Tarsasjatekrendeles.hu-nál megkapjuk a legjobb ár-érték arányt.

Összességében, ha szeretnénk egy szórakoztató és fejlesztő játékot játszani, akkor a Tarsasjatekrendeles.hu oktató- és fejlesztő társasjátékok kategóriája az első hely, ahová érdemes ellátogatnunk.