40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
5 750 Ft - 24 311 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
3 éves kortól - 13 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő (perc)
20 perc - 120 perc
Boardgamegeek.com értékelés

Újdonságok

TÁRSASJÁTÉK ÚJDONSÁGOK és ÚJ PUZZLE MEGJELENÉSEK
Részletesen a lap alján olvashatsz az új társasokról


7termék 17
7termék 17

Társasjáték ÚJDONSÁGOK 2021 ősz - 2022 tavasz

Nézzetek körül a Gémklub, Reflex, Compaya és a Piatnik új kiadású játékai között:

A társas nevére kattintva találtok bővebb információt és fel is tudtok iratkozni értesítőre, ha még nem elérhető a játék, így azonnal kaptok egy e-mailt, amikor megérkezik.

 

Egy szép új királyság társasjáték

A nagy sikerű Egy szép új világ társasjáték kétszemélyes folytatásában megfontolt felajánlásokkal és ravasz csapdák állításával kerekedhettek az ellenfelek fölé.

Burgle Bros - A tökéletes bűntény társasjáték

A Burgle Bros egy kooperatív társasjáték, ahol a játékosok egy betörő csapat egy-egy tagját irányítják és megkísérelnek kirabolni egy erősen védett irodaházat anélkül, hogy bárkit is elkapnának.

Süti, sapi, taco, pizza, ajcsi társasjáték

Ha egy igazán pörgős, zsebre vágható játékra vágysz, akkor ne habozz, próbáld ki ezt a szuper parti játékot!

Framework logikai társasjáték

A Framework egy nagyszerű, absztrakt laplerakós stratégiai játék, amiben az a játékos lesz a nyertes, aki elsőként teszi le az összes jelzőjét a tablóján lévő keretlapkákra, azaz teljesíti a feladatokat.

Ki20tuk - kooperatív partijáték

Azt gondolod olyan könnyű 20-ig elszámolni? Na, majd meglátjuk!

Denevér Dani mindent meg fogy tenni, hogy nehezítse a dolgotokat, újabb és újabb feladatokat ad nektek, amiket észben kell tartanotok.

Óceán társasjáték
A prehisztorikus világban (ahonnan nincsenek írásos emlékeink) a bolygónk nagy részét óceánok fedik. Fedezd fel a Föld ismeretlen mélységeit és részeit. Alkalmazkodj az Óceán körülményeihez ebben a lenyűgözően szép, interaktív társasjátékban. A családi társasjáték kedvelők mellett a gémer játékosoknak is kiváló élményt nyújthat.

MicroMacro: Full House
Itt az idő visszatérni a MicroMacro világba, mert Crime Citynek újra szüksége van a nyomozói képességeitekre. A játékmenet és az élmény változatlan, a Full House viszont újabb megoldásokra váró bűntényekkel várja a rejtélyre éhes nyomozókat. A város új részeit vizsgálhatjátok meg, visszatérő karakterekkel együtt. Oldjátok meg a legújabb bűntényeket!

Párizs: A fények városa társasjáték
Az egyre népszerűbb kirakós játékok családja új taggal bővül! A 19. században jártok, Párizs ekkor válik csak igazán a fény városává. Világítsatok be minél több egykoron sötét negyedet és tiétek lesz a győzelem. Izgalmas, rengeteg lehetőséget magában hordó 2 fős kirakós játék.

Shit Happens és a A malőr 50 árnyalata
Végre itt van magyarul! Ez a játék újítást hoz a felnőtt parti játékok közé, témája egyedi. Akik szeretik a klasszikus parti társasjátékokat, azoknak a Shit Happens nem fog csalódást okozni, sőt! Rengeteg hétköznapinak nem éppen nevezhetős szituval fogtok találkozni, a nevetés garantált! 18 éven felülieknek ajánlott!

Konyec Konyha: Az orosz gasztrotúra
Ebben az egyedi témájú játékban az orosz hadsereg séfjeinek bőrébe bújva próbáljuk meg ellátni a katonákat „finomabbnál finomabb” ételekkel. Vigyázat! A fronton az alapanyagok elég szegényesek, a katonák viszont rendkívül éhesek a fárasztó harcok után. Meg tudjátok etetni őket a Konyec konyhában?

Juharvölgy Krónikája társasjáték
Érdekes és békés társasjáték, amiben versengeni kell, nem gonoszkodni. Így főleg családi játéknak ajánljuk. Sokan nem szeretik azokat a játékokat, ahol direkt kell kiszúrni a másikkal, a Juharvölgy krónikája nem olyan típusú társas.