Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 590 Ft - 20 390 Ft
Ajánlott korosztály (éves)
3 éves - 120 éves
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 99 játékos részére
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Várható játékidő (perc)
30 perc - 120 perc
Összetettség, nehézségi fok
Darabszám
Kép típusa
Kép témája
Játékidő (perc)
10 perc - 180 perc

Újdonságok

TÁRSASJÁTÉK ÚJDONSÁGOK és ÚJ PUZZLE MEGJELENÉSEK
Részletesen a lap alján olvashatsz az új társasokról


23termék123
23termék123

Társasjáték ÚJDONSÁGOK 2021 ősz

Nézzetek körül a Gémklub, Reflex, Compaya és a Piatnik új kiadású játékai között:

A társas nevére kattintva találtok bővebb információt és fel is tudtok iratkozni értesítőre, ha még nem elérhető a játék, így azonnal kaptok egy e-mailt, amikor megérkezik.

Óceán társasjáték
A prehisztorikus világban (ahonnan nincsenek írásos emlékeink) a bolygónk nagy részét óceánok fedik. Fedezd fel a Föld ismeretlen mélységeit és részeit. Alkalmazkodj az Óceán körülményeihez ebben a lenyűgözően szép, interaktív társasjátékban. A családi társasjáték kedvelők mellett a gémer játékosoknak is kiváló élményt nyújthat.

MicroMacro: Full House
Itt az idő visszatérni a MicroMacro világba, mert Crime Citynek újra szüksége van a nyomozói képességeitekre. A játékmenet és az élmény változatlan, a Full House viszont újabb megoldásokra váró bűntényekkel várja a rejtélyre éhes nyomozókat. A város új részeit vizsgálhatjátok meg, visszatérő karakterekkel együtt. Oldjátok meg a legújabb bűntényeket!

Párizs: A fények városa társasjáték
Az egyre népszerűbb kirakós játékok családja új taggal bővül! A 19. században jártok, Párizs ekkor válik csak igazán a fény városává. Világítsatok be minél több egykoron sötét negyedet és tiétek lesz a győzelem. Izgalmas, rengeteg lehetőséget magában hordó 2 fős kirakós játék.

Shit Happens és a A malőr 50 árnyalata
Végre itt van magyarul! Ez a játék újítást hoz a felnőtt parti játékok közé, témája egyedi. Akik szeretik a klasszikus parti társasjátékokat, azoknak a Shit Happens nem fog csalódást okozni, sőt! Rengeteg hétköznapinak nem éppen nevezhetős szituval fogtok találkozni, a nevetés garantált! 18 éven felülieknek ajánlott!

Konyec Konyha: Az orosz gasztrotúra
Ebben az egyedi témájú játékban az orosz hadsereg séfjeinek bőrébe bújva próbáljuk meg ellátni a katonákat „finomabbnál finomabb” ételekkel. Vigyázat! A fronton az alapanyagok elég szegényesek, a katonák viszont rendkívül éhesek a fárasztó harcok után. Meg tudjátok etetni őket a Konyec konyhában?

Juharvölgy Krónikája társasjáték
Érdekes és békés társasjáték, amiben versengeni kell, nem gonoszkodni. Így főleg családi játéknak ajánljuk. Sokan nem szeretik azokat a játékokat, ahol direkt kell kiszúrni a másikkal, a Juharvölgy krónikája nem olyan típusú társas.