40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Márkanév
Darabszám
Kép típusa
Kép témája

300 darabos puzzle

A 300 darabos puzzle kategória a tarsasjatekrendeles.hu webáruházban azt jelenti, hogy olyan puzzle játékokat találsz itt, amik 300 darabból állnak össze. Ez a kategória nem csak a gyerekeknek szól, hanem minden korosztály megtalálja itt a neki való kihívást.A puzzle játékok egy nagyon jó lehetőséget kínálnak arra, hogy egy kicsit kikapcsoljunk, és az agyunkra koncentráljunk.

1termék 11
1termék 11

A 300 darabos puzzle játékok kihívást jelentenek, de nem túlzottan nehéznek bizonyulnak. Ezek a puzzle játékok ideálisak lehetnek azoknak a kezdőknek, akik még nem próbáltak ki túl sok puzzle játékot, de azoknak is, akik már jártasak a puzzle játékok világában.A 300 darabos puzzle játékokat a tarsasjatekrendeles.hu webáruházban különböző témában találhatjuk meg. Van itt állatos, tájképes, épületeket ábrázoló, és még sok más témájú puzzle játék is. Ezek a játékok különböző méretűek és formájúak is lehetnek. Találunk itt kisebb, négyzet alakú puzzle játékokat, de nagyobb, téglalap alakú puzzle játékokat is.A puzzle játékok nem csak szórakoztatóak, de fejlesztő hatással is bírnak. Segítik a koncentrációt, a memóriát, és a problémamegoldó képességet is. A 300 darabos puzzle játékok kategóriája egy nagyon jó választás minden olyan ember számára, aki szeretne egy kis időt eltölteni azzal, hogy összerak egy szép képet.