40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés

PUZZLE

Folyamatosan bővülő, óriási puzzle választék.

Puzzle, kirakó, kirakós… Sokféleképpen hívják ezt a játékot, de a lényeg mindig ugyan az: Darabokra vágott képet kell összeállítani útmutató, vagy bármiféle egyéb segítség nélkül. Mondjuk ez a bármiféle segítség nélkül nem minden esetben igaz, de erre nem sokára visszatérünk… A kirakózást már egészen kicsi gyermekkortól érdemes elkezdeni, hiszen mindössze pár darabból álló, nagyon egyszerű változatok is léteznek. Első hallásra ez igazán egyszerűnek is tűnhet, de darabszámtól és nehézségtől függően egy kép összerakása akár hosszadalmas, és nagy kitartást igénylő művelet is lehet.

A kirakózás egyre népszerűbb hobby, kiváló otthoni időtöltés. Sokan nem egyedül hódolnak szenvedélyüknek, hanem családi programként, közösen állítják össze a darabokat.

A legnépszerűbb az 1000 db-os puzzle, amelyeket viszonylag olcsón be lehet szerezni, de a nagy többség véleménye szerint kezdőknek, első alkalommal az 500 db-os az ideális. Ha még nincs a témában túl nagy tapasztalatod, de elég elhivatottságot érzel magadban, puzzle vásárlás esetén azért nyugodtan rendelhetsz nagyobb darabszámú kirakót is, de a gyakorlat azt mutatja, hogy itt is érdemes betartani a fokozatosság elvét. 

Termékpalettánkon különleges készleteket is találhatsz, ilyen például a krypt, vagy más néven kripta puzzle is. Jellegzetessége, hogy az egész egyetlen színből áll, fekete, ezüst és aranyszínű kivitelben is piacra dobták. Mivel egy teljesen egy színű téglalapot kell összeállítanunk belőle, ezért a dobozban mellékelnek részünkre egy „térképet”, ami iránymutatást ad, hogy adott formájú darabot, hová is kellene elhelyeznünk.

  

Az összerakott képek sok háztartásban a falat díszítik, ebben az esetben felhelyezés előtt érdemes összeragasztani őket. Ehhez jó minőségű, kimondottan erre a célra készült speciális ragasztók vannak forgalomban.  

Választékunkban a legnépszerűbb gyártók kínálatát találod, többek között Clementoni, Trefl, Bluebird, Eurographics és Schmidt termékek közül csemegézhetsz. A puzzle is kimondottan az a termékkör, amit érdemes webáruzházból, online megrendelni, mert nagy választékkal, a boltinál lényegesen kedvezőbb árakkal találkozhatunk. Az már csak hab a tortán, hogy a megrendelés előtt a képanyagot is tüzetesebben át lehet nézni, áruházunkban jó minőségű termékfotókkal találkozhatsz.

Kellemes böngészést kívánunk és jó szórakozást, ha sikerült választani és rendelni!