40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 230 Ft - 6 231 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
6 éves kortól - 14 éves kortól
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Darabszám
Kép típusa
Kép témája

500 darabos puzzle

Az 500 darabos puzzle kategória azoknak szól, akik szeretik az agyserkentő, kihívást jelentő játékokat. A kategóriában számos különböző témájú puzzle közül válogathatsz, így biztosan találsz olyat, ami érdekel.A puzzle készítése egy jó szórakozást nyújtó, meditatív tevékenység, amely segít ellazulni és javítja a koncentrációs képességet.

35termék 135
35termék 135

Az 500 darabos puzzle ideális nehézségi szintet jelent azoknak, akik már tapasztaltabbak a puzzle készítésben, de még nem szeretnének túl nehéz feladatokkal szembesülni.A kategória választékában megtalálhatóak állatos, természeti, városi, élelmiszer és szórakoztató témájú puzzle-k, így mindenki számára van megfelelő választék. A puzzle-k mérete és darabszáma ideális a családok és barátok együtt töltött időre, de akár egyedül is élvezetes elfoglaltság lehet.Az 500 darabos puzzle-k minősége kiemelkedő, a darabok egymáshoz szépen illeszkednek, így a kész puzzle egy igazi műalkotás lesz. A kategóriában található puzzle-k fantasztikus ajándékok lehetnek szeretteinknek, barátainknak és kollégáinknak, akár születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra.Ha keresed a kikapcsolódást és szeretnél valami kreatív tevékenységet, akkor bátran válogass az 500 darabos puzzle-k közül. A vásárlás egyszerű és gyors, a puzzle-k pedig biztosan elvarázsolnak majd téged is!