40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés

Gyermek puzzle 2-500 darabos

Ha szeretnél egy olyan játékot, amelynek az összerakása nem csak szórakoztató, de fejleszti is a gyermek kognitív képességeit, akkor a gyermek puzzle 2-500 darabos kategóriánk tökéletes választás számodra.
Az életkorhoz igazodó nehézségi szinteknek köszönhetően már a legkisebbek is könnyedén boldogulnak az alapdarabokkal, míg a nagyobbaknak kihívást jelentenek a bonyolultabb, több száz darabból álló puzzle-k.A puzzle összeállítása nem csak a kézügyességet és a türelmet fejleszti, de az építőjáték és a szem-kéz koordináció ötvözésének köszönhetően javítja a kognitív, problémamegoldó és térbeli képességeket is. A puzzle-k a kisgyermekek számára segítik a színek, formák és minták felismerését, a nagyobbaknak pedig azok összekapcsolását és az összetett minták, részletek felismerését oktatják.A gyermek puzzle-k nagy előnye, hogy a játék során a gyermek önállóan dolgozhat, így fejleszti az önbizalmat és a koncentrációt is. A puzzle-k különböző témákban kaphatóak, így a gyermek kedvencei között biztosan megtalálható a megfelelő. A kategóriában megtalálható puzzle-k között vannak olyanok, amelyek a természetet, állatokat, járműveket, épületeket és még sok más dolgot ábrázolnak.A gyermek puzzle 2-500 darabos kategóriájában biztosan megtalálod a megfelelő kihívást a gyermekek számára. A játék nem csak szórakoztató, de fejlesztő hatással is bír, így érdemes befektetni abba, hogy a gyermeked számára minőségi és értékes játékot válassz. Nézd át kínálatunkat, és válogass kedvedre a legkiválóbb gyermek puzzle-k közül!