40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
2 060 Ft - 16 311 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
2 éves kortól - 14 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 20 játékos részére
Játékidő (perc)
10 perc - 120 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok

TOP 20 TÁRSASJÁTÉK GYEREKEKNEK

Szeretnéd, ha gyermekeid szórakoztatóan és hasznosan töltenék el szabadidejüket? A legjobb megoldás erre a problémára a társasjáték! A tarsasjatekrendeles.hu-n a TOP 20 TÁRSASJÁTÉK GYEREKEKNEK kategória alatt találhatod meg a legnépszerűbb és legjobb minőségű játékokat, amelyek garantáltan fejlesztik a gyermekek kreativitását és logikai készségeit.Az összes olyan játék megtalálható ebben a kategóriában, amelyeket a gyermekek szívesen játszanak, és amelyek alkalmazkodnak a különböző korú és érdeklődésű gyerekek igényeihez.

20termék 120
20termék 120

A kategóriában megtalálhatók az egyszerűbb játékok, amelyeket már az óvodások is könnyedén megtanulnak, de olyan komolyabb játékok is, amelyek a kamaszok számára is kihívást jelentenek.A társasjátékok nemcsak szórakoztatóak, hanem hatékony tanulási eszközök is. A gyerekek játékosan tanulhatnak matematikát, logikát, memóriát és kommunikációt is. A társasjátékok közös játékélményt nyújtanak a család számára, és elősegítik a gyermekek szociális kapcsolatainak fejlődését is.A tarsasjatekrendeles.hu TOP 20 TÁRSASJÁTÉK GYEREKEKNEK kategóriájában megtalálhatóak a legnépszerűbb játékok, mint például az Uno, a Monopoly, a Dixit vagy a Ticket to Ride. Ezek a játékok garantáltan nagy sikerrel járnak, és hosszú órákra leköthetik a gyermekek figyelmét.Ha szeretnéd, hogy gyermekeid játékosan fejlesszék kreativitásukat és logikai készségeiket, akkor a tarsasjatekrendeles.hu TOP 20 TÁRSASJÁTÉK GYEREKEKNEK kategóriájában biztosan megtalálod a megfelelő játékot számukra!