40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
2 190 Ft - 18 181 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
8 éves kortól - 16 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő (perc)
30 perc - 180 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok
Nehézségi szint

Szabadulószoba társasjátékok

Szabadulószoba otthon?! Simán!

A Tarsasjatekrendeles.hu szabadulószoba társasjátékok kategóriája az ideális választás minden olyan játékos számára, aki szeretné átélni a szabadulószobák izgalmas élményét otthonában. Ezek a játékok olyan kihívásokat kínálnak, amelyek megfelelnek minden korosztálynak és játékosnak.

A szabadulószoba játékok az utóbbi években váltak rendkívül népszerűvé, és az otthoni játékok kategóriájában is helyet kaptak. A játékokat úgy tervezték, hogy a játékosoknak meg kell oldaniuk különféle feladatokat és talányokat, hogy kijussanak a szobából. A játékok szórakoztatóak, kihívást jelentenek és fejlesztik a problémamegoldó képességet.


51termék 151
51termék 151

A szabadulószoba társasjátékok kategóriájában megtalálhatóak az egyszerűbb játékok, mint például az Exit vagy a Unlock!, valamint a nagyobb kihívásokat jelentő játékok, mint például a Escape the Room vagy a Chrono Decoder. A játékok témája változatos, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb játékot.

A szabadulószoba játékok szórakoztatóak és izgalmasak, de az is fontos, hogy a játékosok figyelmét és együttműködését is igénylik. A játékok segítenek a problémamegoldó képesség és a logikai gondolkodás fejlesztésében, valamint az együttműködés és a kommunikáció készségének javításában.

Az oldal felülete nagyon felhasználóbarát, így könnyen navigálhatunk a szabadulószoba társasjátékok között és megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Az árak is nagyon versenyképesek, így biztosak lehetünk abban, hogy a Tarsasjatekrendeles.hu-nál megkapjuk a legjobb ár-érték arányt.

Összességében, ha szeretnénk egy izgalmas és szórakoztató játékot játszani otthon, akkor a Tarsasjatekrendeles.hu szabadulószoba társasjátékok kategóriája az első hely, ahová érdemes ellátogatnunk.