40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Secret Escape box - Sphinx ördöglakat
Secret Escape box - Sphinx ördöglakat
5 560 Ft

Secret Escape box - Sphinx ördöglakat

Secret Escape box - Sphinx ördöglakat
Secret Escape box - Sphinx ördöglakat
Az 1 és 6 csillagos nehézségű ördöglakatok egyre bővülő választékában mindenki megtalálja a számára megfelelő mintákat és kihívásokat. Van, hogy egyszerűnek tűnik, de érdemes jobban megfigyelni. Semmi nem az aminek látszik! A Cast ördöglakatok kiválóak ajándékba is, hiszen formatervezésük és kialakításuk miatt igazán egyedi dekorációként is szolgálhatnak.
A megoldást erő alkalmazása nélkül keresse meg, hogy ne sérüljön meg a kirakó!

Ajánlott korosztály
14 éves kortól
Várható kiszállítás
2024.03.29
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Nehézségi szint
4
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 560 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 28 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
A Secret Escape Box egy fantasztikus társasjáték, amelyben az izgalom és a kihívás garantált. A Sphinx ördöglakatokkal teli doboz minden játékos számára nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy próbára tegye elméjét és megoldja a feladványokat. Az 1 és 6 csillagos nehézségű ördöglakatok széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb feladványt és azon dolgozhasson.

A játékhoz nincs szükség különösebb előkészületekre, csak ki kell nyitni a dobozt és elkezdeni játszani. A játék időtartama a nehézségi szinttől és a játékosok számától függően változó, de általában 30-60 perc között van.

A Sphinx ördöglakatok már számos elismerést kaptak, és nem véletlenül. A kiváló minőség és a nagyszerű kialakítás mellett az ördöglakatok különleges feladványokat és kihívásokat tartalmaznak, amelyek garantáltan lekötik a játékosok figyelmét és izgalmat okoznak.

A Secret Escape Box Sphinx ördöglakatokkal nem csak egy fantasztikus játékélményt ad, hanem kiváló ajándék is lehet. Az egyedi formatervezés és a kialakítás miatt az ördöglakatok igazi dekorációs elemekké válhatnak, így nem csak játékként, hanem dísztárgyként is megállják a helyüket.

Ha szereted a kihívásokat és az izgalmas feladványokat, akkor ne habozz, vásárold meg a Secret Escape Box Sphinx ördöglakatokkal teli dobozát, és merülj el a játék izgalmas világában!
Adatok
Márkanév
Eureka
EAN
5425004734570
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69456
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló