40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Golem - magyar kiadás társasjáték
Golem - magyar kiadás társasjáték
26 870 Ft

Golem - magyar kiadás társasjáték

Prága, 1584. A zsinagóga sötét padlásán Loew rabbi idegesen járkál. Könyvek halmai az íróasztalon, arany olvad az üstben, és egy emberi formára formált agyagtömeg. "Most jön az utolsó lépés" - kiált fel a rabbi -, "mert csak egy igaz szóval fogtok életre kelni!" Ahogy az agyagóriás homlokára vésik az "Igazság" szót, és az "Isten" szót...
a szájába kerül, nagy csend ereszkedik a terembe. A szemek kinyílnak, baljós fénytől megvilágítva, és bámulják a
a rabbi tekintetét, várva annak első parancsát.
A gólem legendája a világ egyik leglenyűgözőbb története, amely a zsidó hagyományban gyökerezik.
A Gólemben ez a történet egy stratégiai és összetett játékot inspirál, amelyben a játékosok olyan tudósok bőrébe bújnak, akiknek a célja a híres Gólem megalkotására.

Ajánlott korosztály
12 éves kortól
Játékosok száma
1 – 4 játékos részére
Játékidő
60 – 120 perc
Boardgamegeek.com értékelés
7.7/10
Összetettség, nehézségi fok
nagyon nehéz
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

26 870 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 134 Ft
Részletek
A játékban 2-4 játékos játszhat, és ajánlott korosztálya 14 évtől kezdődően. A játékidő átlagosan 60-120 perc, ami a játékosok számától és jártasságától függően változhat.

A Gólem társasjáték számos elismerést kapott, köztük a Vlaada Chvatil és Jakub Politzer által tervezett legjobb társasjáték díját 2018-ban. A játék izgalmas és összetett stratégiát kínál a játékosok számára, amelyben az egyes játékosoknak különböző képességeik és korlátaik vannak, ami fokozza a játék izgalmát és a taktikázás lehetőségét.

A játék során a játékosoknak különböző erőforrásokat kell gyűjteniük, mint például az arany, az érc és a különböző alapanyagok. Ezekből az erőforrásokból építenek majd meg a játékosok egy hatalmas Gólemet, amelynek segítségével megküzdhetnek az ellenfelekkel és elnyerhetik a győzelmet.

Ha szereted a stratégiai játékokat és a történelmi legendákat, akkor a Gólem társasjáték a tökéletes választás számodra. Kihívást jelentő játékmenete és az izgalmas történet lenyűgöző élményt nyújt a játékosoknak. Ráadásul a magyar kiadás garantálja, hogy a játék a legjobb minőségben és az eredeti történettel érkezik hozzád. Ne habozz, szerezd be a Gólem társasjátékot, és élvezd a stratégiai játékok izgalmait!
Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
magyar
EAN
8034055582909
Boardgamegeek.com nehézségi szint
3,90/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69450
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló