40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Oath - A birodalom és a száműzetés krónikái társasjáték
Oath - A birodalom és a száműzetés krónikái társasjáték
47 990 Ft

Oath - A birodalom és a száműzetés krónikái társasjáték

Írd Te a történelmet! Az Oath-ban 1-6 játékos irányítja a történelem menetét egy ősi országban. A játékosok a régi rendet erősítő ügynökök szerepét tölthetik be, vagy a királyság romba döntését tervezhetik. Az egyik játék következményei áthatják az utána következő játékokat, megváltoztatva a jövőbeli játékosok rendelkezésére álló erőforrásokat és akciókat, és még a játék alapvető győzelmi feltételét is megváltoztatva.

Ajánlott korosztály
10 éves kortól
Játékosok száma
1 – 6 játékos részére
Játékidő
60 – 120 perc
Boardgamegeek.com értékelés
7.9/10
Összetettség, nehézségi fok
nagyon nehéz
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

47 990 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 240 Ft
Részletek
Az Oath - A birodalom és a száműzetés krónikái társasjáték élményt nyújt mindazoknak, akik szeretik a stratégiai játékokat és a történelem iránt érdeklődnek. A játékban a játékosoknak lehetőségük van befolyásolni az ősi ország történelmét, és irányítani annak sorsát. Az Oath egy olyan játék, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok saját történelmet írjanak, és megváltoztassák az ország sorsát.

Az Oath játékban 1-6 játékos játszhatnak, akik a régi rendet erősítő ügynököket vagy a királyság romba döntését tervezőket alakítják. A játék során a régi rendet erősítőknek meg kell védeniük a királyságot, míg a lázadóknak meg kell buktatniuk azt. A játékban az egyik játék következményei áthatják az utána következő játékokat, megváltoztatva a jövőbeli játékosok rendelkezésére álló erőforrásokat és akciókat. Ez azt jelenti, hogy az Oath minden játékának eredménye hatással lehet a következő játékra.

Az Oath játék ideális 14 éves kortól ajánlott, és egy játék átlagosan 1-3 órán át tart. A játékot több díjjal is elismerték, és a kritikusok szerint az egyik legjobb stratégiai társasjáték a piacon. Az Oath izgalmas, jól kidolgozott játékmenetével és lenyűgöző grafikájával garantáltan elvarázsolja a játékosokat.

Ha szereted a történelmet és a stratégiai játékokat, akkor az Oath - A birodalom és a száműzetés krónikái társasjáték a te játékod. Fedezd fel az ősi ország történelmét, és írd Te a történelmet!
Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
magyar
EAN
672975032999
Boardgamegeek.com nehézségi szint
4,04/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69449
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló