40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Twilight Imperium - magyar 4. kiadás társasjáték

Twilight Imperium - magyar 4. kiadás társasjáték

Twilight Imperium: avagy az órákig tartó szórakozás... A Twilight Imperium (negyedik kiadás) egy lenyűgöző galaktikus hódító játék, ahol Te és barátaid merülhettek el a legmélyebb stratégiai és politikai csatákban.

Itt 3-6 játékos veszi át a tizenhét különböző frakció irányítását, mindegyikük egyedülálló képességekkel és stratégiai előnyökkel rendelkezik. A Creuss szellemek képességétől, melyek a féreglyukakon át ugrálnak, egészen a gazdaság és kereskedelem mesterei, a Hacan Emírségekig, minden frakció egy teljesen új kihívást és élményt nyújt.

A cél egyszerű: megszerezni a galaktikus uralmat. De az út odáig rengeteg taktikai döntést, összetett szövetségeket és alattomos hatalmi játékokat tartogat. Vajon ki lesz képes a legügyesebben mozgatni a seregeit, ki tud a legjobban alkudozni és politikai érzékkel manőverezni, hogy végül ő ülhessen a Mecatol Rex trónján?

Tedd próbára magad és barátaidat a Twilight Imperium 4. kiadásában, és ismerd meg, milyen érzés a galaxis uraként uralkodni. A változatos frakciók és a végtelen stratégiai lehetőségek garantálják, hogy minden játék egy teljesen új és izgalmas élményt nyújt.

Miért épp a Twilight Imperium 4. kiadás?

  • Egyedi és változatos frakciók széles választéka.
  • Mély politikai és gazdasági stratégiák.
  • Hosszan tartó szórakozás és kihívás minden játékalkalommal.
  • Fejleszti a stratégiai gondolkodást és a csapatmunkát.

Ne hagyd ki!

Indítsd el ma a galaktikus hódításodat a Twilight Imperium 4. kiadással. Legyél Te az, aki meghódítja a galaxist, és írd be a neved a történelemkönyvekbe mint a legnagyobb uralkodó. Vásárold meg most!


Ajánlott korosztály
14 éves kortól
Játékosok száma
3 – 6 játékos részére
Játékidő
60 – 120 perc
Boardgamegeek.com értékelés
8.6/10
Összetettség, nehézségi fok
nagyon nehéz
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

69 110 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 346 Ft
Részletek
A Twilight Imperium egy igazi klasszikus társasjáték, amely garantáltan órákig leköti a játékosokat. A játékot 3-6 fős társaságoknak ajánljuk, így mindenki megtalálhatja a saját kedvére való frakciót, és galaktikus hódítóként küzdhet a győzelemért. Az ajánlott korosztály 14 év felettieknek szól, mivel a játék bonyolultsága és hosszú játékidője miatt nem feltétlenül alkalmas fiatalabb játékosok számára.

A játékidő kb. 4-8 óra lehet, így érdemes előre tervezni, és elegendő időt szánni a játékra. Azonban ne aggódj, a játék izgalmas és változatos fordulatai miatt a játékosok nem fogják unatkozni.

A Twilight Imperium társasjáték már több díjat is elnyert, többek között a Boardgamegeek Golden Geek Awards-jának Legjobb Játéka díját is bezsebelte. Nem véletlenül, hiszen a játékmenet izgalmas és változatos, és minden frakció más és más kihívásokkal küzd a győzelemért.

Ha szereted a bonyolult és izgalmas társasjátékokat, akkor a Twilight Imperium társasjáték a neked való játék. Vedd át az irányítást egy galaktikus birodalom felett, és küzdj a győzelemért a barátaiddal. Vásárold meg most, és élvezd az órákig tartó szórakozást!
Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
magyar
EAN
9786155314001
Boardgamegeek.com nehézségi szint
4,27/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69447
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló