40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Retró autó UGR-T mechanikus modell

UGEARS Retró autó UGR-T mechanikus modell
UGEARS Retró autó UGR-T mechanikus modell
UGEARS Retró autó UGR-T mechanikus modell
Retró autó UGR-T mechanikus modell
Modell mérete: 26,5*12,5*14,4 cm (10,4*4,9*5,6 in)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.4 in (37.8*17*3.6 cm)

Alkatrészek száma: 337
Az összeszerelés becsült ideje: 7 óra
Szint: Haladó

A top fuel dragsterek a dragstrip vitathatatlan királyai. A top fuel dragsterek egy másodperc alatt képesek 1-100 km/h sebességre gyorsulni, 5 G erővel indulnak (több G-vel, mint egy F-18-as, amely egy repülőgép-hordozó fedélzetéről katapultál), és a végsebességük eléri a 335 km/h-t. A top fuel dragsterek a technológia, az erő és a sebesség autóipari megtestesítői. Hosszú, szitakötőszerű testükkel, tüzes kipufogócsövükkel, nagy felső uszonyaikkal és ejtőernyővel történő megállásukkal ezek az ikonikus versenyautók már régóta megmozgatják mindazok fantáziáját, akik szeretik a gyors autókat, egy jó kis fej-fej melletti csatát és egy csipetnyi őrültséget. A drag racing - egy egyenes pályán zajló gyorsulási csata - a kaliforniai száraz tómedrekben született az 1930-as években. Az 1950-es évek óta rendeznek regionális és országos bajnoki versenyeket dragsterek és motorkerékpárok számára az Egyesült Államokban, és onnan a sportág a világ számos országába eljutott.

Nevét a 90%-ban nitrometánból és metanolból álló, igen gazdag levegő-üzemanyag keverékről kapta, amely az autók 11 000 lóerős motorjait hajtja (ez tíz Forma-1-es autó együttes teljesítményének felel meg). A top fuel dragsterek másodpercenként 11 gallon üzemanyagot fogyasztanak - ugyanolyan gyorsan, mint egy Boeing 747-es sugárhajtású repülőgép, csakhogy a dragsterek motorja négyszer hatékonyabb! Az egyenesben egy top fuel dragster a leggyorsabb Bugattit vagy Porschét is maga mögött hagyja - ez nem is verseny. A top fuel dragsterek negyed mérföldes rekordja hihetetlen 3,6 másodperc!

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

19 150 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 96 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az UGEARS Retró autó UGR-T mechanikus modell pontosan ezt az érzést kelti a játékosokban - az ikonikus versenyautó hihetetlen részletességgel készült, és a játék során valóban úgy érezheted, mintha egy igazi top fuel dragster volánján ülnél. Az 337 alkatrészből álló modell összeszerelése egy haladó szintű kihívás - az összeszerelés becsült ideje 7 óra, amelyek alatt a játékosok elmélyülhetnek az autóipar és a mechanika világában. Az elkészült modell mérete 26,5*12,5*14,4 cm, így egy igazi dísze lehet bármelyik autórajongó számára._x000D_
_x000D_
Az UGEARS Retró autó UGR-T mechanikus modell minden korosztály számára ajánlott, akik szeretik a kihívásokat és az építkezést. A játék során a játékosok megismerhetik az autók működését, az alkatrészek összerakásával pedig az alapvető mechanikai alapelvekkel is megismerkedhetnek. A játékidő nem korlátozott, hiszen az elkészült modell bármikor kiállítható, vagy akár egy kis versenyre is nevezhet, hogy megmutassa a barátainak, mennyire ügyesen szerelte össze az autót._x000D_
_x000D_
Az UGEARS Retró autó UGR-T mechanikus modell számos díjat nyert a világ különböző országaiban, köztük a Németországban megrendezett Spielwarenmesse Toy Fair-on elnyerte az "Innovative Product" díjat. Nem csoda, hogy ennyire népszerű a modell - egy igazi klasszikus autó ikonikus képével rendelkezik, amelyet a mechanikus szerkezet, a kihívás és az öröm kombinációja tesz igazán különlegessé._x000D_
_x000D_
Ha Te is szereted az autókat, és szereted az építkezést, akkor az UGEARS Retró autó UGR-T mechanikus modell tökéletes választás számodra. Szerezd be most, és érezd magad, mintha egy igazi top fuel dragster volánján ülnél!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121478
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57328
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló