40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell
UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell
4 630 Ft

UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell

UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell
UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell
UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell
UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell
Vintage ébresztőóra mechanikus modell készlet
Modell mérete: 3.7*2*5 in (9*5*12.5 cm)
Csomag mérete: 8.3*3.6*0.8 in (21*9.2*2 cm)

Alkatrészek száma: 43
Az összeszerelés becsült ideje: 1 óra
Szint: Könnyű

Brrriiiiiiiiiing! Ideje felébredni, a múlt században! A mobiltelefonok és digitális ébresztők előtti korban volt egyszer egy fantasztikus eszköz, az ébresztőóra, amelynek tetejére két harangot szereltek, amelyeket egy rezgő kalapács ütött meg. Az órát egy racsnis kulccsal húztad fel, az ébresztőmutatót beállítottad arra az időpontra, amikor fel akartál ébredni, és amikor az óra mutatója utolérte az ébresztőmutatót, a harangok addig szóltak, amíg ki nem kapcsoltad, vagy a falhoz nem vágtad (egyszeri szundi lehetőség)! El tudod hinni, hogy valaha is létezett egy ilyen csodálatos, egyszerű és mégis ötletes mechanizmus?

Az Ugears Vintage ébresztőóra egy bájos visszautalás, dekoratív emlék a szüleid vagy nagyszüleid otthonában az éjjeliszekrényen ülő mechanikus ébresztőórára. Amikor megmozdítod az oldalán lévő nagy fogaskereket, az ébresztőóra nyílmutatói megpördülnek, és a csengők csilingelnek, így adva a fából készült óra modellnek a jellegzetes "csattogó" ébresztőhangot. Bár ez a dekoratív fából készült óramodell valójában nem tartja az időt, az óra mutatói úgy vannak sebességbe állítva, hogy a percmutató egy teljes elforgatása egy pozícióval előrébb tolja az óramutatót. Az óra számlapja olyan dizájnelemeket tartalmaz, mint a nap, növények, fürtök és egy haladó napóra, és oszlopok tetején helyezkedik el, amelyek az egész modellnek vonzó építészeti struktúrát kölcsönöznek.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 630 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 23 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Vintage ébresztőóra egy kiváló minőségű, fából készült játék, amelynek összeszerelése garantáltan szórakoztató és kihívást jelent. A készlet 43 alkatrészt tartalmaz, és az összeszerelés becsült ideje egy óra, így valóban könnyű szintű. A modell mérete 3,7 * 2 * 5 hüvelyk, és a csomag mérete 8,3 * 3,6 * 0,8 hüvelyk, így nagyon kényelmesen elfér bármilyen éjjeliszekrényen.

Az Ugears Vintage ébresztőóra ideális játék mindenki számára, aki szereti a kihívásokat, és érdekli a mechanikus szerkezetek világa. Ajánljuk őket 14 éves kor felett a fiataloknak és felnőtteknek egyaránt. A játék ideális szabadidős tevékenység, amely különleges élményt biztosít mindazok számára, akik szeretik a mechanikus szerkezeteket, és szeretnék jobban megérteni azok működését.

Az Ugears Vintage ébresztőóra több díjat is nyert a tervezése és minősége miatt. A játék tökéletes ajándék lehet születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más ünnepi alkalomra. Az ébresztőóra nagyszerű dekoráció bármilyen szobában, és biztosan lenyűgözi a vendégeket.

Vásárolj most az Ugears Vintage ébresztőórából, és élvezd az összeszerelés izgalmas és szórakoztató élményét! Ez a játék garantáltan megadja a visszhangját az ébresztőóra hangjának, míg elvarázsol téged az óra elegáns és egyedi megjelenésével. Az Ugears Vintage ébresztőóra egy igazi kincs minden játékos és építő rajongónak.
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121379
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57320
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló