40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell
UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell
12 790 Ft

UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell

UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell
UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell
UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell
Összecsukható robogó mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 5.7*2.4*4.3 in (14.5*6.2*11 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.06 in (37.8*17*2.7 cm)

Alkatrészek száma: 192
Az összeszerelés becsült ideje: 4 óra
Szint: Könnyű

Az Összecsukható robogó egy okos, rugós meghajtású kiegészítője a kétkerekű, barkácsolt fa modellek családjának. Sok fiatal számára a robogó az első motorizált közlekedési forma. Ez jelenti a szabadságot, a mobilitást, a szórakoztató utat az iskolába, a tevékenységekhez, az első munkahelyre. Ez egy belépőjegy a világ felfedezésére azon a környéken túl, ahol felnőttél. Örökítsd meg a fiatalkori szabadság érzését, amikor megépíted ezt az okos kis összecsukható robogót.

A motoros robogók akkor lettek népszerűek, amikor Audrey Hepburn az 1952-es "Római vakáció" című filmben Gregory Peck ikonikus Vespa ("darázs" olaszul) robogóján végigszáguldott Rómán. Bár az autóőrült Észak-Amerikában többnyire újdonságnak számítanak, a világ számos részén, különösen Európában, Ázsiában és Latin-Amerikában a robogók továbbra is fontos közlekedési eszköznek számítanak.

A Moto Compact összecsukható robogó 3D puzzle a méretéhez képest elég nagy teljesítményt nyújt. A fából készült modell robogót egy rugós motor hajtja, és egyetlen felhúzással 2 métert képes megtenni. A kormányt háromféle pozícióba lehet állítani, így a Moto egyenes, balra vagy jobbra kanyarodó, illetve egyenes pályára küldhető. Mivel ez egy Ugears modell, és mivel mi örömmel csomagolunk annyi mechanikus akciót, amennyit csak tudunk a fából készült barkácsmodelljeinkbe, a Moto Compact tele van nagyszerű funkciókkal, beleértve az első és hátsó felfüggesztést, valamint a biztonságos és könnyű szállítást szolgáló kifinomult összecsukhatóságot.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

12 790 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 64 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az UGEARS Összecsukható robogó mechanikus modellkészlet egy nagyszerű ajándék lehet mindenki számára, aki szeret barkácsolni és szereti a motoros szabadság érzését. Az összeszerelés során kb. 4 óra szórakozást biztosít, és a végén egy életre szóló emléket ad. A könnyű szintje miatt akár a kisebb gyerekek is belevághatnak az összeszerelésbe, de az eredmény mégis egy magas minőségű, részletgazdag modell lesz.

A robogó mint ikonikus motoros közlekedési eszköz mindenkiben emlékeket ébreszthet, így ez a modell a legtöbb ember számára szórakoztató és izgalmas kihívást jelenthet. A 192 alkatrészből álló készlet minden darabja magas minőségű, természetes faanyagból készült, így a végeredmény egy tartós és részletgazdag modell lesz.

Az összecsukhatóság funkciója lehetővé teszi, hogy a modellt könnyen szállíthassuk bárhova, és mindig magunkkal vihetjük a motoros szabadság élményét. Az UGEARS Összecsukható robogó modell készlet tökéletes ajándék lehet a motoros rajongók, barkácsoló szeretteink vagy barátaink számára.

Az UGEARS termékei már több díjat is elnyertek, köztük a "Játék és szórakozás" kategóriában az "Év játéka" díjat. Ez bizonyítja, hogy az UGEARS készletei nem csak szórakoztatóak és kihívást jelentőek, de magas minőségűek és értékes ajándékok is lehetnek. Ne habozz, vedd meg az UGEARS Összecsukható robogó mechanikus modellkészletet most, és élvezd a motoros szabadság érzését bárhol és bármikor!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121362
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57319
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló