40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

UGEARS Antik doboz

Cikkszám: 
57314
Antik doboz mechanikus modellkészlet
Modell mérete (nyitott/zárva): (nyitott/zárva): (28 * 22 * 20 cm) / 6.9 * 5.5 * 3.9 in (17.5 * 14 * 10 cm)
Csomag mérete: 14.6 * 6.7 * 1.3 in (37.8 * 17 * 3.2 cm)

Alkatrészek száma: 185
Az összeszerelés becsült ideje: 2-3 óra
Szint: Közepes

Finom és gyönyörű, az Ugears antik dobozát úgy tervezték, hogy biztonságban tartsa kincseit - és gyűjteménye kincsévé váljon.

Az Antik doboz egy kis, jóképű láda, melyben apró holmikat vagy ékszereket tárolhatsz. Ez azonban egy nagyon száraz és alapvető leírás erről a gyönyörű mechanikus modellről. Mi különbözteti meg a sok hasonló fantázianévvel rendelkező dobozkától?

A modell oldalait gyönyörű virágos faragványok borítják, keleti elemekkel. Gyönyörű kialakítása mellett több szép titkot is őriz, és ezek egyike a dobozba épített egyedi mechanizmus.

A felső fedelet meghúzva három fő blokkot aktiválhat: ezek közül kettő mindkét oldalon tükrös mechanizmus, amelyek mozgatják és forgatják a felső rekeszeket. A harmadik mechanikus blokk mozgatja a Doboz közepén lévő alsó fiókot. E kis mechanikus keringőzés után hozzáférsz hat rekeszhez, amelyek készen állnak arra, hogy befogadják a kincseidet.

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Játékosok száma:
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató:
Bemutató videó

Rendelhető

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

18 470 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
Az Ugears Antik doboz modellkészlet alkalmas mindazok számára, akik szeretik a kreatív kihívásokat és szeretnék megépíteni saját mechanikus dobozukat. Az összeszerelés becsült ideje körülbelül 2-3 óra, így egy igazi időtöltés lehet az egész családnak. A doboz mérete 28 * 22 * 20 cm nyitott állapotban, és 6.9 * 5.5 * 3.9 in zárt állapotban. A csomag mérete 14.6 * 6.7 * 1.3 in, így akár utazások során is könnyedén magunkkal vihetjük.

Az Antik doboz modellkészlet közepes szintű nehézségi fokozattal rendelkezik, és a 185 alkatrész könnyedén összeszerelhető az utasítások segítségével. Az Ugears minőségi faanyagokat használ a modell megépítéséhez, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. Az Antik doboz tökéletes ajándék lehet a születésnapon, karácsonyon vagy bármilyen más alkalomra azok számára, akik szeretnek kreatívan alkotni.

Az Ugears Antik doboz modellkészlet több díjat is elnyert a kreatív játékok kategóriájában, így biztos lehetünk abban, hogy egy minőségi terméket vásárolunk. A játék ideális 14 éves kortól felfelé, így egy igazi családi program lehet az egész családnak. A modell megépítése után pedig büszkén mutathatjuk be saját mechanikus dobozunkat a barátoknak és családtagoknak.

Az Ugears Antik doboz modellkészlet garantáltan kihívást és szórakozást nyújt az egész családnak. Az egyedi mechanizmus és a gyönyörű faragványokkal díszített modell mindenkinek tetszik majd. Ha szereted a kreatív játékokat és szeretnél egyedülálló alkotással büszkélkedni, akkor az Ugears Antik doboz modellkészlet a tökéletes választás számodra!
Adatok
Márkanév:
Ugears
EAN:
4820184121003
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Termékajánló
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
UGEARS Antik doboz
UGEARS Antik doboz
18 470 Ft