40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Univerzális telefontartó

UGEARS Univerzális telefontartó
UGEARS Univerzális telefontartó
UGEARS Univerzális telefontartó
UGEARS Univerzális telefontartó
UGEARS Univerzális telefontartó
Univerzális telefontartó
A modell mérete: 4.8*2.6*4.6 in (12.2*6.5*11.7 cm)
Csomag mérete: 3.6*8.3*0.6 in (9.2*21*1.5 cm)

Alkatrészek száma: 73
Az összeszerelés becsült ideje: 2 óra
Szint: Könnyű

A minimalista és funkcionális design modern trendjét követve az Ugears büszkén mutatja be a fából készült mechanikus modellek gyűjteményének új, okos és praktikus kiegészítését, a Mini-sorozat összecsukható telefontartót.
A letisztult vonalak és a funkcionalitás az Ugears ikonikus dizájnjával párosulva volt a fő alap, amelyen az összecsukható telefonállvány ötlete született és fejlődött. A természetes anyagokhoz és a mindent egy dobozban megközelítéshez hűek maradva az Ugears tervezői egy olyan fából készült modellt hoztak létre, amely nem csupán egy szórakoztató 3D-puzzle vagy barkácsprojekt, hanem hasznos társ a mindennapi tevékenységek során. Emellett az univerzális telefontartó tökéletes ajándékötlet.

A mobiltelefonok az életünk minden területén nagy szerepet kaptak - egyszerre nélkülözhetetlen üzleti asszisztensek és minden egyben szórakoztató kütyük. Legyen szó akár egy fontos konferenciahívásról, amikor szabad kezekre van szükséged, vagy néhány pihentető percről, amikor vicces macskás videókat böngészel, az összehajtható telefontartó azért van, hogy kényelmesebbé és kellemesebbé tegye az élményt.

Ez az asztali mobiltelefon-tartó állvány állítható támaszszöggel rendelkezik, amely három kényelmes pozíciót kínál. A nagyobb telefonok számára extra alátámasztást biztosít. A pozíció az összecsukható központi kerék elforgatásával állítható. A csúszás megakadályozása és a telefon helyben ülésének biztosítása érdekében a hátsó állvány két gumiszalaggal van ellátva. A tartó tökéletes az utazáshoz: praktikusan összecsukható hordozható méretűre, így elfér egy táskában vagy akár egy zsebben is.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 850 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 24 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Univerzális telefontartó egy igazán hasznos és praktikus kiegészítő minden mobiltelefon-tulajdonos számára. A minimalista és modern design mellett a természetes anyagokból készült modell nem csupán egy szórakoztató összerakós játék, hanem egy praktikus asztali tartó, amely könnyebbé és kényelmesebbé teszi az életünket.

A 73 alkatrészes puzzle összeszerelése kb. 2 órát vesz igénybe, és könnyű szintű, így akár az egész család bevonható a játékba. Az Univerzális telefontartó állítható támaszszöggel rendelkezik, amely három kényelmes pozíciót kínál, így minden telefonméretre tökéletesen alkalmazkodik. Emellett a hátsó állvány két gumiszalaggal van ellátva, ami megakadályozza a csúszást és biztosítja a stabil tartást.

Az összecsukható és hordozható méretű telefontartó tökéletes választás azoknak, akik sokat utaznak, és mindig kéznél szeretnék tartani a mobiljukat. Könnyen elfér egy táskában, de akár a zsebedben is helyet talál, így mindenhol magaddal viheted és használhatod.

Az Ugears Univerzális telefontartó már számos elismerést kapott a különböző nemzetközi társasjáték-fesztiválokon, így nemcsak hasznos és praktikus, de az élménye is garantált. Ha ajándékot keresel valakinek, aki szereti a kreatív kihívásokat és a praktikus megoldásokat, akkor az Univerzális telefontartó a tökéletes választás lehet.
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121171
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57311
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló