40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Repülő kilövő
UGEARS Repülő kilövő
16 040 Ft

UGEARS Repülő kilövő

UGEARS Repülő kilövő
UGEARS Repülő kilövő
UGEARS Repülő kilövő
UGEARS Repülő kilövő
UGEARS Repülő kilövő
UGEARS Repülő kilövő mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 11,2*13,4*7,5 in (28,5*34*19 cm)
Csomag mérete: 14,9*6,7*1,3 in (37,8*17*3,2 cm)

Alkatrészek száma: 198
Az összeszerelés becsült ideje: Az összeszerelés várható időtartama: kb: 3 óra
Szint: Középszintű

Célozz magasra az Ugears izgalmas és kíváncsi modelljével, a Flight Starterrel, egy hordozható kézi katapulttal, amely tele van okos mechanikával és rengeteg szórakozással.

A Repülő kilövő egy mechanikus indítószerkezet könnyű repülő repülőgépmodellekhez, amelyekből hármat találsz a készletben. A modell egyedi kialakítása a fantázia tiszta műve, amely olyan megjelenést eredményezett, amely hasonlít valami űrhajóra - egy csillaghajóra, egy űrsiklóra vagy egy sci-fi kalandfilmből származó blasterágyúra. A teljesen sci-fi dizájn az Ugears csontvázas steampunk stílusban valósul meg, amely lehetővé teszi, hogy belenézz a működő mechanizmusba, amelyet saját kezűleg szerelhetsz össze.

A kilövő egy gumiszalag-motorral van felszerelve, amely feszültséget biztosít, amely a gépedet hajtja, amikor elengeded. A mechanizmust beindító ravasz biztonsági zárral rendelkezik. A feszültséget és így a repülőgéped által megtett távolságot egy tekerő kurbli szabályozza. Az Ön új, menő ballisztikus modelljének hatótávolsága meghaladhatja a 30 métert - a használt "csavaroktól" és attól függően, hogy milyen szorosan tekerték fel a kurblit. Egy speciális tartó teszi a forgattyút az indítandó repülőgép platformjának részévé.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

16 040 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 80 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Repülő kilövő modellkészlet 198 alkatrészből áll, amelyekkel egyedülálló és izgalmas mechanikus játékot lehet összerakni. A készletben található egy hordozható katapult, amely a repülőgépmodelljeidet indítja el. A játék középszintű, és az összeszerelés becsült ideje körülbelül 3 óra. Ez a játék minden korosztály számára szórakoztató és izgalmas, különösen azoknak, akik szeretnek dolgozni kézzel és megérteni a működő mechanizmusokat.

Az Ugears egyedi stílusa és dizájnja miatt a Repülő kilövő modellje a fantáziádat is megmozgatja, és lehetővé teszi, hogy bepillants a működő mechanizmusokba. A modell kialakítása olyan érzést ad, mintha egy sci-fi kalandfilmből való lenne, és a steampunk stílus miatt igazán különleges darab.

Az Ugears Repülő kilövő modellkészletnek több elismerése is van, mint például az IDEA Silver Award és a ETOY Award, amelyek bizonyítják a játék magas minőségét és innovatív jellegét.

Célozz magasra az Ugears Repülő kilövő modelljével, és nézd, ahogy a repülőgépmodelljeid elindulnak a hordozható katapultból. Az Ugears Repülő kilövő modellkészlettel garantáltan izgalmas és szórakoztató időtöltést biztosítasz magadnak és barátaidnak. Vásárold meg most, és éld át a repülés élményét otthonod kényelmében!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184120976
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57303
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló