40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS kártyatartó

UGEARS kártyatartó
UGEARS kártyatartó
UGEARS kártyatartó
UGEARS kártyatartó
UGEARS kártyatartó
Kártyatartó mechanikus fa eszköz asztali játékokhoz
Modell mérete: 9.2*4.7*4 in (23.4*12*10.2 cm)
Csomag mérete: 14.6*6.7*1.3 in (37.8*17*3.2 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 77
Az összeszerelés becsült ideje: 1-2 óra

Okos stratégák, bátor hódítók, varázslók és utazók, és mindazok, akik értékelik a jó öreg kártyajátékot - örüljetek! Hiszen a következő epikus kaland máris kezdődik - most, az Ugears Games sorozat új kártyatartójával, amelyet kifejezetten a társasjátékok szerelmeseinek terveztek. A kifejezetten a játékélmény javítására tervezett modell: befogadja a játékkártyákat, és segít helyet spórolni a játékasztalon.

Akár egy középkori fantasy kalandban, akár egy futurisztikus űrkalandban veszel részt, a Kártyatartó a segítségedre lesz, hogy rendezd a kártyáidat, elkerüld a keveredést, és a játékra koncentrálj. Az új okos eszközöd 12 rekeszes, távtartókkal ellátott rekesszel rendelkezik, amelyekbe akár 400 darab 63,5х88 mm-es kártya is befér. A rekeszek elég nagyok ahhoz, hogy a kártyákat hüvelyben tartsa.

A Kártyatartó nem csupán egy csinos doboz - bár a finom famunkával ellátott, bonyolult kialakítása önmagában is kiemelkedő modellé teszi. Ez egy izgalmas eszköz, amelynek belsejében egy intelligens mechanizmus található. Egy kihúzható mechanizmus ergonomikus lépcsős polcokká alakítja a dobozt, amelyek segítségével kényelmesen kiválaszthat egy kártyát a kártyatartóban lévő bármelyik kötegből. Kiterjesztett üzemmódban a kártyatartó négy extra rekeszt tesz lehetővé a 45х68 mm méretű kártyák számára.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

16 040 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 80 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az UGEARS kártyatartó egy igazi kaland lesz az asztali játékosok számára. Az összeszerelési idő kb. 1-2 óra, és 77 elemet tartalmaz, amelyekből egy fantasztikus kártyatartó készül. Ez az eszköz nem csak a kártyajátékokban segít, hanem olyan játékkártyákat is befogad, amelyeket korábban nem lehetett a többi kártyatartóban tárolni.

A kártyatartó méretei 23.4 x 12 x 10.2 cm, míg a csomag mérete 37.8 x 17 x 3.2 cm. A kártyatartó egy fantasztikus ajándék lehet barátoknak, családtagoknak vagy bárkinek, aki szeretne rendet tartani az asztali játékok között. A termék 12 rekeszes, amelyekbe akár 400 darab kártya is belefér.

Az összeszerelési folyamat során fontos, hogy pontosan kövesd az utasításokat, és minden elemet a megfelelő helyre helyezzél. Ha az összeszerelés befejeződött, akkor a kártyatartó egy fantasztikus, mechanikus eszköz lesz, amely segít a kártyák rendezésében és kezelésében.

Az UGEARS kártyatartó egy díjnyertes termék, amely megkapta az A’ Design Award és a Red Dot Design Award díját. Ez a termék nem csak egy egyszerű kártyatartó, hanem egy fantasztikus játékélmény, amely minden asztali játékos számára szórakoztató és izgalmas lesz.

Ha szeretnéd rendben tartani a játékokat, és élvezni az asztali játékokat, akkor az UGEARS kártyatartó a tökéletes választás. Ez a termék garantáltan javítani fogja az asztali játék élményét, és segíteni fog a játékosoknak, hogy könnyedén kezeljék a kártyákat. Ha szeretnél egy fantasztikus ajándékot adni, vagy csak keresel egy szórakoztató és hasznos eszközt, akkor az UGEARS kártyatartó a tökéletes választás.
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184120907
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57299
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló