40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Ugears Motor modell

Ugears Motor modell
Ugears Motor modell
Ugears Motor modell
Ugears Motor modell
Ugears Motor mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 10.1*3.3*4.1 in (25.8*8.4*10.5 cm)
Csomag mérete: 14.6*6.7*1.2 in (37*17*3 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 189
Az összeszerelés becsült ideje: 3 óra
Szint: Középszintű

Mostanában sok időt töltesz bent? Túlságosan kiszámíthatóvá, rutinszerűvé vált az életed? Hiányzik az utazás? A nyílt út hívogatja a nevét? Álmodtál már valaha a két kerék szabadságáról? Ideje kikapcsolni a számítógépet, és felhúzni a bőrdzsekit! De várj... mielőtt a helyi motorkerékpár-kereskedés bemutatótermében tízezer dollárt dobnál ki arra a Triumphra vagy Harley-Davidsonra, amiről mindig is álmodtál, javasoljuk, hogy először tegyél egy próbakört a Bike VM-02 3D fapuzzle-val az Ugears-tól.

A VM-02 alacsony profilja és V-twin motorja a klasszikus amerikai cirkálókat idézi az 1930-as és 1960-as évek között. Bár nem chopper, a Bike meghosszabbított villával rendelkezik a nyújtott stílus és az extra "menőség" érdekében. A széles, kövér fiú hátsó kerék biztosítja, hogy a modell stabilan áll, és nem borul fel, de egyben üzenetet is küld - nagy vagy, és te vagy a főnök! Ez a fából készült motorkerékpár-modell forgatható kormányt is tartalmaz, hogy a motorodat bármilyen irányba küldhesd, így még élethűbbé és izgalmasabbá válik a motorozás.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

12 340 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 62 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Motor modell egy meglepően részletes és élethű modell, amely minden motorkerékpár rajongó számára kihagyhatatlan ajándék. Az összeszerelési folyamat kihívást jelenthet, de a végeredmény mindenképpen megéri a befektetett időt és energiát. Az alkatrészek száma 189, és a becsült összeszerelési idő körülbelül 3 óra. Az Ugears Motor modell középszintű nehézségű, így akár a kezdő modellezők is sikeresen összeállíthatják.

Az Ugears Motor modell a kézzel készített, minőségi faanyag felhasználásával készült, így nem csak szórakoztató, de tartós játék is. A modell mérete 10,1 * 3,3 * 4,1 in (25,8 * 8,4 * 10,5 cm), így szépen mutat majd a polcon vagy az asztalon. A csomag mérete 14,6 * 6,7 * 1,2 in (37 * 17 * 3 cm), így könnyen hordozható és tárolható.

A motor modell kiválóan alkalmas egy családi játékra vagy egy baráti összejövetelre. A játék 1 személy számára alkalmas, és az ajánlott életkor 14 éves kortól kezdve. A játékidő változó, attól függően, hogy mennyi időt szeretnél az összeszerelésre fordítani, de a modell elkészítése után is szórakoztató és izgalmas lehet a modellvizsgálatok és a különböző kihívások.

Az Ugears Motor modell már számos elismerést és díjat kapott, beleértve a Toy of the Year díjat és az Oppenheim Toy Portfolio Platinum díjat is. Ez a modell nem csak szórakoztató, de kreativitást és kézügyességet is fejleszt, és egy életre szóló élményt nyújt. Rendeld meg most az Ugears Motor modellt, és éld át a szabadság és a sebesség érzését otthonodból!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184120822
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57293
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló