40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Ugears Archballista Torony  - mechanikus modell
Ugears Archballista Torony - mechanikus modell
17 990 Ft

Ugears Archballista Torony - mechanikus modell

Ugears Archballista Torony  - mechanikus modell
Ugears Archballista Torony  - mechanikus modell
Ugears Archballista Torony  - mechanikus modell
Ugears Archballista Torony  - mechanikus modell
Archballista-torony mechanikus modellkészlet
Torony mérete: 6*3.7*3.8 in (15.3*9.5*9.6 cm)
Archballista méret: 9*8,1*14,2 cm (3,5*3,2*5,6 in)
Csomag mérete: 14.6*6.7*1.1 in (37*17*2.7 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 292
Az összeszerelés becsült ideje: Az összeszerelés várható időtartama: kb: 6 óra
Szint: Középszintű

Az Ugears romantikusan középkorivá válik, és arra invitál, hogy légy ostromszakértő az új izgalmas modellel - Archballista és torony. Az ókori tüzérség legjobb példái, a múlt legendás csatái által inspirált, filmekben, könyvekben és játékokban újrajátszott csaták, ez a modell új fordulatot ad a klasszikus hadigépezetnek, hogy próbára tegye a nagy hódító ügyességét.

Az Ugears új modellje két részből áll: magából az ostromgépből és a mechanikus toronyból. Mindkét egység mozgatható és rengeteg csuklós részlettel rendelkezik.

A Ballista két modulból áll: a tüzelőegységből és az alapból. Az alap állítható lábakkal rendelkezik, amelyek stabilizálják a gépet tüzelés közben. A tüzelőegység - vagyis a tényleges ballista - facsavarokat lő ki. Az elsütőszerkezet egy menetben akár három csavart is kilőhet.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

17 990 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 90 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Archballista Torony készlet 292 darab alkatrészből áll, és az összeszereléshez kb. 6 óra szükséges. Ez a modell kihívást jelent minden korosztály számára, és kiváló lehetőség arra, hogy közösen időt töltsünk a családdal vagy barátokkal. Ajánlott 14 éves kortól, de természetesen a fiatalabbak is élvezhetik a játékot szülői felügyelet mellett.

Az Ugears Archballista Torony készlet rengeteg lehetőséget kínál a kreativitás kibontakoztatására és a finom motoros készségek fejlesztésére. Az egyedi design és a minőségi faanyag garantálja, hogy a végtermék nem csak látványos, hanem tartós is lesz.

Az Ugears már számos elismerést kapott a modelljeikért, és az Archballista Torony sem kivétel. Ez a modell megnyerte az "Ideális ajándék 2020" díjat, ami azt jelenti, hogy ez egy olyan ajándék, amit mindenki szeretne kapni, és mindenki örül neki.

Ne habozz tovább, és szerezz be egy Ugears Archballista Torony készletet magadnak vagy ajándékba a szeretteidnek. Hajtsd végre a stratégiádat és próbáld ki magad az ókori hadviselés mesterének szerepében!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184120754
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57289
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló