40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Villamos pálya - mechanikus modell

UGEARS Villamos pálya - mechanikus modell
UGEARS Villamos pálya - mechanikus modell
UGEARS Villamos pálya - mechanikus modell
UGEARS Villamos pálya - mechanikus modell
UGEARS Villamos pálya - mechanikus modell
Villamos pálya modellkészlet. Mechanikus város gyűjtemény
Modell mérete: 35.4*7.1*4.7 in (90*18*12 cm)
Csomag mérete: 14.7*5.5*1.1 in (37.5*14*3 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 284
Az összeszerelés becsült ideje: 4 óra
Szint: Középszintű

Bemutatjuk a villamos pálya-modellt - az első mechanikus modellt az új Mechanical Town sorozatból. A modell, amelyet saját kezűleg építhetsz meg, megnézheted és érezheted minden egyes részét, a közlekedési járművek minden egyes mozgását, a környezetet, játszhatsz és megalkothatod a saját történeteidet azokkal az emberekkel, akik ebben a városban élnek. Az új modell játékelemmel rendelkezik, és teljes egészében fából készült. Ez nagyszerű hobbi és gyűjtemény. Minden egyes rész egyedi kialakítással és érdekes mérnöki munkával rendelkezik. Az UGEARS' Villamos pálya modellhez nincs szükség ragasztóra, speciális szerszámokra vagy akár fogpiszkálóra az alkatrészek összekapcsolásához, ami még izgalmasabbá teszi az összerakást.

A teljesen összeszerelt modell megtartja a mozgó alkatrészeket és elemeket, és szórakoztató és tanulságos marad a családi projektekhez.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

14 970 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 75 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az UGEARS Villamos pálya modellkészlet 10 éves kortól ajánlott és akár 4 játékos is játszhat vele egyszerre. A játékidő változó, attól függően, hogy mennyire részletesen szeretnéd megismerni a modell minden egyes mozdulatát és részletét.

Az UGEARS már számos díjat nyert a játékainak innovatív és kreatív tervezése miatt. Az UGEARS Villamos pálya modellkészlet sem kivétel, hiszen ez a modell egyedülálló és izgalmas játékélményt nyújt mind a gyerekeknek, mind pedig a felnőtteknek.

Ha szereted a kihívásokat és a közlekedési járműveket, akkor ez a modellkészlet neked való. Építsd meg saját mechanikus villamos pályádat és élvezd a mozgó részeket, mint például a villamosokat, autókat és gyalogosokat a városban. Fedezd fel a részletesen kidolgozott mérnöki részleteket és éld át a kreatív örömöt!

Az UGEARS Villamos pálya modellkészlet remek ajándék lehet a születésnapokra, karácsonyra, vagy akár egy egyszerű meglepetés is a szeretteidnek. Legyél te az első az utcádon, aki megépíti saját mechanikus városát!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184120570
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57287
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló